Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 402
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Момичета от къде го намирате това Тричуп ойл   newsm78- търся го от 2 месеца . В град Бургас съм .

# 346
Ами аз за София разбрах къде го има, но за Бургас не знам...освен, ако не намериш, да го поръчаш по нета. Тук го има: http://tealandbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=276 Варненски е адресът, но доставят до цяла БГ Peace

# 347
Елфичка, ти ли си на аватара?

Хе-хе...де да бях  Laughing
Не съм аз,това е колумбийска актриса.Аз съм руса и синеока  Mr. Green

Аз знам, че си руса, даже съм те виждала на снимки, ама ужасно много приличаш на аватара си.

# 348
Джия  Hug ...ще ми порастнат крилца,но аз пък никаква прилика не намирам  Thinking Ще ме накараш да се загледам по-обстойно  Mr. Green

И за да не е съвсем спам,да кажа,че днес цял ден съм без грим и само се взимрам в огледалото като някакъв тийн  Laughing  Ами лицето ми е супер чисто и гладко и не ми се е омазнило цял ден  Shocked Това е само с пилинга.След това не съм се мазала с крем.
Но наистина толкова чисто,гладко и меко лице не съм имала суун  Crazy Няма пъпки,няма различни цветове на кожата,няма дявол  Flutter

# 349
  • В къЩи.
Как го ползвате пилинга?
Аз ползвам тоалетните трици на Христина и съм доволна от тях,но веднъж по грешка си взех пилинга и изобщо не видях ефект от него.С по- ситни частици е от колкото триците и сякаш не ми почистиха лицето добре.  newsm78
Да не би да има някакъв трик или нещо,което не правя както трябва? Аз само обтривам с леки кръгови движения лицето и изплаквам с вода.  Thinking

# 350
  • Бургас
Момичета от къде го намирате това Тричуп ойл   newsm78- търся го от 2 месеца . В град Бургас съм .

В дрогерията до книжарница "Армстронг" го има.  Peace

# 351
Как го ползвате пилинга?
Аз ползвам тоалетните трици на Христина и съм доволна от тях,но веднъж по грешка си взех пилинга и изобщо не видях ефект от него.С по- ситни частици е от колкото триците и сякаш не ми почистиха лицето добре.  newsm78
Да не би да има някакъв трик или нещо,което не правя както трябва? Аз само обтривам с леки кръгови движения лицето и изплаквам с вода.  Thinking

Ами и аз така,но търкам по-силно и по-дълго  Laughing Общо взето докато поизсъхне и се бетонира на лицето ми.Не,че умирам да търкам,но просто ми мирише хубаво и ми е приятно.
Аз не съм ползвала триците,да не се окаже сега,че те са още по-хубави  Joy

# 352
Гледам, че сте говорили за продукти на Христина, сайта дора.бг и тривитаминол!  Laughing Laughing
относно Христина - взех си крема за чувствителна кожа... НЕВЕРОЯТЕН Е! Мажа се от 3 дена (като имате предвид, че 3 дена не съм сваляла грим, защото имах РД и голямо купонясване беше  Laughing) - покрива добре, попива бързо, не е мазен, не са ми излизали пъпки, ВЪПРЕКИ ЧЕ скоро ще ми идва (тийн съм все още и доста пъпчици ми излизат  Laughing ) .
Относно Дора.бг - страхотен сайт. Коректни са, евтини неща и забелязах, че като им писах относно някои грешки (технически) при изписването на грамажа на продукти и някои картинки, веднага го оправиха. Сега забелязвам, че и постоянно обновяват. Със сигурност ще пусна след някой ден още една поръчка с продукти на Христина  Heart Eyes Heart Eyes - ако някой е ползвал антицелулитната терапия да споделя, че съм хвърлила око  Laughing Laughing
Видях също, че някой мацки са писали и за тривитаминол. В някоя друга тема бях писала, че косата ми беше в окаяно състояние... Много преса, всекидневни мъки и в един момент просто стана по къса от раменете ми. (извинявам й се!  Laughing ) . Вече се грижа - масла на Икаров отново от Дора.бг и аз си правя маска с тривитаминол само че моята е по различна.
Аз слагам тривитаминол около 1-1 1/2 супена лъжица, рициново масло горе долу пак толкова, ракия 2 лъжици и 1 жълтък. Мажа корените и после цялата дължина със зехтин я минавам. Увивам в найлонова торбичка и отгоре с кърпа, за да се затопли. Така седя докато не ми умръзне (минумум час обаче  Flutter ) докарвала съм го до 2 часа, ама ме хваща съклета  Laughing Laughing Laughing  Правя маската веднъж седмично (неделя примерно) и така всяка седмица. Косата ми стана мека, усети се, че живна. Бе естествените продукти са си друга работа.
Също така от 1 седмица позлвам и Себорал Форте , но не мога да дам отзиви. Единствено забелязах, че стана още по-мека. Дано съм била полезна!  Hug Hug   bouquet

