Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 238
  • 768
  •   1
Отговори
# 705
Хвърлих го, но ме е яд, много бях доволна, сега как да си купя пак-ами ако стане същото  Tired

# 706
  • WonderLand
Аз от крем Кларина озобщо не съм доволна Crossing Arms не ми подейства изобщо. Искам да похваля сапунчетата ТЕО. Това е единствената марка сапун с която нямам нужда от крем. Ползвала съм Дав, Камей, Тет а Тет и един куп други и всички ми изсушават кожата.

# 707
Да, на Тео сапуните са много меки и пенливи, бързо се топят. Май бяха глицеринови.

# 708
  • Пловдив
Да ви питам...Себорал форте как го пръскате?На суха,знам че трябва да е измита,на леко подсушена или на мокра коса Rolling Eyes

# 709
  • вече Пловдив
Да ви питам...Себорал форте как го пръскате?На суха,знам че трябва да е измита,на леко подсушена или на мокра коса Rolling Eyes
Аз не го пръскам, а го втривам в косата с памучен тампон. На измита и подсушена с кърпа коса втривам, после слагам пяна за коса и оставям да изсъхне на въздух.

# 710
  • София
Отдавна не съм писала в темата и влизам с питане - бихте ли ми препоръчали дневен матиращ крем с УВ защита? Някакви отзиви за този или този?

В момента ползвам матиращия на Нивеа с оризов екстракт за мазна кожа и съм доволна, но ме хваща много бързо слънцето и искам нещо с УВ филтър. Миналото лято ползвах на Дева гел-крема за мазна кожа и също бях доволна.

Хвърлих го, но ме е яд, много бях доволна, сега как да си купя пак-ами ако стане същото  Tired
Чувала съм за козметика (професионална) без консерванти и т.н. да вкисне, защото след отваряне трябва да се използва до 4 седмици, или нещо такова беше.

# 711
  • София
Момичета, къде се продават продукти на Констанс Карол? Имам един коректор, който вече е почти 25 годишен и нито граняса, нито замириса лошо и освен, че прикрива пъпките перфектно ги унищожава за 24 ч. Аз съм с много проблемна кожа и ползвам предимно медицинска козметика, но на такова чудо не съм попадала.

# 712
  • Варна
Констанс Карол отдавна не съм срещала по магазините. Ако е за коректор пробвай с друго марки Имала, Флормар. Аз имах един на Импала повече от 5г. нищо не му стана , просто го хвърлих, че беше минало много време. Peace

# 713
Момичета, къде се продават продукти на Констанс Карол? Имам един коректор, който вече е почти 25 годишен и нито граняса, нито замириса лошо и освен, че прикрива пъпките перфектно ги унищожава за 24 ч. Аз съм с много проблемна кожа и ползвам предимно медицинска козметика, но на такова чудо не съм попадала.

http://www.ebay.co.uk/itm/CONSTANCE-CARROLL-CONCEALER-NUDE-11-/2 … sh=item43a28e9994

Има в англ.ибей,доставят и до България.Излиза около 5 лв. и нещо  с доставката  Peace

# 714
  • В друго измерение
Харесвам пудрите на Констанс Карол, с такава съм, купувам си я от кварталните магазини за козметика, но съм виждала само пудрата. Единственото място, където съм виждала повече неща, е една много заредена козметика на Илиенци, до Карфур. Имат поне десетина неща, пудри-мудри, някакви такива, но за коректор не гарантирам, не съм обръщала специално внимание  newsm78   bouquet

# 715
Оххх и аз много харесвам пудрите на КК  Heart Eyes Много искам и 2 червила,които ползвах като ученичка  Blush Номер 39/телесно/ и номер 27/пепел от рози/.Ако ги намеря ще бъда много щастлива.

Иии сега така си ги втълпих,че почти съм готова да броя по 7 пари за всяко от ибей  Blush

# 716
  • В друго измерение
Всъщност сега ми хрумна, че утре ще ходя до Карфур и ще мина през козметиката, ще проверя и за червила, заинтригува ме Елфичка  Hug
А и за коректор ще погледна...със сигурност знам, че имаха много неща, някакви други кутийки тип пудра(извинете ме, ама не съм много "козметична" Embarassed), някакви червила или балсами ми се въртят в главата, а, имаше и сенки  Party

# 717
  • WonderLand
Да похваля ей тези кърпи

Много лесно свалят грима и се почистват лесно. Това е най-безвредния продукт който съм ползвала. Взех си ги от магазина за левче за ... левче Grinning

# 718
В този ред на мисли да похваля микрофибърната си ръкавичка, почиства идеално грима и лицето ми, намокрена само с топла вода, аз я използвам, когато съм под душа. Изчисти ми тези грапавите неща по носа (не знам как се казват, не са точно черни точки newsm78 ) Подарък ми е и не знам колко точно струва, но не вярвам да е повече от 3-4 лв.

# 719
А къде другаде се продава Констанс Карол? November  rain  похвали една тяхна блестяща пудричка и ми посочи магазинче, което се намира на Иван Асен, но ми е далечко Simple Smile

Благодаря ви Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт