Лидл ::11::

• 71 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Момичета, от лидълското бутер тесто, дето е на тухличка, колко банички излизат ако се правят с размера на Ериданус, гръцките със сирене и колбас.

И само веднъж ли се разточва или няколко пъти се точи и се прегъва, за да стане многолистно?

# 166
И вкъщи трите пакета макарони са си наред. Wink

Да ви кажа моите наблюдения за съхранението на плодове и зеленчуци в хладилника -
За да не се разлигавват и за да не мухлясват, трябва да бъдат здрави (т.е. без наченки на разваляне и без наранявания), сухи и ако са в полиетиленови торбички, трябва да имат отвори за проветрение.

А от управата на Лидл определено трябва да се осъзнаят относно спекулативното си и престъпно ценообразуване. Откакто стъпиха на пазара големите вериги, доведоха до фалит малките български търговци. Ние като български потребители си даваме парите на чужди компании, лансиращи чужди хранителни продукти. (за да не съм голословна - в Лидл 80% от стоките са чуждоземски). И хората купуват, подведени от мимолетно добро качество и поносима цена. Сега дори и да искам да си купя нещо от другаде - не мога, защото почти всички малки магазинчета в квартала фалираха, а останалите зареждат само основни продукти.  Crossing Arms
Да живее българската индустрия и търговия!

# 167
  • София

А от управата на Лидл определено трябва да се осъзнаят относно спекулативното си и престъпно ценообразуване. Откакто стъпиха на пазара големите вериги, доведоха до фалит малките български търговци. Ние като български потребители си даваме парите на чужди компании, лансиращи чужди хранителни продукти. (за да не съм голословна - в Лидл 80% от стоките са чуждоземски). И хората купуват, подведени от мимолетно добро качество и поносима цена. Сега дори и да искам да си купя нещо от другаде - не мога, защото почти всички малки магазинчета в квартала фалираха, а останалите зареждат само основни продукти.  Crossing Arms

Подкрепям с две ръце  Peace

# 168
Момичета, от лидълското бутер тесто, дето е на тухличка, колко банички излизат ако се правят с размера на Ериданус, гръцките със сирене и колбас.

И само веднъж ли се разточва или няколко пъти се точи и се прегъва, за да стане многолистно?

Може и само веднъж да се разточи, то си у на пластове, няма нужда ти да ги правиш. Но аз не съм доволна от тестото. Има някакъв консервант, който не е описан на опаковката.

# 169
  • София

Подкрепям с две ръце  Peace

Не мога да се съглася - това се нарича конкуренция все пак. В нашия блок има от т. нар. малки квартални магазини, което се развива все по-добре и по-добре и според мен се дължи на: доброто и любезно обслужване, наличието на богат асортимент от продукти, вкл. нехранителни такива и не на последно място от добрите цени. Радвам им се, че не правят масовата грешка на малките търговци да слагат неимовени надценки. А в крвартала има Лидл, Кауфланд, Била, Фантастико. Но въпреки тяхната конкуренция, те се развиват. За което има правя евала и ще продължа да си пазарувам от тях.

# 170
Разбира се, че трябва да си търсим правата, но по често не ни се занимава с това.
така както и аз не направих това снощи, по простата причина че ми е далечко магазина.

# 171
  Истината е , че качеството на стоките пада, цените им се качват, а и както забелязвам от няколко седмици нямат нищо интересно от промоциите.
+1  Peace И за това се колебая относно патицата - дали не е от няколко години ?!!!
Сиренето "качота",което е на промо е с непромоционална цена.
Съвсем ни взеха за абдали.
Патицата е много вкусна, според мен -купувай смело Peace Месото е много приятно,като домашно гледано и в същото време е крехко,точно като на млада птица.Препоръчвам!

