Лидл ::11::

• 71 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • вече Пловдив
И мен това ме интересува  Wink

# 76
  • софия
Уфффф, аз да ви кажа: бобът със сигурност трябва да се вари 40 мин. в тенджера под налягане (дори и някой друг да казва, че сте луди, толкова дълго. Напр. майка ви Confused) За първи път тенджерата загоря, но 3 пъти я отварям. Пълен провал, но ММ щял да си го яде бобът Crazy
Ragga, рецептата ти звучи вкусно, но с тази решетка и тава, и хартия ... Просто забрави  Naughty Много мразя да чистя фурна. В плънката на майка имаше шунка (пушена, Лидълска. Не ми хареса. Много натрапчив вкус) и маслини. В пуйката нямаше вътрешности.
Обаче освободих място във фризера и ще пратя ММ да купи пуйка Mr. Green

# 77
И на мен сте ми много полезни с темата Hug
Ние снощи напазарувахме - свински шницели,пилешки бутчета долни и филе.Свинско не съм взимала досега оттам ама ми се видяха хубавитези шницели,някой пробвал ли е?Сега се чудя с какво да ги метна в тавата newsm78
Детето има РД този месец,взех от бонбоните Ванес,прочетох тук,че са доста в кутията и сте доволни.Колко броя всъщност са?Помня че беше писано,но съм забравила Embarassed
Взех си сметана заквасена,зе мен е идеална,и за тая цена Laughing
От Кнакера взех,децата обичат кренвирши,аз избягвам да им давам,но тези ми вдъхват доверие,както и тандемските(когато нямаме път към Лидл)

Паста взимах веднъж,не ми хареса.За водите за уста съм казвала и друг път хубави са - най-ни харесва тъмно синята,която скоро не съм я срещала Thinking
Аз да си призная боб от магазнини не взимам,имам си хора на пазара които продават супер боб  оттам купувам,но рядко го готвя.

# 78
Да ви попитам - отзиви за австрийския салам и унгарската наденица ?

# 79
  • гр.Варна
zvanche, много благодаря. Отивам да търся рецептата и дано се справя. Grinning
За да бъда честна, на мен плънката не ми допадна много. Тежка ми е. Но това е въпрос на вкус (и тема на друг разговор Sunglasses). Месото беше много вкусно.

Сега варя боб - Blue Mountain от Киргистан  Mr. Green. Да видим...

Аз патицата е мариновах с портокал за една нощ, после оставих портокаловата кора между кожата и гърдите така остават сочни, а портокаловия вкус е супер. Н.
Как я маринова в портокал- обясни по-подробно моля,че и аз метнах една патица...  Hug
Днес във Варна си имаше всисчко- дори метнах един миксер -отгока го гледам... Дори се чудя и за сауната за леце(главно заради ихалациите) Някой ползвал ли е за тази цел?

# 80

записвам се и аз при вас, макар че (засега!) от "лидл" купуваме почти само вино.. и бордото, и испанското темпранийо са страхотни и супер изгодни!
Simple Smile

# 81
  • София
И на мен сте ми много полезни с темата Hug
Ние снощи напазарувахме - свински шницели,пилешки бутчета долни и филе.Свинско не съм взимала досега оттам ама ми се видяха хубавитези шницели,някой пробвал ли е?Сега се чудя с какво да ги метна в тавата newsm78
Детето има РД този месец,взех от бонбоните Ванес,прочетох тук,че са доста в кутията и сте доволни.Колко броя всъщност са?

Свински шницели купувам вече няколко пъти и съм доволна. Месото ми харесва.
Ако трябва да направя сравнение,  месото  е по-добро от това на Била.
А пък най-хубавото е, че месо, на което срокът на годност изтича след 2-3 дни го пускат с 30% намаление.
 В Била месо, което изтича утре, го слагат най-отпред на рафта. Който се прецака, прецака.
Бонбоните са 40 на брой. Ако са обаче за почерпка на деца не стават , защото вътре са различни видове и някой от тях са с ликьор.

# 82
  • София
Но всъщност тези с ликьор са само 4 броя.
А като прочета, че не стават за шофьори и деца припадам вече. Кой шофьор се напива от един бонбон с някакъв ликьор?
И на децата нищо няма да им стане според мен, просто няма да им хареса на вкус.

# 83
Уфффф, аз да ви кажа: бобът със сигурност трябва да се вари 40 мин. в тенджера под налягане (дори и някой друг да казва, че сте луди, толкова дълго. Напр. майка ви Confused) За първи път тенджерата загоря, но 3 пъти я отварям. Пълен провал, но ММ щял да си го яде бобът Crazy
Ragga, рецептата ти звучи вкусно, но с тази решетка и тава, и хартия ... Просто забрави  Naughty Много мразя да чистя фурна. В плънката на майка имаше шунка (пушена, Лидълска. Не ми хареса. Много натрапчив вкус) и маслини. В пуйката нямаше вътрешности.
Обаче освободих място във фризера и ще пратя ММ да купи пуйка Mr. Green

И намалени пуйки ли има? Thinking

# 84
  • София

Това е причината поради, която не ги препоръчвам за деца. Няма нужда  да припадаш.

# 85

Това е причината поради, която не ги препоръчвам за деца. Няма нужда  да припадаш.

Е  деца,деца.....нашето е вече почти на 6 и си ги хапва.Дори децата в градината с такива черпят.Хубави са си бонбонките....

# 86
Салама е солен и мазен!
 На мене лично, не ми хареса!

# 87
Салама е солен и мазен!
 На мене лично, не ми хареса!
И унгарската наденица е много, ама много мазна. Не ми хареса.

# 88
Благодаря много за отговорите Hug

# 89
Благодаря ви за отговорите ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт