Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 245
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
По аптеките.

# 691
  • София
На мен Фитовал хич не ми помогна. За съжаление не се сещам за нещо евтино, което да действа. Освен Себорал Форте, който обсъждате, но лично аз не съм го пробвала. Мислех, че е главно за пърхут и съм го взела за половинката.  Simple Smile

# 692
Привет... вместо запис ще се включа по темата с грижа за косата - на мен ми помогна и продължава да ми помага маслото за коса (стимулант) на Икаров.

# 693

Може ли да кажеш по-подробно как и кога го ползваше?

Може ли подробности за крем Кларина? Къде се продава, колко струва?

Продава се в аптеките. Цената е около 3 лв.

Супер, ще си купя кларината

# 694
Момичета, помагайте -сега отворих пилинга на Христина (използвала съм го около 5 пъти) и видях,че се е образувало мъх или нещо подобно  newsm78
Някой знае ли защо, в хладилник ли трябваше да го държа, оффф  ooooh!
Поне е само 2 лв

# 695
# 696
  • София
Привет... вместо запис ще се включа по темата с грижа за косата - на мен ми помогна и продължава да ми помага маслото за коса (стимулант) на Икаров.

Потвърждавам за стимуланта. На мен също ми действа много добре на косата и от него ми порастнаха и вежди  Laughing

# 697

Потвърждавам за стимуланта. На мен също ми действа много добре на косата и от него ми порастнаха и вежди  Laughing

Потвърждавам за веждите Wink аз и на миглите се престраших да мацна Wink

В този дух - пак на Икаров - масло от Жожоба препоръчвам го горещо Simple Smile

# 698
Момичета, помагайте -сега отворих пилинга на Христина (използвала съм го около 5 пъти) и видях,че се е образувало мъх или нещо подобно  newsm78
Поне е само 2 лв
Това означава, че е мухлясъл, плесенясъл, микробиално заразен.  Козметиката се съхранява от 4С до 25С, не в хладилник.

# 699
Поне е само 2 лв

Не би трябвало да има мъх  Thinking
Моят го държа в банята,ползвам го веднъж седмично общо взето,нищо му няма  newsm78

# 700
Момичета, помагайте -сега отворих пилинга на Христина (използвала съм го около 5 пъти) и видях,че се е образувало мъх или нещо подобно  newsm78
Някой знае ли защо, в хладилник ли трябваше да го държа, оффф  ooooh!
Поне е само 2 лв
Това означава, че е мухлясъл, плесенясъл, микробиално заразен.  Козметиката се съхранява от 4С до 25С, не в хладилник.
borspa, защо да не се съхранява в хладилник, след като Т на хладилника може да се настройва между 2 и 8 градуса? Ако е настроен над 4 градуса се вписва в критериите за температура на съхранение, които си посочила  Peace.

# 701
На мен Фитовал хич не ми помогна. За съжаление не се сещам за нещо евтино, което да действа. Освен Себорал Форте, който обсъждате, но лично аз не съм го пробвала. Мислех, че е главно за пърхут и съм го взела за половинката.  Simple Smile

И аз така  Confused

На мен обаче Себорала много ми омазняваше и сплескваше косата, дори се чудех дали да не си го пръскам няколко часа преди къпане  newsm78

# 702
Момичета, помагайте -сега отворих пилинга на Христина (използвала съм го около 5 пъти) и видях,че се е образувало мъх или нещо подобно  newsm78
Някой знае ли защо, в хладилник ли трябваше да го държа, оффф  ooooh!
Поне е само 2 лв
Това означава, че е мухлясъл, плесенясъл, микробиално заразен.  Козметиката се съхранява от 4С до 25С, не в хладилник.
borspa, защо да не се съхранява в хладилник, след като Т на хладилника може да се настройва между 2 и 8 градуса? Ако е настроен над 4 градуса се вписва в критериите за температура на съхранение, които си посочила  Peace.
Имала съм предвид, че среномесечните температури за март са 2-9С (някои места и до 25С) и това обезсмисля ползването на хладилник и при посочените от вас настройки(между 2 и 8 градуса).

# 703
Нали ви чета,та се запалих да редувам мазането с крем с масажи с масла. Днес си намерих почти всичките,които ме интересуват,в дрогерията на ул.Бели лилии: за косопад комбинирано,за участъци със затлъстяване-комбинирано, кайсиево, пшеничен зародиш, карите/масло от шеа/на Икаров.Цените ме устройват,взех и сапун с коприва,имаше с др. билки,вкл.с прополис/за 0,60 лв./А и тоал.мляко на Роза Импекс с бадем,което вече изпробвах и изглежда,че ще е свястно.

# 704

И моите седефени трици се развалиха не след дълго след като ги купих, а бяха в срок и дори не бях започнала да ги използвам. Преди време си купих 2 бр. седефени трици и докато успея да изразходвам първото бурканче, второто вече се беше развалило. Не е седяло дълго, а като ги купих си бяха добре. Явно не могат да им стабилизират формулите ли, и аз не знам какво, не е нормално това с развалянето толкова бързо.
Това не ми харесва при повечето бг марки - че не поддържат еднакво качество!
Хвърляй го, за да не си навлечеш някакви проблеми, щом е мухлясал Peace

Общи условия

Активация на акаунт