Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз пък си купих анцунга за дебеланки и много ми харесва. Много обичам плюш за домашни дрехи. Малко цвета ми е чужд, лилавото не ми е било на сърце никога, но наистина е много удобен. И в сушилнята не мръдна.

# 301
Видях в алкохолите, че има Амарето. Някой пробвал ли го е?

Ами аз го слагам на разни мусове или кремчета, но не е купуван от Лидъл - един за 7-8 лв. беше, харесва ми като добавка  Mr. Green

# 302
Видях в алкохолите, че има Амарето. Някой пробвал ли го е?

Аз го ползвам за   сладкиши - хубав е, има силен аромат и вкус на бадем. Ето го :http://www.lidl.co.uk/cps/rde/xchg/SID-DB53EB09-C3AD31E6/lidl_uk … amp;ERR=noservice

Иначе подобието на бейласа не съм го виждала в последните 2 месеца - имаше една супер събота с него и после изчезна.

# 303

Имаше и от  сутиените пуш-ъп ефект, много ми харесаха, взех си бял.
На промоция ли са в момента? И какви пари са?
Взех го за 8,99, не съм обърнала внимание дали е промоционална цена...предполагам  newsm78

# 304
  • 1st floor

Взех го за 8,99, не съм обърнала внимание дали е промоционална цена...предполагам  newsm78
мерси, ще ги потърся и аз.

# 305

мерси, ще ги потърся и аз.
Извинете за тъпия въпрос, но какъв е този пуш-ъп ефект? Embarassed

# 306
  • София
повдигащ ефект.

# 307

Много малко ми се стори на мен подплънката  Joy, не ми вдъхна доверие  Embarassed

# 308
  • 1st floor

Много малко ми се стори на мен подплънката  Joy, не ми вдъхна доверие  Embarassed
hahaha
Ще ги видя на живо...щото аз имам нужда от добре подплатено...доверие Mr. Green

# 309

Момичета, за тези става въпрос, нали? Аз като че ли някакви други май видях в нашия лидл пак на цена 11 лв. newsm78

# 310
Здравейте момичета Simple Smile
И аз съм фен на Лидл Simple Smile Темата е страхотна   bouquet
Някой взимал ли е от детските чашки? Изглеждат супер на каталога  newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13861.htm

# 311
Някой взимал ли е от детските чашки? Изглеждат супер на каталога  newsm78
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_13861.htm

Лори, виж ги наживо, аз бях решила да купя, но нещо не ме грабнаха, като ги видях, и се отказах. Но нали знаеш, вкусове разни, на всеки различно му харесват нещата. Peace

# 312

Момичета, за тези става въпрос, нали? Аз като че ли някакви други май видях в нашия лидл пак на цена 11 лв. newsm78
Същите са  Peace не зная защо, промоциите не са ли едни и същи за цялата верига магазини. Понеже касовата бележка все още ми е в портфейла съм сигурна в цената... 8,99
 Лори, и аз ги загледах чашките, но не ме впечатлиха...и скъпички ми идват  Peace

# 313
  • о`майна лунна нощ е
Аз съм голям фен на чаши, обаче и на мен ми идват скъпички. Това са по 2 лева на чашка, която в ръцете на хлапетата няма да оцелее дълго. Досвидяха ми честно казано за едната красота.

# 314
  • Пловдив
Чашките се много малки и не чак толкова красиви на живо.

Общи условия

Активация на акаунт