Лидл ::11::

• 70 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Спалните комплекти са само кълъфка и плик,нямат долен чаршаф...иначе и аз ги заглеждам,ама смятам да пропусна засега.

Няколко поста по- нагоре

# 556
То отдавна се коментира, че не е хубава. Няма нужда да стреляш! Като не ти харесва направи рекламация и я върни.
Аз пък останах с впечатлението, че се харесва и затова реших да я пробвам. То дори и да се харесваше - всеки си има различен вкус. А стрелям по шунката, че е гадна и по себе си , че се прецаках - ако си ме разбрала някак погрешно, извинявай - полезно е да се коментира за добро и за лошо, пък ако ще да е и една идея по-емоционално/както в случая аз/.

# 557
Дали все още се намира някъде в София масичка за легло?
В Изгрев днес имаше.

# 558
Набелязах вакуумните торби от брошурата.
Някой купи ли от мъжките ски якета, за да даде отзив? Simple Smile

# 559
  • Sofia
В Изгрев днес имаше.

Предполагам имаш предвид Изток. Благодаря за инфото    bouquet

# 560
В Изгрев днес имаше.

Предполагам имаш предвид Изток. Благодаря за инфото    bouquet

В Изгрев е магазина
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/6603_9705.htm

# 561
Баш в Изток си е.
Кварталите Изгрев и Изток са разделени от бул. Драган Цанков. Лидл се пада от страната на Изток - на равно разстояние от метростанцията и автогара Юг.
Иначе кметството се казва "Изгрев" и обединява кварталите Изток, Изгрев и Дианабад.

# 562
  • София
хахаха, какъв спор...да общината е Изгрев, квартала е Изток, общината включва точно 3-те въпросни квартала, които argun е казала....но важното е, че се разбрахте за кой магазин иде реч Simple Smile

# 563
Някой дали е купувал тази риба ? Ако може отзиви
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4179_13809.htm
Изглежда добре на снимката.

# 564
Баш в Изток си е.
Кварталите Изгрев и Изток са разделени от бул. Драган Цанков. Лидл се пада от страната на Изток - на равно разстояние от метростанцията и автогара Юг.
Иначе кметството се казва "Изгрев" и обединява кварталите Изток, Изгрев и Дианабад.

И ако кажеш, че не живееш някъде наоколо те признавам за човек който добре познава София Simple Smile

Едит:
Пробвах Заешко плато - месото пише че от див заек, крехко е само дето са му набутали много мазнина вътре дори и лентички бекон.

Някой да знае  дали пак ще внасят от имитацията на Бейлис?

# 565
да, купувах от нея за Никулден. бяла риба е. след престояване в марината я приготвих със сирена, спанак и заквасена сметана. стана мммм  Heart Eyes

# 566
Да и аз...Рибата е много вкусна Peace/аз я правих във фолио,само с сол,черен пипер и лимонче/,обаче не залагай много на думата "чистена" в описанието-просто са и махнали главите,другото си ти е бонус/или поне при мен беше/.

# 567
Баш в Изток си е.

И ако кажеш, че не живееш някъде наоколо те признавам за човек който добре познава София Simple Smile

...

Целият форум знае, че съм в Изток, това е и обяснението за подробното познаване на административната единица район "Изгрев". Кварталът е толкова миниатюрен, че няма как човек да направи грешка. Изгрев и изток ги познавам като пръстите на ръката си.

# 568
Мерси момичета,ще се купува рибка. Mr. Green

# 569
  • Viena
Пробвах Заешко плато - месото пише че от див заек, крехко е само дето са му набутали много мазнина вътре дори и лентички бекон.  eеее  заешкото е уникално,просто нямам думи,поне пет пъти взимахме.еленското,по трудно се готви ,но пак е мноооооого добро,  chef

Общи условия

Активация на акаунт