Лидл ::11::

• 71 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Да попитам за младата патица - бързо ли се сварява? Чудя се и аз дали да не взема, че даже мисля и пълнена да я правя, но ако ще трябва половин ден да се занимавам с нея....  И тези кабаноси... що за птица са? Нещо като нашата "кучешка радост" ли?  newsm78

# 316
  • Бургас
Хубави са кабаносите, ние предпочитаме тънките, но и по-дебелите са вкусни.

# 317
Кабаносите са страхотни.Особено със зеленчуци и кус-кус.Печени на скара също става.

# 318
  • Пловдив
А тази оферта дали си заслужава -

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14012.htm

Имам спомен, че и друг път са ги пускали, не знам дали беше същата цена. Аз тогава не успях да ида да ги видя на място. Нека някой ако си ги купил да сподели как са като качество.

# 319
  • София
Понеже не съм ходила скоро, искам да попитам дали някоя от вас е виждала меденките на Favorina към днешна дата да се продават, или са ги пуснали в ограничена бройка за празниците? Едни такива с различна форма са вътре, около 500 гр, с мноооого шоколадов кувертюр и с дъх на джинджифил и канела? Приказни бяха.

Брей, туй ли било джинджифилът? Уви, празнично само бяха. Аз изкупих всичките изостанали кутии в града и все пак в един момент свършиха  Embarassed

Закачалки за врата
имам от почти всички видове, които са пускали. Много са ми удобни, но определено последната е най-добра. "Единичните" са по-нестабилни. У дома врати не се затварят редовно, но понякога все пак се случва - не съм забелязала да пречат.

# 320
  • велико търново

Много малко ми се стори на мен подплънката  Joy, не ми вдъхна доверие  Embarassed

Точно такъв сутиен си търся ,но размер 95 С дали има все още?Това с различните цени  newsm78 Simple Smile
Това течно блокче за тоалетна  с аромат на лимон накой ползвал ли го е моля за коментар?http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14035.htm  http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_14035.htm

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 15:32 от YSMIV4ICA

# 321
Може ли отзиви за киселите им млека?
И конкретно за "Чуден"?

# 322
Aмарето и ние купуваме, но го използвам също предимно за сладкиши, хубав е Peace
Сутиен си взех от оформящите, доволна съм засега.

Всъщност единственото ми разочарование засега са постоянно покачващите се цени Crazy

"Чуден" на мен лично ми харесва, но в темата има и доста отрицателни мнения за него

# 323
  • София
На мен млякото "Чуден" не ми допадна, за киселото говоря.

# 324
"Чуден", като марка не ми харесва и не купувам.
Въпросче - боб пробвали ли сте ? Има няколко вида, но да не се вари 5 часа !!!!!!

# 325
  • София
Ние сме от няколко месеца на техния боб (по-дребния, аз не обичам едър, освен за салата). Сварява се сравнително бързо, особено в тенджера под налягане, за 40 минути беше готов.

# 326
  • London, baby
Някой има ли впечатления от краставичките?

# 327
  • о`майна лунна нощ е
Аз също нямам нищо против продуктите на Чуден. Киселото мляко в сравнение с Фибела, Бор Чвор и др. подобни е по-рядко. Маслото наистина има леко маргаринов вкус, но на мен ми хареса.

# 328
Краставички - от немските не ни допаднаха - не са бълг.вкус.
Има български - стават.Когато ми трябват за салати / руска/ избирам по-едрите,
а когато са за хапване дребнички.Задължително нормален буркан, а не от големите -
има разлика !

# 329
  • софия
Краставички - от немските не ни допаднаха - не са бълг.вкус.
Има български - стават.Когато ми трябват за салати / руска/ избирам по-едрите,
а когато са за хапване дребнички.Задължително нормален буркан, а не от големите -
има разлика !
Бейби краставичките са ни едни от любимите. Изчезват за отрицателно време.

Общи условия

Активация на акаунт