Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 254
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
От няколко дни ви чета като "дрогирана" Laughing Crazy .Благодарение на вас намерих няколко страхотни продукта, много съм доволна и ви благодаря  bouquet  - ФДТ, коректор, молив за вежди и силиконов молив за очи с накрайник (за опушен грим), всички на Импала.

НО влизам с молба и се надявам някоя от вас да може да ми помогне - случайно да знаете къде в Ст.Загора се продават тези сенки Wet & wild, защото питах на няколко места и ме изгледаха ...  ooooh! 

Ако имаш предвид обсъжданите по-напред- има ги в магазини Липненски за стотинки, а ако търсиш цялата им козметика- имат щандове в магазините на Рефан.

# 676
  • Стара Загора
Здравейте!
От няколко дни ви чета като "дрогирана" Laughing Crazy .Благодарение на вас намерих няколко страхотни продукта, много съм доволна и ви благодаря  bouquet  - ФДТ, коректор, молив за вежди и силиконов молив за очи с накрайник (за опушен грим), всички на Импала.

НО влизам с молба и се надявам някоя от вас да може да ми помогне - случайно да знаете къде в Ст.Загора се продават тези сенки Wet & wild, защото питах на няколко места и ме изгледаха ...  ooooh! 

Ако имаш предвид обсъжданите по-напред- има ги в магазини Липненски за стотинки, а ако търсиш цялата им козметика- имат щандове в магазините на Рефан.
Обърка ме - аз питах къде се продават сенките в Ст.Загора, а в магазините на Рефан не съм виждала да се продават сенки newsm78 (или декоративна козметика)

# 677
  • Стара Загора
DSS (Данимира), сенките ги продават в магазини Липненски. Иначе за друга козметика на тази марка - виждала съм само в една аптека стелаж, но не съм влизала вътре за да разгледам (аптеката - от мястото, където продават печени фъстъци (срещу читалище Климент Охридски), се тръгва в посока Перото)

# 678
  • Стара Загора
А къде в Ст.Загора има магазин Липненски Embarassed
 sisi_91 -   bouquet мерси - др. седмица ще издиря тази аптека Peace

# 679
  • Стара Загора
Магазин Липненски има под фото Дукс; над спирката на Чайка; срещу кафе Русалка на ул. Патриарх Евтимий (над Перун); знам за още един, който е много мълък и не знам дали съществува все още, но не мога да обясня къде точно се намира, имаше и още един май - преди като имаше адресите на магазините в сайта съм виждала.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 02:54 от sisi_91

# 680
  • Стара Загора
Мерси! Hug

# 681
  • София
Това не беше ли темата за евтините неща, от които сме доволни?

Ами да прави сте, сбърках!

П.П.

И за да не навлека още недоумения...(без да искам)   Blush   bouquet

ще похваля СЕБОРАЛ ФОРТЕ- не само, че ми помогна да регулирам омазняването на кожата а главата, но и помогна за по-бързо израстване на нова коса. Периодът на лечение продължи два месеца и половина.

Крем КЛАРИНА- добре "свива" порите, и като цяло по-малко и по-бавно се натрупват черни точки. Ползвам го само вечер. Зачервяване, където имам също добре се повлиява. Доволна съм.

Последна редакция: нд, 25 мар 2012, 21:49 от _Dessi_

# 682
Може ли подробности за крем Кларина? Къде се продава, колко струва?

# 683
  • В къЩи.

ще похваля СЕБОРАЛ ФОРТЕ- не само, че ми помогна да регулирам омазняването на кожата а главата, но и помогна за по-бързо израстване на нова коса. Периодът на лечение продължи два месеца и половина.

Може ли да кажеш по-подробно как и кога го ползваше?

# 684
  • София

Може ли да кажеш по-подробно как и кога го ползваше?

Разбира се! Peace

Значи започнах началото на януари. В началото го ползвах два пъти седмично, а началото на февруари по веднъж след измиване на косата.

Пресипвам го в едно мое шишенце с пулверизатор (че ми е по лесно)  и така го пръскам в корена.
После с пръсти правя масаж на главата.
Средата на февруари вече забелязах и доста поникнала коса. Значително се намали, както вече споменах омозняването.

Може ли подробности за крем Кларина? Къде се продава, колко струва?

Продава се в аптеките. Цената е около 3 лв.

Последна редакция: пн, 26 мар 2012, 10:04 от _Dessi_

# 685
Може ли да ми предложите нещо против косопад..ползвах ш-н Милва,но сякаш нямаше голям ефект-може маска ,може шампоан,...каквото се сетите Hug

# 686
  • София
Може ли да ми предложите нещо против косопад..ползвах ш-н Милва,но сякаш нямаше голям ефект-може маска ,може шампоан,...каквото се сетите Hug

Може да опиташ шампоан против косопад на ФИТОВАЛ има го и в малка опаковка от 100 мл. за пробваш как ти се отразява. Цена е около 5 лв.
Спомням си, че майка ми беше доволна.
Ако имаш възможност може да пробваш и СЕБОРАЛ форте.

Поздрави!

# 687
Глас и от мен за Фитовал. Косата ми спря да пада.

# 688
Глас и от мен за Фитовал. Косата ми спря да пада.
И аз доволна Peace

# 689
мерси момичета   bouquet
а дали го има в аптека Марешки и ако не къде да го търся?
месри предварително Hug

Общи условия

Активация на акаунт