Лидл ::11::

• 70 580
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
На мен пък каймата и всички продукти на Бай Мезан ,не ми харесват.Милото купило и сол , миришеше ми ужасно.Ръсиме сълбите пред къщата, за готвене нестава.
+1  Peace Каква е солта ?
Шунката, която е на промо е бледо подобие на името си.Купувам вакумната опаковка.
Какви са тези "кюлоти" ? Може ли снимка,че не ги откривам? Заинтригувах се !

# 541
  • София
Нещата на "Бай мезан"и на нас не ни харесаха, но суджукът на "Ла Шеф" е страхотен (производител "Маджаров", междудругото).

Този течния шоколад, който ще е на промоция ХХЛ, той ли беше хубав, подобен на Нутелата?

# 542
Преди ми харесваше и я купувах често, но в последно време е ужасна, има някакви огромни парчета, жили или не знам какво  ooooh!

# 543
  • Viena
Преди ми харесваше и я купувах често, но в последно време е ужасна, има някакви огромни парчета, жили или не знам какво  ooooh!
ужасна е

# 544
На мен пък каймата и всички продукти на Бай Мезан ,не ми харесват.Милото купило и сол , миришеше ми ужасно.Ръсиме сълбите пред къщата, за готвене нестава.
Шунката, която е на промо е бледо подобие на името си.Купувам вакумната опаковка.
Май кастело беше солта.

# 545
  • София

на брошурата от супер съботата... оформящо дамско бельо.

аз се зазяпах по детските спални комплекти...дали имат и долен чаршав? и по глобуса.

# 546
  • Sofia
Дали все още се намира някъде в София масичка за легло?

# 547
Спалните комплекти са само кълъфка и плик,нямат долен чаршаф...иначе и аз ги заглеждам,ама смятам да пропусна засега.

# 548
Аз вчера отворих пакет сол на Кастело. Сол като сол, не ми мирише на нещо различно......

Промоциите за събота 28.01 са:
1. Свински гулаш от джолан 600гр. - 3.69
2. Топено сирене Чедър - 1.55
3. Обикновени вафли - 1.49
4. Зехтин Помаче - 3.49

# 549
Аз вчера отворих пакет сол на Кастело. Сол като сол, не ми мирише на нещо различно......

Промоциите за събота 28.01 са:
1. Свински гулаш от джолан 600гр. - 3.69
2. Топено сирене Чедър - 1.55
3. Обикновени вафли - 1.49
4. Зехтин Помаче - 3.49

bouquetБлагодаря!

# 550
ужасна е
защо не писахте по-рано бе момичета - вече я купих - и ще #Cussing outповърнааааааа - `какви са тези найлони и кашони вътре  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire

# 551
  • London, baby
То отдавна се коментира, че не е хубава. Няма нужда да стреляш! Като не ти харесва направи рекламация и я върни.

# 552
  • София
Ето я брошурата, в която можете да видите и супер съботата.
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kAuimX

# 553
  • Pb
Да се включа за Пилос сметаната, която сте обсъждали преди няколко страници. Сметаната е животинска, по мои спомени (понеже старателно чета етикетите, това беше ми направило приятна изененада). Когато ми затрябва от нея вземам, нямала съм проблеми. Но от 2-3 месеца не съм взимала.

# 554
  • Бургас
Ето я брошурата, в която можете да видите и супер съботата.
http://www.lidl-pageflip.com/bg.html?kid=kAuimX
На последна страница детските спални комплекти знаете ли какво включват?

Харесах иначе албум за снимки.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт