Лидл ::11::

• 71 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Киселите краставички, който са на промоция не са немски, а турси Simple Smile миналата година вкуса им беше различен и сега 2 пъти взимаме не ми харесаха.

# 331
  • София
на мен тези краставички винаги много са ми харесвали, ако не са променили нещо в последната седмица-две... и шунката http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13947.htm много я уважаваме в къщи Simple Smile
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_13960.htm и тези млечните са добри Simple Smile

# 332
  • London, baby
Аз се отвратих от краставичките на АРО (Метро), ще взема да пробвам един буркан от тези, пък ако са хубави ще се запася. Мерси!
Да кажа за шунката на промоция-любима ми е, както и още една в зелена опаковна май беше.

# 333
Преди АРО бяха много хубави, но са ги развалили.Набутах се с 32 буркана. #2gunfire

# 334
Преди АРО бяха много хубави, но са ги развалили.Набутах се с 32 буркана. #2gunfire
Затова не се купуват количества !
Не можеш да си сигурна ,че и следващата партида ще е същата.

# 335
Хубави са кабаносите, ние предпочитаме тънките, но и по-дебелите са вкусни.
Кабаносите и на нас много ни харесват!

# 336
  • Viena
Стоките на промоция от скоро са пълна скръб,и за дрехи и за какво ли не в сравнение с другите държави #2gunfire

# 337
И аз съм разочарована от промоциите в последните два месеца.

# 338
Затова не се купуват количества !
Не можеш да си сигурна ,че и следващата партида ще е същата.

Белла, 3-4 години без промяна и реших да се доверя.Но това беше за пръв и последен път.

# 339
  • София
Момичета, а какво мислите за рендето, което е на промоция от четвъртък?
дали мога да режа зеле с него? Счупи ми се комбайна и търся друг лесен начин.

# 340
Краставичките вкъщи се харесват, дано не са ги развалили.

# 341
Момичета, дали има прясни гъби в Лидъл? Трябват  ми, а не помня дали съм виждала. Ще ходя в този на Сливница.  newsm78

# 342
Принципно има.

# 343
# 344
  • София
Момичета, дали има прясни гъби в Лидъл? Трябват  ми, а не помня дали съм виждала. Ще ходя в този на Сливница.  newsm78

Има по принцип, даже сега ще са на промоция от четвъртък, ако не се лъжа. Цената им е добра (особено сравнена с едни, които взех преди Коледа на цена 7 лв. и бяха свръх дребни  Twisted Evil)

Общи условия

Активация на акаунт