# 353
Pagocт благодаря ти   bouquet .

# 354
  • В къЩи.
Ползвам седефените http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … ici-sedefeni.html ,но моите са с друга картинка на етикета и ги взимам за лев и малко от кварталната парфюмерия.Вече втора опаковка и мисля да продължавам да си ги ползвам и за напред.  Peace

# 355
Седефените са много хубави, те са леко течни Grinning Пилингът ми напомня малко на тях. Аз съм опитвала и оризовите, но те са с малко по-груби частици и с моето търкане може да си нанеса спикани капиляри Laughing
Иначе пилингът на Христина аз не го чакам да засъхне, то си пише да се отмие след търкане, но и аз като елфичка малко по-яко търкам  Mr. Green не е много добре да се прекалява с търкането, но черните точки по носа ми ги маха, а досега само един продукт е успявал да се справи с това, но той е от съвсем друга ценова категория Peace

# 356
.....A някой да даде някакви отзиви за тези продукти Rolling Eyes:
Христина- крем избелващ аптечен:http://dora.bg/krem-aptechen-izbelvasht-hristina-40-ml-411-4821.html....
От няколко дни ползвам крем-мехлем с магданоз (избелващ) на "Христина" - http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/perlena-s … krem-mehlemi.html.
 Купих го на същата цена, каквато е в сайта - 7 лв., но от магазина на "Христина" в Пловдив. Взех си крем-мехлем, защото си мажа лицето след травма, имам петна и в момента ми е доста чувствително към всякаква козметика. Свързах се по телефона със самата Христина и тя ме посъветва, че за такъв проблем като моя мога да ползвам какъвто и да е крем, но от мехлемите им. Кремът е бял, но наистина на консистенция прилича повече на мехлем, мазен е. Забелязах, че като размажа излишното по ръцете и след това ги намокря, водата се стича - нещо като капки вода в олио - не зная как да го опиша. Но сутрин лицето  ми е мазно, но пък не съм проявила алергия. Така че може би е за по-сухи кожи!
Аптечните кремове са ръчно приготвени. В магазина има и крем-тестери, които могат да се пробват, имаше някакъв, който направо миришеше и като консистенция беше като крем "Здраве" - дали не беше избелващия ooooh! - дано не те подведа, че наред ги тествах!
Между другото магазинът на "Дора" и този на "Христина" са много близо един до друг.

Последна редакция: пт, 17 фев 2012, 07:55 от ianape

# 357
Имам няколко въпроса Simple Smile
Пилинга срещу акне, този:

http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html

има ли ексфолиращи частици в него? Съдейки по името му, би трябвало да има. И какви са частичките - по-груби, по-едри, правещи хубав пилинг и полиращи кожата или са фини, едва усещащи се частици?
Също може ли, ако не е много затрудняващо, някой да напише точният състав на пилинга Simple Smile Не виждам никъде да пише какво съдържа.

Сапунът с хума на Милва, който elfi4ka ползва и е доволна този ли е:

http://dora.bg/toaleten-sapun-s-huma-milva-60-gr-506-4400.html

Има още един с хума, затова питам, да не ги объркам Simple Smile Blush

Антибактериалният крем на Христина този ли е:

http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … ibakterialen.html

# 358

и аз се интересувам за това масло, моля ако някоя мама от Бургас знае къде може да се намери да пише  Praynig

# 359
  • Бургас

и аз се интересувам за това масло, моля ако някоя мама от Бургас знае къде може да се намери да пише  Praynig

Написала съм вече.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт