Лидл ::11::

• 71 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Взех днес рукола, за какво може да се използва освен за салата?
Ау, направо ти завиждам.Аз само на салата я хапвам. Вчера като ходихме до магазина нямаше рукола. Crossing Arms

# 61

Цитат на: zvanche в Ср., 04 Ян. 2012, 05:51

Цитат на: ogan1 в Вт., 03 Ян. 2012, 22:49

А някой  купувал ли е от патиците, днес ги гледах с около 40% отстъпка.. излизаше към 11 лв.
Чудя се дали да не опитаме,  още повече че май таквоз животно не сме яли, а и са замразени, може да я сготвя и по нататък...

Ние за Коледа. Много вкусна беше. Ако имах място във фризера бих взела пак.

Да помоля за рецепта за приготвяне на патицата Simple Smile
Купих след добрите отзиви и ми се ще да я сгтвя добре.

И да похваля сауната за лице и сешоара с дифузер, много съм доволна и от двете.

# 62
  • софия
alex_jp, майка ми я прави по някаква рецепта за Лидл на Звездев. Пълнила я беше с плънка (ориз, маслини, шунка), след това я беше сварила за 10-15 мин. и във фурната. Месото беше много вкусно. Предполагам рецептата я има в сайта на Звездев.

# 63
Купих си един пакет пилети от тези на промиция. Много са солени ама много .

О,аз отдавна го установих това....иначе вкусни,но после така ме боля цялата уста ще не успях дори на вечерям и си легнах само с пилетите.Чак ми щипеше.......

# 64
Сега съм пратила наш'те на шопинг.

Някой, ако си вземе от сосовете на Линеса, да свирка, че визуално много ми харесаха.

# 65
zvanche, много благодаря. Отивам да търся рецептата и дано се справя. Grinning

# 66
Ееее много сте бързи в писането, не мога да ви насмогна  Embarassed Hug

Преди малко бях в Лидл Младост и имах желание да си взема от дамския домашен комплект, но имаше останали само 2 бройки в бяло  Sad Е не си тръгнах с празни ръце де, взех да пробваме кюфтенцата с топено сирене, някоя от вас беше сподели, че ги прави на парти грил та и аз ще пробвам.  Laughing

# 67
Да се похваля.Сега ми донесоха от ножовете-най-големият.Супер реже!Бананите са страхотни.Ананасите са среден размер, но за тази цена са ок.Взеха ми и чаени сладки Тестино /1кг за 8лв./, но ще дам отзив по-късно, че са за повод.

Днешният пазар приключи 93:0 за Лидъл! hahaha

# 68
  • софия
За да бъда честна, на мен плънката не ми допадна много. Тежка ми е. Но това е въпрос на вкус (и тема на друг разговор Sunglasses). Месото беше много вкусно.

Сега варя боб - Blue Mountain от Киргистан  Mr. Green. Да видим...

# 69
Звънче, ако не си ял поне веднъж в живота боб от Киргизстан, значи нищо не си свършил! Laughing

# 70
От 5 дни няма маскарпоне? Някой друг да е забелязал?  newsm78

# 71
  • София
Да питам - патицата още ли е с намаление от 40% и дали е налична в магазина в Овча Купел?

Преди малко се връщам от овчакупелския
магазин и имаше патици. Намалението дори
е 44%.  Grinning

# 72
  • софия
Звънче, ако не си ял поне веднъж в живота боб от Киргизстан, значи нищо не си свършил! Laughing
Laughing Laughing Не знам, но след 30 мин. в тенджерата под налягане дрънка Twisted Evil. Сега чакам още 20 мин. Да живеят тенджерите под налягане (е, вярно е, че и аз реших да готвя боб днес около 11 часа и не го киснах във вода, но съм му сложила ракия Crazy)
Днес менюто ни е доста Лидълско - супа-кокошка (жилаво ми е месото и няма да повторя. И нея в тенджерата под налягане я варих 30 мин. и после, и в кашата/супата по 15 мин. минимум.) и боб от Киргистан  Mr. Green

# 73
За да бъда честна, на мен плънката не ми допадна много. Тежка ми е. Но това е въпрос на вкус (и тема на друг разговор Sunglasses). Месото беше много вкусно.

Сега варя боб - Blue Mountain от Киргистан  Mr. Green. Да видим...

Аз патицата е мариновах с портокал за една нощ, после оставих портокаловата кора между кожата и гърдите така остават сочни, а портокаловия вкус е супер. Напълних я със ориз задушен с лук, гъби, стафиди подправки и предварително сварените вътрешности(бях много малко). Стана много вкусно. Патицата е пекох в/у решетката, а отдолу тавита на фурната отделя много мазнина дори е хубаво да сложите хартия за печене на тавата за да търкате много после. Задължително сложете и алуминиево фолио много бързо се запича. Аз пекох  общо 1,30 мин първо на 200  градуса около час, после намалих на 180.

# 74
  • о`майна лунна нощ е
Ragga - къде живееш?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт