Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 300
  • 768
  •   1
Отговори
# 540

Aroma Greenline Yoghurt Camu-Camu 
http://www.greenline.bg/news_inner/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%BA%D1% … eenline%20Yoghurt
В Кауфланд е около 3лв (400ml), много приличен за цената си Peace

# 541
  • там където думите не стигат ...
искам да похваля този крем на Арома

страхотно омекотява кожата.  Peace
Ползвам го като крем за тяло, защото през зимата кожата ми е страшно суха. Ароматът му е невероятен, същия като на DOVE . Цената му е около 3 лв.  Peace

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 09:52 от kopche

# 542
Този крем е всеобщ любимец, но само преди няколко месеца беше около 1,50 в Карфур... Сега ако някъде го намеря под 3 ще е цяло чудо. Вярно, че си заслужава 3-те лева, ама все пак Sad

# 543
  • В къЩи.
Да, крем Здраве е страхотен.Последно го гледах точно в Карфур 3лв,а по парфюмериите е 3,50-3,80лв  #Cussing out
  в момента го ползвам,ухае страхотно   Peace

# 544
От същия душ гел и аз съм доволна. Много интересен аромат, леко ми сладнеше, но наистина е мек и хидратиращ.  Peace

# 545
Винаги съм гледала скептично на бг козметиката, и по-скоро на по-евтините козметични продукти, докато не реших да пробвам преди да отричам. Купих си шампоан на Билка с репей( ползвам и маската с тривитаминол,дано живне тая коса:D), не че е рядка, или пада, просто искам да я подсиля, голям стрес преживява в близките 2 години. Иначе ползвам Елзев и Ив Роше. Купих си и маска с козе мляко на Роза импекс, стори ми се много обещаваща,спрямо ваши коментари. Арома Органик дневен крем за лице взех за майка ми, дано да е хубав, имате ли отзиви за него?

# 546
Аз си оттеглям малко хвалбата за антибактериалния крем на Христина.Нещо ми се появиха пъпки тук там  Close
Предполагам,че е от него  newsm78 съмнявам се да е от сапуна с хума или пилинга,който ползвам доста рядко  Thinking
Кремът трябва да е  Tired
Понижавам го в крем за ръце,въпреки,че много го харесвам като усещане  Rolling Eyes

# 547
Аз си оттеглям малко хвалбата за антибактериалния крем на Христина.Нещо ми се появиха пъпки тук там  Close
Предполагам,че е от него  newsm78 съмнявам се да е от сапуна с хума или пилинга,който ползвам доста рядко  Thinking
Кремът трябва да е  Tired
Понижавам го в крем за ръце,въпреки,че много го харесвам като усещане  Rolling Eyes
Защо трябва да е от козметичен продукт изобщо??? По принцип пъпчици излизат поради много други причини. Може да е от замърсяване или просто реакция на организма. Аз съм си още тийн и преди цикъл няма отърване, просто се примиряваш и това е.  Laughing Laughing
Иначе съм много доволна от крема на Христина за чувствителна кожа - лек и не ми излизат пъпки от него. Доволна съм и от лосиона за тяло на Дева (от една нова серия) с ший май беше 150мл. от Био колекцията. Също така е хубав и почистващия лосион на Икаров с розова вода и масло от жожоба, впъпреки че на мен ми мирише на царевица.  Laughing Laughing Laughing  

# 548
  • София
Доволна съм и от лосиона за тяло на Дева (от една нова серия) с ший май беше 150мл. от Био колекцията.

Да те помоля за отзиви и евентуално информация за съдържанието на продукта? Praynig  Вчера видях за първи път снимка на продукт от серията, но не открих отзиви и ми е много интересно да прочета и опитам. В какви ценови рамки се движат продуктите от серията?

# 549
Хе-хе...ми аз не съм тийн и пъпки не ми излизат постоянно.
Всъщност излизат ми само след употребата на неподходящ крем,само тогава!
Една,две...ама вчера като се погледнах направо ми призля.От дясната страна на лицето имам няколко.Незнам  newsm78
Че ще ми идва днес,утре...ще ми идва  Mr. Green Случва се да ми излезе някоя друга в този период/мноого рядко/,но обикновено на челото.
Но сега като се гледам...вече 2-ра седмица ми се насаждат  Close

# 550
Честит празник, дами   bouquet

elfi4ka , сапуните изсушават кожата, сигурно е от пилинга или крема. Аз използвам пилинга, но нямам проблем   Peace а да не си прекалила с продуктите? Може да се получат пъпчици примерно ако използваш много козметика наведнъж или много често (пилинга пише 2-3 пъти  седмицата).

Всяка кожа обаче е различна, на една може да не действа, а на друга да подейства  Wink

Може ли да ми препоръчате крем против бръчки за 40+ години  Praynig май съмч ела хвалби по адрес на Дева  Rolling Eyes

# 551
Клю :) не не прекалявам.Аз ги ползвам рядко даже.Пилинга веднъж седмично,а крема само като излизам за под ФДТ-на/но аз не излизам всеки ден  Laughing /

През другото време нищо не правя,защото ме мързи и без това  Mr. Green

Досега полазвах крем на Евелин дневен доста дълго време/поне от година/ и нищо ми нямаше от него.Нищичко.
Но сега нещо не ми харесва тази работа  Thinking
Спирам да ги ползвам и ще видим какво ще стане  newsm78

# 552
Здравейте. Може би не е най-подходящата тема за моя въпрос, но дано все пак намеря отговор Simple Smile Става дума за тези маски за лице, които са единични дози подарък към превръзките на Libresse. Сигурно сте ги виждали. Предната, която ползвах беше зелена, обаче направо се влюбих в нея, направи ми кожата страхотно мека и чиста! Тази ще я изпробвам след малко Simple Smile Та да ви попитам - някой има ли идея дали и къде могат да се купят такива маски без превръзки  Laughing Защото аз не съм ги виждала отделно, но много бих искала...

# 553
  • София
Здравейте, искам да попитам някой от вас използвал ли е този крем? Моля за отзиви Simple Smile
http://dora.bg/_details/MultiaktivendnevenkremRedjinaFloris50ml-111025-024928.jpg

# 554
  • При децата ми
Здравейте, искам да попитам някой от вас използвал ли е този крем? Моля за отзиви Simple Smile
http://dora.bg/_details/MultiaktivendnevenkremRedjinaFloris50ml-111025-024928.jpg

Аз го ползвам в момента. Доволна съм. Хидратира и омекотява кожата ми.

Общи условия

Активация на акаунт