Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 290
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Hrispa76, благодаря за бързия отговор Grinning А можеш ли да ми кажеш дали омазнява кожата, защото аз съм със смесена кожа. А и за каква възраст е горе долу. Аз съм на 32 и искам крем, който да предотврати появата на първи бръчки. Колебая се между този и DeBa Collagen Pro-Active.

# 556
  • При децата ми
Vivi4ka, на мен не ми омазнява кожата, но моята е суха. Аз съм на 35 г., но не мога да кажа за каква възраст е подходящ. На опаковката също не пише. Има тема за козметиката на "Биофреш", но нещо не я намирам. Thinking Там може също да зададеш въпроса си.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 10:16 от Hrispa76

# 557
  • София
Много ти благодаря за бързия отговор   bouquet

# 558

Невероятна маска. Силно я препоръчвам. Омекотява, изглажда, подхранва и оставя невероятен аромат до следващо измиване поне при мен  Peace

# 559
http://dora.bg/_big/AnticelulitenkremskanelenomasloHristina200ml … 120213-022519.jpg
Някой ползвал ли е този крем? Има ли доволни от него?

# 560

В момента го ползвам и е рано да се каже. Мирише на канела, кожата става гладка и нежна след употреба и забелязах някакви блестящи частички по кожата си след крема.

# 561
  • при моите деца .....
Периодично питам, но да ми препоръчате боя - да се намира лесно, евтина, да покрива добре побелели коси, тъмно рус - светло кестеняв цвят

# 562
  • гр.Пловдив
препоръчайте ми за идващите слънчеви дни или някакъв хубав и евтин фон дьо тен с фактор /10-15/ или пък крем с фактор за основа и фон дхо тен за отгоре. Кожата ми е проблемна, акнеична и разбира се бързо омазняваща се през летните дни.

# 563
  • София/Горна Оряховица
Специално за козметика с фактор не бих рискувала с по-евтина  Wink . От опит бих препоръчала биодерма, особено това или това.

# 564
Периодично питам, но да ми препоръчате боя - да се намира лесно, евтина, да покрива добре побелели коси, тъмно рус - светло кестеняв цвят
Палете  Peace

# 565
препоръчайте ми за идващите слънчеви дни или някакъв хубав и евтин фон дьо тен с фактор /10-15/ или пък крем с фактор за основа и фон дхо тен за отгоре. Кожата ми е проблемна, акнеична и разбира се бързо омазняваща се през летните дни.

# 566
  • Варна
Палете  Peace

От Палете такъв косопад си докарах, 2 или 3 пъти подред се боядисах с нея. Наскоро се боядисах с българска боя "Визаж" - много хубав блясък придава на косата.

# 567
Палете  Peace
Аз съм много доволна от Арома Интенс
Доста е трайна при мен и цвета става наситен, а косата лъскава.

# 568
Палете не бих препоръчала- косопад и изтощена, суха коса.

# 569
Скоро не съм навестявала тази темичка.
На мен ми хареса крема за лице на Арома с мед. Купих си го, за да го ползвам за джогинг в студа и много добре ми действа! Кожата ми остава приятно мека.

Общи условия

Активация на акаунт