Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 350
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
Доволни ли сте от много рекламираните  шампоани Арома гриин лайн, почни  изцяло от натурални продукти били уж, но как се отразяват на косата?

# 466
Извинявам се предварително, но почти всичко от показаното го има на по-ниски цени в една верига хипермаркети,която има магазини из цяла България  или в добре заредена квартална аптека.Не виждам смисъл от чакане на доставка и плащане на по- високи цени, след като може същият продукт/и/ да се пипне,помирише и вземе на място.

На Арома грийнлайн ползвах душ-гел,имам с алое и коприна мисля,мн.хубав аромат,хареса ми продукта.

# 467
Пробвали ли сте антицелулитния гел на Христина ?

# 468
Извинявам се за оф-топика, но темата се обърна почти изцяло на Дора.бг / Христина.. Нищо против тях нямам, но може би е добра идея тези коментари да се отделят в самостоятелна тема, тъй като явно интересът е голям, а покрай тях се губят останалите постове.
  bouquet

Права си. Понеже съм доста заинтересована по темата ще направя самостоятелна, ако някой не ме е изпреварил  Grinning

# 469
ФЕЯТА, за коя верига хипермаркети говориш и коя е тази квартална аптека ? Защото вече не остана аптека или козметичен магазин в който да не съм питала за продуктите на Христина или Милва, но все получавам отрицателен отговор, за това ще се радвам ако споделиш, може и на ЛС   bouquet

# 470
клюкарка Simple Smile , ако те интересува за Варна , виждала съм и съм вземала/ преди година някъде/  неща на Христина от Дрогерии "Лечебна сила",
 гр. Варна,ул. "Др. Цанков" № 5, тел: 052/604397 / и ул. "8-ми приморски полк", тел: 052/657800  Simple Smile

# 471

Да, и то бях много доволна! Лятото като родя живот и здраве пак ще почна, че ще имам какво да махам. След първата опаковка (от общо 2) видях ефекта!

# 472
Veselushka, кой от всичките си ползвала и комбинирала ли си го с диета, спорт, масажи? Simple Smile

Някой да даде отзиви за маските за коса на Билка?  Rolling Eyes

# 473

Да, и то бях много доволна! Лятото като родя живот и здраве пак ще почна, че ще имам какво да махам. След първата опаковка (от общо 2) видях ефекта!

Кой точно си използвала?

# 474
Бихте ли ми препоръчали стягащ лосион за тяло? Имам предвид не антицелулитен, а такъв който стяга кожата.Доста отслабнах и целулита ми почти изчезна, но на места кожата ми се поотпусна и искам да я стегна.

# 475
Много искам да си взема сапун на Милва (конкретно против  акне), но във Варна е много трудно да ги намеря  Crossing Arms аптекарките ме гледат все така  Shocked  Crossing Arms

Търся и спрей за крака против гъбички или нещо подобно
В аптеки "К-крез" има продукти на Милва -розова вода и хининова вода"Милва" съм взимала от там.
Аз знам две такива ап-ки- на ъгъла с/у ОУ Ст.Караджа и до читалище Маяковски/сега е Отец Паисий/ и срещу зимно кино Тракия - по посока кръглата Експресбанк ,под блока,непосредствено преди банката.  само че не помня дали има сапуни точно,но пък българска козметика има.
На ул Бели лилии в Цветния /пада се зад пазарче Роза/има добре заредена дрогерия-доста бълг.козметика.Христина- за тази марка не знам дали има в посочените.Продукти на Христина бях виждала някъде,но в момента не си спомням къде,за съжаление.

Сапунчетата смрадлика ,катранов и прочие ги видях пък в аптеката с-у 2 Районно упр-е и с-у Пикадили център-точно на ъгъла под кооперация.

Машинаторка,това бебе от подписа ти...искам да го ям,сладурче голямо е. Blush

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 15:02 от ФЕЯТА

# 476
Бихте ли ми препоръчали стягащ лосион за тяло? Имам предвид не антицелулитен, а такъв който стяга кожата.Доста отслабнах и целулита ми почти изчезна, но на места кожата ми се поотпусна и искам да я стегна.
Аз съм много доволна от тези 2 продукта:
Цената им е супер -единият е около 10 лв. По-голям ефект видях от този в бялата опаковка, а и чувството е по-приятно - охлажда, докато червеният направо те подпалва.

# 477
И аз да се включа Simple Smile От майката на едн априятелка научих за http://www.marvi.bg/imex-maz-protiv-akne-1921.html Imex. Има крем и сапун. В мига, който започнат да ми излизат пъпки един път нанасям и забравям за тях. Сапуна е 6лв. и крема е 6 лв., но  ги ползвам страшно много време. Вече 2 години ме спасяват!

# 478
  • В къЩи.
sonya83,тези кремчета не са ли за целулит?

# 479
  • София/Горна Оряховица
За шампоаните и балсами на Арома Greenline - в момента ползвам балсама от серията за "реструктурирана" коса, каквото и да значи и понякога разнообразявам с този за изтощена, но по-често е другия. Харесват ми, струва ми се, че за месец и половина употреба досста е пораснала косата ми (на този за реструктурирана пише, че уж влияе за растежа). Този за изтощена пък вече месец се справя с много упорити цъфтящи крайчета (единия ден се подстрижа, на другия ден вече е цъфнала, що за чудо е това?). Като цяло положителна оценка на балсамчетата давам. Освен това имат и много приятен аромат. Минус е, че балсамите са много течни, но на мен засега сам един CIEN от Lidl ми е харесал като консистенция, всички балсами ми стоят твърде редички  Laughing. Kато за 3лв за 250мл си струват  Peace .

Общи условия

Активация на акаунт