# 172
  • гр.София

[/quote]

Не мога да се съглася - това се нарича конкуренция все пак. В нашия блок има от т. нар. малки квартални магазини, което се развива все по-добре и по-добре и според мен се дължи на: доброто и любезно обслужване, наличието на богат асортимент от продукти, вкл. нехранителни такива и не на последно място от добрите цени. Радвам им се, че не правят масовата грешка на малките търговци да слагат неимовени надценки. А в крвартала има Лидл, Кауфланд, Била, Фантастико. Но въпреки тяхната конкуренция, те се развиват. За което има правя евала и ще продължа да си пазарувам от тях.
[/quote]
catty m да не си от Дружба 1, че там има едно такова магазинче и аз почти само от там си пазарувам, плодове ,зеленчуци, сирене и т.н. по-евтино е от всичките изброени хипермаркети  Peace

# 173
  • 50%:50% В страната на мечтите:В реалността
Аз да кажа снощи си взех масажора - много хубав е - обаче - ролковата приставка постоянно пада а тя е най-хубавата - съответно се ядосах и го върнах днес - не ми се занимаваше да го сменям с друг - ще мина и без него.

Краси, хвърляш ме в размисъл.  Rolling Eyes Вчера в нашия Лидл нямаше вече масажори и аз много се разочаровах.  Sad Бях се засилила тъкмо сега към темата да поискам съвет от вас относно доставката на липсващ продукт от друг филиал. Чела съм тук за това, но ставаше дума за филиали в един и същи град, а при нас има само един Лидл, та щях да ви питам за идеи. Обаче сега... вече не съм много убедена, че трябва да го купувам... Все пак, посъветвайте ме какво се прави в случая с липсващ продукт и само 1 магазин в града, а аз ще си помисля.  Rolling Eyes
Вчера се сдобих със синичкия парфюм. На фона на този, който имам, Лидл-ският е даже много траен. Една идея по-силен ми идва на първо четене като миризма, но ще си го ползвам (няма тестери тук  Crossing Arms). Взех от ножовете - харесват ми много.  Peace Само за кремчето се поколебах, защото не ви попитах точно от кое сте доволни. Cien или Isere (нещо такова беше май  Laughing)? Cien беше в ниска широка бяла кутия със син капак и пишеше, че е овлажняващ. Този ли е?
Взех си натурален крем за мазане (за ядене  Laughing) - вкусен е.  Peace Ще търся рецепти да го пробвам и на сладкиши и ще съм ви благодарна, ако ми подскажете.   Embarassed  Blush

# 174
  • София

[/quote]
catty m да не си от Дружба 1, че там има едно такова магазинче и аз почти само от там си пазарувам, плодове ,зеленчуци, сирене и т.н. по-евтино е от всичките изброени хипермаркети  Peace
[/quote]

В противоположния край - Връбница 1 Simple Smile

# 175
Първоаприлска шега, правила съм го на крем с пудра захар и ромова есенция.Слага се като пълнеж в палачинка и отгоре се слага някакво кисело сладко.Божествено е!

# 176
iseree:peace: със синя капачка. Досега само бебешки крем бях ползвала.
Аз да попитам - гимнастическата топка какъв размер е? Искам да я купя с лечебна цел
за дете. Трябвало да е размер 65.

# 177
  • гр.София
catty m ясно, важното е, че все още ги има и тези бълг.търговци, лично аз много им се радвам и с удоволствие си пазарувам от там, а и винаги е пълно с хора  Crazy
Извинявайте за спама  Embarassed

# 178
  • Варна
  Само за кремчето се поколебах, защото не ви попитах точно от кое сте доволни. Cien или Isere (нещо такова беше май  Laughing)? Cien беше в ниска широка бяла кутия със син капак и пишеше, че е овлажняващ. Този ли е?

Iseree са хубавите кремове  Simple Smile

# 179
  • София
  Само за кремчето се поколебах, защото не ви попитах точно от кое сте доволни. Cien или Isere (нещо такова беше май  Laughing)? Cien беше в ниска широка бяла кутия със син капак и пишеше, че е овлажняващ. Този ли е?

Iseree са хубавите кремове  Simple Smile

За лице ли става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт