Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 356
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • У дома !
Момичета ,можете ли да ми кажете на Малиция има нещо като пяна и душ-гел 1л.
дали е хубав?
Аз имам нещо подобно ,но друга марка......майка ми го донесе от Англия.....много е хубаво....поне моето де.....натиска излиза само пяна от него ,но като почнеш да я размазваш по тялото е като душ-гел.....практично е и се използва дълго време.....виждала съм го това,за което питаш.......и винаги съм се чудила дали е хубаво като английското......явно ще се пробва Naughty

# 481
Имам душ-пяна Малиция с къпини и ванилия,мн.вкусно мирише...Simple Smile
Не бих казала,обаче,че е икономично.По-редичка е консистенцията от един душ-гел,например,затова и по-бързо се разходва.Но на Малиция продуктите миришат разкошно.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 07:41 от ФЕЯТА

# 482
да похваля шампоан Clear за боядисана и увредена коса  Peace

# 483
sonya83,тези кремчета не са ли за целулит?
Да. Освен против целулит, червеният е за изгаряне на мазнини, а белият има стягащо действие. Аз не съм си ги купувала за целулит, а за изчистване на мазнини, и останах по-доволна от белия (прави кожата гладка и наистина я стяга).

# 484
Момичета всички тоалетни води на Тесори Де Ориенте в един магазин в Благоевград са до 10 лв!А тази сивата египетската 7.50 лв ! Всички са по 100 мл!

# 485
Влизам да се поФаля  Mr. Green Mr. Green
Natalka, хиляди благодарности,   bouquet  намерих много от "втория списък за поръчване" в "Лечебна сила", останалите си ги поръчах и утре ще ми ги доставят в магазина Party  и сапунчетата и пилингите, и повечето от продуктите са по-евтини,от сайта може да е със стотинки, но пак файда  Mr. Green
ФЕЯТА, днес бях до 2ро РПУ в аптеката и само дето не питах продавачката "Сигурна ли сте, че нямате сапуните"  Mr. Green Mr. Green   bouquet

Сега доволно ще се мацотя  Mr. Green

Кремовете за лице на Арома Greenline миришеха чудесно ( за мен  Wink ) беше мазничък за моето лице, но го ползвах за тяло само заради аромата  Crazy

# 486
Бихте ли ми препоръчали стягащ лосион за тяло? Имам предвид не антицелулитен, а такъв който стяга кожата.Доста отслабнах и целулита ми почти изчезна, но на места кожата ми се поотпусна и искам да я стегна.
Аз съм много доволна от тези 2 продукта:
Цената им е супер -единият е около 10 лв. По-голям ефект видях от този в бялата опаковка, а и чувството е по-приятно - охлажда, докато червеният направо те подпалва.

Благодаря, ще си взема белия, дано има ефект и при мен!

# 487
  • София

Влизам да похваля шампоана на Билка против косопад с репей - невероятен е! Аз съм с хашимото и косата ми капеше зверски, имало е случай почти до рев да стигна в банята като гледах как си отплуват кичурите в канала Sad Уж ендокринолога ми беше казал че като си пия хапчето редовно, косопада ще спре, но не би.

Та мъжа ми случайно видял въпросния шампоан в Ремедиум и го взел. Аз бях скептична в началото, но разликата беше осезаема още по време на първото измиване - само няколко косъма и толкова. Косата ми просто ''живна'', вече два месеца се мия само с него и косопада просто спря Shocked Препоръчвам го с две ръце, и въпреки че напоследък бавно, но сигурно заменям цялата си бяла козметика вкъщи с био такава, Билката май няма да я сменям, поне не скоро Simple Smile

Другото евтино и добро е лосиона за тяло с тиква, пак на Билка, по принцип цяло лято се мажа с него и съм доволна. Сега съм си взела лосион за тяло с маслина на Биофреш, мнооого ми харесва, а и цената е супер. Кофти само че след третото мазане, шишето взе да се разглобява на две и трябва непрекъснато да го оправям...явно съм уцелила дефектно.

# 488
sonya83 - този червения крем как те загрява? В смисъл една приетлка сега си го купи, но изобщо не загрява, нито се зачервяваш? Трябва ли да се увиваш с нещо или и на двете не ни действа така? Днве ми се оплака, че се е прецакала с покупката, в тях си намазах ръката и нощо  newsm78

# 489
sonya83 - този червения крем как те загрява? В смисъл една приетлка сега си го купи, но изобщо не загрява, нито се зачервяваш? Трябва ли да се увиваш с нещо или и на двете не ни действа така? Днве ми се оплака, че се е прецакала с покупката, в тях си намазах ръката и нощо  newsm78
А вие втривате ли го или просто се намазвате? Защото ако не се лъжа пишеше, че трябва да се втрива в кожата около 2-3 минути. И през първите 5-10 минути след това е приятно затоплящо, но после става доста парещо. След няколко процедури вече попривикваш, но пак си е доста загряващо.

# 490
  • Пазарджик
Червения и аз съм го ползвала и само от намазване след 2-3 минути веднага загрява. Може би, зависи и от кожата. Дали топи мазнини - не мога да кажа, но прави кожата гладичка.

# 491
Аз червения го издържах точно 2 пъти и се отказах.
Увивах се във фолио след като се намажа и ставаше някакъв ад..
После ме болеше кожата дори и от водата. Толкова силно гореше..  Rolling Eyes
Може би без фолио няма да е така, но вече съм тотално стресирана от това чудо  Crazy

# 492
  • Пазарджик
И без фолио много загрява, поне мен. Същото чувство като Мишинаторка.

# 493
Този пилинг мирише божествено! Мисля, че е най-страхотния аромат, който е усещал носът ми  Laughing
Ако имаше и други такива продукти - душ-гелове, лосиони за тяло, всичките щях да изкупя  Grinning

# 494
  • София
Бихте ли ми препоръчали стягащ лосион за тяло? Имам предвид не антицелулитен, а такъв който стяга кожата.Доста отслабнах и целулита ми почти изчезна, но на места кожата ми се поотпусна и искам да я стегна.
Аз съм много доволна от тези 2 продукта: http://3.bp.blogspot.com/-zRv6VCJupbI/TcHLRpqzNOI/AAAAAAAAAI4/9B … ysz250_l-copy.jpg
Цената им е супер -единият е около 10 лв. По-голям ефект видях от този в бялата опаковка, а и чувството е по-приятно - охлажда, докато червеният направо те подпалва.

Благодаря, ще си взема белия, дано има ефект и при мен!
Аз червения не съм ползвала, отзивите за паренето ме отказаха.
От белия на бях очарована, най-доволна съм от тъмно зеления

Общи условия

Активация на акаунт