Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 398
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
  • В къЩи.
Имам няколко въпроса Simple Smile
Пилинга срещу акне, този:

http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html

има ли ексфолиращи частици в него?

Има ,но са много финни,сравнени с тоалетнте трици. Като консистенция е като каша,и на седефените трици е такава,но те са с по-едри частици. Вече писах,че аз не успявам да почистя добре лицето си с пилинга ,така както успявам със седефените трици. Peace

# 361

Точно той е Peace

Аз май предпочитам пилинга, тъй като с моето лудо търкане ми се струва, че със седефените ще се нараня Crazy

Междудругото не знаех, че имат сайт, че чак и салон, мерси Peace

# 362
AQUA..да това са сапунът и кремът  Peace

ianape а има ли разлика в цените между двата магазина?И тези седефени трици има ли ги в магазина на Христина и 3 лв ли са  Laughing

А някой използвал ли е вече аптечните кремове?Чудя се на този околоочния  Thinking

П.П.Незнам,но ако мога ще изкупя всички кремове и помади на Христина,защото съм ненаситна  Crazy Но няма как да се мажа с толкова неща едновременно  Laughing
Ето сега искам и триците,и избелващия крем,и околоочния крем и кремът за мазна кожа/въпреки,че антибактериалния ми е супер/.....
НЕзнам .....вие изпитвате ли такива страсти и желания да пазарувате по много и да имате всичко,което ви хареса  Thinking Blush
Аз ако мога ще изкупя всичко,но на мъжът ми ще ще му призлее  Whistling

# 363

Ето сега искам и триците,и избелващия крем,и околоочния крем и кремът за мазна кожа/въпреки,че антибактериалния ми е супер/.....

Моля те кажи как ти действа този антибактериален крем, с каква кожа си?

# 364

Моля те кажи как ти действа този антибактериален крем, с каква кожа си?

Еми мазничка е ,но не нещо прекалено.Да кажем нормална към мазна.Със склонност към пъпкообразуване и капризна на кремове поради тази причина  Laughing
Кремът ми действа много добре.Не ми излизат пъпки,овлажнява чудесно и в същото време придава мат ефект.Като се пипна съм нежна и гладка.Нито суха,нито мазна  Peace

# 365
  • гр.Пловдив
Между другото магазинът на "Дора" и този на "Христина" са много близо един до друг.

кажи къде са и двата?

# 366
  • Пловдив
Между другото магазинът на "Дора" и този на "Христина" са много близо един до друг.

кажи къде са и двата?

В Пловдив ли???Щото до скоро нямаха тук магазин...за Христина говоря Rolling Eyes
Бях си поръчала някои неща/не са коментираните по-горе/ на една позната,донесе ги от С-я,но хич не останах доволна...А така се бях прехласнала. Confused

# 367
  • В къЩи.
П.П.НЕзнам .....вие изпитвате ли такива страсти и желания да пазарувате по много и да имате всичко,което ви хареса  Thinking Blush

Не питай  ooooh! в момента имам налични 6-7лосиона за тяло,толкова спирали,5-6 рол-он/а,2-3 душ гела,тоалетни млека също май са 2-3, ФДТ ,ако не се лъжа 3бр....да не продължавам.   Tired  И най-лошото е ,че вече съм намерила подходящите за мен продукти и колкото и да купувам други и различни марки пак се връщам към тях  Crossing Arms ,което си е живо разхищение.. #Cussing out

Сега съм си харесала доста неща ...пак,но лошото е,че са от различни сайта и ще ми идат едно 20лв само за доставка...единствено това ме спира.  Blush

# 368
elfi4ka, аз питах за един от аптечните и каква им е разликата с обикновените и ми казаха, че са по-концентрирани и по-мазнички поради тази причина. Затова ставали по-скоро вечер да се мажеш. Иначе и аз се чудех за аптечния околоочен, но пък и не пише възраст никъде Rolling Eyes

Откакто се мажа обаче с антибактериалния крем кожата ми се поуспокои. Дано не е само временно. Днес очаквам 2-рата поръчка мазила Mr. Green Нямам спирачки Blush

# 369
  • Lost in a fairytale ...
Заредих се със сапунчета до живот  Mr. Green Намерих ги в един магазин и си взех с хума, серен и против акне с невен. Пробвала съм само последния - доста ми харесва, втори ден си мия лицето с него и е измито до скърцане, смятам да взема и с невен. Струва ми се, че и порите ми са се свили, но от доста време не съм им обръщала внимание, така че може и да не е ефект от сапуна. Но най-вероятно е от него  Mr. Green
Ще чакам до другата седмица да видя дали ще пуснат пилинга и си пускам поръчица  Laughing

# 370

Ти си мислиш, че ще е поръчица...ще се окаже поръчище Mr. Green, бас държа...и аз започнах кротко уж да пробвам, ама после на 2рата се развилнях Laughing

# 371
поръчвали ли сте антицелулитни кремове от Христина, струват ми много на далавера като милилитри и цена  Praynig ползвам на Билка но много бързо свърши, иначе е добър и той  Wink

# 372
За околоочния контур една позната е доволна от този http://dora.bg/krem-za-okoloochniq-kontur-aroma-organic-hydratin … -ml-418-3953.html . Но предполагам, че и този ще е хубав http://dora.bg/krem-za-okoloochniq-kontur-aroma-organic-age-cont … -ml-418-3949.html

# 373
~Sonya~, поръчах с канела и кафе...пък да видим... Rolling Eyes

# 374
За околоочния контур една позната е доволна от този http://dora.bg/krem-za-okoloochniq-kontur-aroma-organic-hydratin … -ml-418-3953.html . Но предполагам, че и този ще е хубав http://dora.bg/krem-za-okoloochniq-kontur-aroma-organic-age-cont … -ml-418-3949.html
И на мен ми ги препоръчаха околоочните от тази серия, но ги нямаха в наличност ( за козм. магазин говоря, но не онлайн ) за съжаление.
Сега  и мен запалихте да поръчам от дора.бг
Споделете ми, кои от сапуните са добри за суха кожа?

Общи условия

Активация на акаунт