Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли някакви промоции за преси за коса наблизо?
Как да мариновам патица в портокал?
Какви са отзивите за австрийския салам и унгарската наденица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли някакви промоции за преси за коса наблизо?
-
Как да мариновам патица в портокал?
Мариноването на патица в портокал може да се постигне чрез мариноване на патицата в портокалова кора за една нощ, след което поставяне на портокаловата кора между кожата и гърдите, което я прави сочна и придава вкус на портокал. Предварително го изпечете върху решетка, като поставите тава с алуминиево фолио отдолу, за да избегнете прегаряне.
-
Какви са отзивите за австрийския салам и унгарската наденица?
Отзивите за австрийския салам и унгарската наденица могат да бъдат трудни за намиране, тъй като те често се обсъждат в регионални или местни източници. Въпреки това, някои общи теми включват тяхното уникално използване на подправки и меса, както и техните отличителни вкусове. Моля, предоставете повече информация или конкретни публикации за по-подробен отговор.
-
Какви са отзивите за сауната за лице?
-
Има ли намалени пуйки в Lidl?

Бях се засилила тъкмо сега към темата да поискам съвет от вас относно доставката на липсващ продукт от друг филиал. Чела съм тук за това, но ставаше дума за филиали в един и същи град, а при нас има само един Лидл, та щях да ви питам за идеи. Обаче сега... вече не съм много убедена, че трябва да го купувам... Все пак, посъветвайте ме какво се прави в случая с липсващ продукт и само 1 магазин в града, а аз ще си помисля.