Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 426
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
още след първия месец има видим резултат, в сантиметри не мога да говоря   Wink но мазане  1 път седмично и постоянство = резултат.
Зарибих се сега  Thinking
Започвам да издирвам този тривитаминол  Crazy Hug

# 331
~Sonya~ , ама тая маска с тривитаминола по оригиналната рецепта с ракията, маста и газта ли я правиш? Аз ще опитам с тричуп ойл-а, че много ми се вижда брутално с тривитаминолната рецепта Blush

# 332
Правила съм маска за коса с тривитаминол около 3 години и засилване в растежа на косата нямаше.  Hug

# 333
Тривитаминола е 6 лв от ветеринарните аптеки. Майка ми си прави маската 3 пъти вече-нищо не може да каже още. По принцип трябва да се прави 2 пъти в седмицата, но тя си я прави веднъж в неделя, защото трябва да се седи 3-4 часа с нея. Ползва я заради косопад.

# 334
  • Бургас
Като споменавате тричуп, много съм доволна от него.
Не смея да разгледам дора и христина, че набързо ще напълня кошниците.  Whistling

# 335
Ще взема да се въздържа от тривитаминола.То много време трябвало да се стои,а аз никак не съм постоянна в делата си  Mr. Green Не рева чак толкова за дълга коса.

# 336
Елфичка, ти ли си на аватара?

# 337
Pagocт, с Тричуп-а колко време седиш?  Rolling Eyes

# 338
Аз не съм стояла 3 часа Simple Smile около 30-40 мин. Маската я правих с бадемово масло и жълтък,вариации има много.като не ми се занимаваше и само тривитаминол съм слагала.Значи прави се 1 месец и се почива известно време май около 3 седмици почивах и после пак.Не мисля че е трудоемка процедурата, но всеки си решава...аз само споделям опита си.  bouquet

# 339
Елфичка, ти ли си на аватара?

Хе-хе...де да бях  Laughing
Не съм аз,това е колумбийска актриса.Аз съм руса и синеока  Mr. Green

# 340
  • Бургас
Pagocт, с Тричуп-а колко време седиш?  Rolling Eyes
По колкото дойде. Ако е през почивните дни може и 5 часа да откарам, но през седмицата по час, преди да си измия косата я намазвам и докато се моткам то си минава час.

# 341
какво е тричуп?  Grinning

# 342
Pagocт, а трудно ли отмиваш мазнотията Crazy

~Sonya~ ,
индийско масло за коса е: http://www.trichup.com/ и тук на бг: http://tealandbg.com/index.php?main_page=product_info&products_id=276

# 343
  • Бургас
Сякаш не!
Като след всяка друга маска или масло, които отдавна не съм си правила.  Blush
Слагам по два пъти шампоан и готово. Даже това е по-добре, че стои попило, а другите мазнеят повече.

# 344
Супер! Мерси, Радост!  bouquet Ще си го купя и ще се моля за коса до петите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт