Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 356
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,мили дами! Открих ви скоро, но темичката ми харесва мн! Еее такова зарибяване няма- избрала съм си един куп неща, но искам да ви попитам: Имали някой със суха и чуствителна кожа и от какво е доволен? пък после какво поръчване ще падне Laughing

# 451
Мавина, отдавна съм я ползвала, но аз си падам по свежи аромати, по възможност не сладникави, харесвам цитрусовите също, така че ще да е нещо такова...   Laughing

Аз също търся нещо за свиване на пори. Относно пигментни петна, зависи какво търсиш. Сега се говори в темата за избелващите на Христина, доволни са от крема на Пали, пак избелващ. Ако търсиш масла, бих ти препоръчала това от шипка, то е за белези, и това от лимон, което е и основна част на избелващите продукти. Все пак, трябва да се внимава,защото не се нанася в чист вид, а разтворено. Прегледай темата за маслата

Сани, и аз съм със суха кожа, какво търсиш? Измиващо/крем/ и т.н ?

# 452
Имах една позната, която беше козметичка и то добра, та тя ми препоръча да използвам избелващи за пегментирана кожа, а иначе като започна ползвам всичко на една марка-измиващ гел, кремчета, маски.Наближава лято и направо ми се плаче.А сега като чета вашите отзиви за "Христина" много се навивам, обаче .....с тънка,чувствителна кожа и с лунички, а да не ви говоря какво набръчкване започва  #Cussing out

# 453
Аз съм доволна от хидратиращото кремче за лице на Билка с пъпеш. Супер е за хидратация преди фдт и струва пет лева. Досега купувах Авен и прочие по трийсетина лева неща, но просто осъзнавам, че няма смисъл. Този от пет за мен върши същата работа и мирише страхотно.  Heart Eyes

# 454
Моля Ви кажете нещо за продуктите на линеа био,и по то4но за серума крем преди изправяне с преса и  този за цъфтящи коси.Питах в няколко козметики и нищо дори не са 4ували за линеа био.Къде да търся в козметики или аптеки

# 455
  • Lost in a fairytale ...
Аз използвах кремът за преди изправяне - не става. Изобщо няма разлика в състоянието на косата ми сега и от преди да започна да го ползвам. Определено няма да повторя  Peace

# 456
Благодаря за отговора моята коса е суха и то доста ползвам кристали но мисля 4е от тях постоянно цъфти.Ако може някой да даде съвет.Правя и и маски със зехтин живна но доста цъфти.На два месеца я подстригвам.

# 457
Според мен кристалите не я карат да цъфти,а просто не са ефективни достатъчно,за да спрат цъфтежа.

Иначе всичко,за което питаш на Линеа био го има в Лили-то в Сердика център.

# 458
Благодаря за отговора моята коса е суха и то доста ползвам кристали но мисля 4е от тях постоянно цъфти.Ако може някой да даде съвет.Правя и и маски със зехтин живна но доста цъфти.На два месеца я подстригвам.
Бадемово масло в крайчетата  Peace Може и жълтък в маските на цялата коса.

# 459
# 460
  • гр.Пловдив
 Вчера минах през магазина на Христина в Пловдив и оставих 26лв. Въпреки че удрям 30-така, кожата по лицето ми е като на пубер - акнеична и с петна от пъпки. А през бременността се бях и позанемарила, признавам.
 Взех си почистваща пяна, пилинг за акне, лосион за акне, антибактериален крем за сутрин и избелващ крем за вечерта. Сега ще наблегна малко да спра появата на нови пъпки, а за петната да ви попитам, само този избелващ крем дали ще е достатъчен или трябва нещо по хард и ако да, препоръчайте.

# 461
smarfietka_, Аз засега съм само с него. Но го ползвам едва от дни. В темата за белезите чета, че Мелабел крем имал много добър ефект. Ще видя как ще съм с този на Христина, ако ли не ще опитам Мелабела. Когато се реших да ползвам избелващ, не бях видяла за Мелабел и се хвърлих на един Орифлейм, който сякаш за седмица лееееко ми поизсветли петната, но ми направи обрив и го спрях Sad

mimi_82, ще се радвам да споделиш опита си с Фитокод Grinning Много им се чудих, но май взех прекалено голямо количество мазила да трупам и ще ми трябва склад, та засега съм ги оставила в режим "на изчакване" Laughing

# 462
Благодаря Ви моми4ета за информацията по въпроса за линеа био и сухите краи4ета на косата

# 463
Вчера минах през магазина на Христина в Пловдив и оставих 26лв. Въпреки че удрям 30-така, кожата по лицето ми е като на пубер - акнеична и с петна от пъпки. А през бременността се бях и позанемарила, признавам.
 Взех си почистваща пяна, пилинг за акне, лосион за акне, антибактериален крем за сутрин и избелващ крем за вечерта. Сега ще наблегна малко да спра появата на нови пъпки, а за петната да ви попитам, само този избелващ крем дали ще е достатъчен или трябва нещо по хард и ако да, препоръчайте.
Коя е почистващата пяна?Аз намерих в сайта им само почистващ гел тоник от перлената серия.За това ли става въпрос?Моля за отзиви, независимо кое е, че ми се ще да си взема нещо подобно за проблемна кожа.И аз съм с абсолютно същата кожа като твоята и на същата възраст Simple Smile

# 464
Извинявам се за оф-топика, но темата се обърна почти изцяло на Дора.бг / Христина.. Нищо против тях нямам, но може би е добра идея тези коментари да се отделят в самостоятелна тема, тъй като явно интересът е голям, а покрай тях се губят останалите постове.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт