Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 439
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
Damaris, имам сапуна с невен (просто само този го имаше в аптеката)  Peace

Да не остана по-назад и аз ще си поръчам антибактериалния крем  Mr. Green поне избелващия няма да купя ( бяла съм като платно  Mr. Green )

сега мисля над шампоаните  newsm78 и над ролоните против изпотяване  Mr. Green

# 316
Да се запиша със сенки за очи на Wet n Wild [jpg]<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/498/124392_826.JPG">photo</a>[/jpg]. Невероятно добри  Simple Smile

Не знам от къде си си ги взела, но аз си ги бях купила на безумно ниска цена и за тази цена едва ли по-добри бих могла да намеря хаха  Hug
Предполагам, че си ги взела от м-н Липненски за 75 ст. (като мен). Подарих на всички приятелки 4-те вида, които имат, а и единичните, особено цвят шампанско и нежно прасковеното са супер - уникално добри, на уникално ниска цена  Joy

Хаха, да, и аз от там ги взех. На цена от 75 стотинки са 2 палитри вътре, момичета, включващи и огледалце. А единичните пак са по 2 опаковани на "колосалната цена" от 30 стотинки  Sunglasses

Мацки, а къде се намира този магазин? Една приятелка ми е казвала някъде в Смирненски , но нещо по конкретно?

Аз да кажа , че съм доволна от моливът за вежди на Импала http://www.impalacosmetics.com/bg/products/pencils/64-eyebrow-pencil
И си го взех само за 1,80 лв  Laughing  Когато го сложа не се размазва лесно и стои както съм го сложила :0
В Пловдив магазин на Липненски има и до гарата  Simple Smile

# 317
[Sourcherry, знам, че прекомерната употреба на измиващи продукти могат да накарат кожата да се омазнява повече. Но аз не я мия толкова често. Забелязала съм, че ако няколко поредни дни я мия (веднъж дневно) с някакъв измиващ продукт се изсушава много. Затова измивам лицето няколко пъти в седмицата с някакъв гел, през останалите дни използвам този тоник за лице за смесена кожа. На други места против омазняване на лицето препоръчват спирт, но мисля, че не е много препоръчтиелно използването на спирт (преди няколко години използвах, не ми изсушаваше кожата много). Ще си взема розова вода и ще обтивам лицето си 1-2 пъти на ден, но надали продаваната розова вода е "истинска".
Горещо ти препоръчвам розовата вода на Българска роза - Карлово, истинска е или техния лосион с лайка. Имах проблеми, като твоите, но с редуване на тези два "тоника" проблемите ми изчезнаха. Почистването с тях го правя вечер след сваляне/измиване на грима с антибактериалния гел на Регал.  Whistling

# 318
сега мисля над шампоаните  newsm78

Аз си взех катранен Crazy Не е лош, нанася се 2 пъти, както пише и после косата скърца (аз съм маниак на скърцането-коса, лице, ръце, съдове, иначе все едно не е измито Naughty). Но моята е мазна и се сплесква за ден. Ще видим дали ще има ефект върху здравината (моята пада доста) и върху растежа  Praynig, но е рано още да кажа, тъй като само 3 пъти съм го ползвала, а специално затова го взех (имам едни спомени от баба, че косата растяла по-бързо от него Rolling Eyes). Мислех, че ще е смрад неповторима(за първи път си бях взимала преди много години и вече не помнех как беше), а не е толкова зле. Като сложа отгоре маска или кристали косата мирише повече на тях, но моите са доста ароматизирани (Орзен и Сайъс), та не се налага да се мия и с още един шампоан за аромат Mr. Green.
Да видим и хининовият какво ще сътвори newsm78

# 319
аз ще ползвам безцветна къна, знам че е много полезна за косата Peace

# 320
~Sonya~, сподели малко повече за тази къна? За здравина на косата ли е само или подпомага и по-бързия растеж? Rolling Eyes Някакви добри марки да препоръчаш? Peace

# 321
Не устоях на изкушението и си купих маската за коса на Христина с репей, коприва и орех. Още тази вечер ще я пробвам. Разочарова ме силната миризма само  Tired

# 322
Не устоях на изкушението и си купих маската за коса на Христина с репей, коприва и орех. Още тази вечер ще я пробвам. Разочарова ме силната миризма само  Tired

Ще чакам отзиви за нея  Hug На какво мирише?На хубаво ли е?
Аз в момента съм с червената на Гарние,но ми се иска да я сменя.Тази не прави нещо кой знае какво,освен ,че изглажда косата,а не стои заплетена  Crazy

# 323
Ами на мен ми мирише на не много приятно, то и приятно да е е толкова силна миризмата, че....смятам го за излишно, толкова силно да ароматизират продуктите си.

Непременно ще пиша за отзиви.  Hug

На мен проблемът с българските маски ми е, че не правят нищо с косата ми, даже я наелектрезирват, което ме вбесява. Давам последен шанс пък да видим  Laughing

# 324
Да се запиша със сенки за очи на Wet n Wild [jpg]<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/498/124392_826.JPG">photo</a>[/jpg]. Невероятно добри  Simple Smile

Не знам от къде си си ги взела, но аз си ги бях купила на безумно ниска цена и за тази цена едва ли по-добри бих могла да намеря хаха  Hug

заинтригувахте ме, каква им е приблизителната стойност? дали ще ги има във варненския Елитис? (поне досега сякаш не съм виждала)

Бях си купувала преди 1 година от Елитис едни перли за лице бяха някъде около 4-5 лева и бях много доволна от тях,но не знам дали все още ще ги продават newsm78

# 325
Аз наскоро пробвах шампоанът с Хума на Милва - харесва ми,косата е бухнала и не се омазнява бързо - по принцип ми е по-мазен скалпът,пробвах и с Хинин на Милва - косата става много мека и лъскава,но пък бързо се омазнява  Peace Ако имате и други предложения за шампоан за мазна коса ще се радвам да споделите,на Балея някой да е пробвал?Пробвах 1минутна маска с Кайсия на Балея не съм особено впечатлена

# 326
jerry, от този с хинин косата по-бързо от обикновено ли ти се омазнява? Явно този с хума ще е по-подходящ за мен newsm78

# 327
~Sonya~, сподели малко повече за тази къна? За здравина на косата ли е само или подпомага и по-бързия растеж? Rolling Eyes Някакви добри марки да препоръчаш? Peace
къната доколкото ми е известно подхранва косата и дава блясък, за по-бърз разтеж пробвай маската с тривитаминола.изпробвала съм я и работи на 100%, съжалявам но в момента не се сещам за марката къна. Heart Eyes

# 328
А колко по-бързо расте косата с маската с тривитаминола  Laughing  Blush

# 329
още след първия месец има видим резултат, в сантиметри не мога да говоря   Wink но мазане  1 път седмично и постоянство = резултат.

Общи условия

Активация на акаунт