Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
E, не мога и не мога да им схвана системата на зареждане и това си е. Сметановия ликьор, дето е като Бейлис изчезна. Вчера и в Тракия и на Пещерско пък нямаше масло Пилос. Пък уж е в графа „Трайно намалена цена" - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13922.htm

# 286
E, не мога и не мога да им схвана системата на зареждане и това си е. Сметановия ликьор, дето е като Бейлис изчезна.

как изглежда този ликьор??

# 287
E, не мога и не мога да им схвана системата на зареждане и това си е. Сметановия ликьор, дето е като Бейлис изчезна.

Отвори каталога,  на стр.6 по средата, снимана е част от бутилката, крем ликьор Куин Марго. Много приятно ликьорче! Peace

# 288

Отвори каталога,  на стр.6 по средата, снимана е част от бутилката, крем ликьор Куин Марго. Много приятно ликьорче! Peace

Ако има в нашето Лидълче...ще се опита Simple Smile мерси  Hug

# 289
  • гр.Варна
  Моля, някой да ми даде рецептата за cup cake  на belbake .  На кутията упътването е на полски, унгарски , хърватски  - нито един от познатите ми езици  Rolling Eyes Как мога да разбера упътването .... Shocked

# 290
Я да се включа и аз  Hug Често пазарувам в Лидл, предимно хранителни...темата е много полезна  Peace
Вчера наред с другите продукти, малко необмислено си взех машата с топъл въздух  Whistling нова надежда за лесно поддържане на прическата  Flutter ще споделям отзиви по късно  Peace
Имаше и от  сутиените пуш-ъп ефект, много ми харесаха, взех си бял. След пробването вкъщи установих, че ще си вземе и черен, ако има следващият път, защото за тези пари е екстра.
Закачалките за врата много ми харесват и също са ми в списъка за следващото пазаруване. Чудя се на шкафа за под мивка, че ми предстои стягане на баня  Thinking някой виждал ли го е на яве и да има впечатления за него  newsm78

# 291
Този ликьор и аз не мога да го открия, мислех, че се го спрели вече.
Може ли да се затваря вратата с тези закачалки  newsm78

# 292
  • 1st floor

Имаше и от  сутиените пуш-ъп ефект, много ми харесаха, взех си бял.
На промоция ли са в момента? И какви пари са?

# 293
  • София
а какво трябва да е препарат за изплакване?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14033.htm

# 294
  • София
Този ликьор и аз не мога да го открия, мислех, че се го спрели вече.
Може ли да се затваря вратата с тези закачалки  newsm78

Може, позлвам от години такива.

Това не е ли гланц за миялни машини?

# 295
  • София
не знам Simple Smile за това питам, може и да е, нямам миалня, просто ми стана странно какво е това нещо и какво трябва да изплаква Simple Smile
а гела за канали някой ползвал ли е ? отпушва ли добре ? с топла или студена вода е?(ако е като прахчетата)

# 296
Видях в алкохолите, че има Амарето. Някой пробвал ли го е?

# 297
  • София
Препарата за изплакване е  това, което се нарича и гланц. Изплаква от преапарата, но е спорна работата де, щото нали и то е препарат. Все пак върши раота, особено където е по-варовита водата. Много изобщо не използват

# 298
  • София
ясно мерси, значи със сигурност не е за моето домакинство Simple Smile

# 299
  • София
Препарата за изплакване е  това, което се нарича и гланц. Изплаква от преапарата, но е спорна работата де, щото нали и то е препарат. Все пак върши раота, особено където е по-варовита водата. Много изобщо не използват

Гланца спомага да не остават петна по съдовете. Аз лично задължително ползвам, иначе чиниите ми стават на едно много странни петна. Ще го пробват този гланц и без това мие  свършил моя.

Общи условия

Активация на акаунт