Лидл ::11::

• 70 685
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
И аз да попитам за сушените плодове. Ходих днес, но забравих да ги потърся. Взех си шунка от промоцията - хареса ми. Взех си най-после и масло. И реших да „жертвам" 2 лева за помело. На мен ми хареса, на малката още повече. Кръсти го „аам кал" (голям портокал) и ако зависеше от нея, щеше да го изяде целия.

# 391
  • София
уф, помелото си е вкусно нещо Simple Smile особенно ако е добре озряло(че 1-2 пъти съм купувала и  зелени и те не стават)

# 392
  • софия
Уфф, и аз много го харесвам помелото, но някъде ми беше попадало, че не е естествен, а е получен от кръстоска плод (силно се прокрадваше ГМО) и спрях да го купувам  Confused

# 393
Момичета, коя леща е по-хубава, по-евтината или по-скъпата?

# 394
  • София
не знам, това, което съм чела е, че помело се е е гледало и преди Христа(в уикепедия пише даже от 4000 години, че се отглежда)...та не го свързвам с ГМО

# 395
Уфф, и аз много го харесвам помелото, но някъде ми беше попадало, че не е естествен, а е получен от кръстоска плод (силно се прокрадваше ГМО) и спрях да го купувам  Confused

Като плод го има отдавна, в Китай е масово като ябълките у нас. Само че е доста по-едро от това, което идва до България, тук явно идват някакви по-дребни сортове.

ПП - ето напътствия как да се избира помело - http://www.goodfood.bg/?go=season&p=detail&gf_articleId=237

# 396
  • София
хаххаха, а на снимката някакво ултра зелено и незряло пльоснали - пример какво да не се купува в никой случай....аз тук обаче розови не съм срещала, просто избирам хубаво жълто.

# 397
Верно, че хем е зелено, хем дребничко  Grinning Много зелено са са го набрали.

# 398
  • London, baby
Купих си сушена папая от Лидл, но не съм я пробвала, за да дам отзиви. Имаше и други видове - ананас, микс и банани. Цената им ми се стори добре. За пръв път ги виждам, другите варианти стават ли?
Къде се намират? не съм виждала? Цена ?
Цените са различни - спрямо големината. Най-голямата е 13лв. Намира се при приборите за хранене.
Аз също съм антифен на марката, но тези са наистина качествени.

Краставичките са хубави, леко киселки, но са доста по-добри от другите, които съм яла.

# 399
Момичета, коя леща е по-хубава, по-евтината или по-скъпата?

Стаси, по-дребната.Мисля, че е към 2лв.При нас в Бургас няма от доста време.Да взема да им пиша да заредят, че нашата е на свършване.

# 400
  • London, baby
Че вчера гледах, че имаше 2 вида леща - опаковката беше светло и тъмно кафява.

# 401
Ако я има, получаваш 1 кило. Mr. Green

Може опаковките да са същите, но вътре лещата да не е.

# 402
Че вчера гледах, че имаше 2 вида леща - опаковката беше светло и тъмно кафява.
Два вида,но различно качество.
Взимам от по-скъпата - става за около 20 мин.

# 403
Аз напоследък  взимам един белен боб.Сварява се за 30 мин.Много съм доволна, но не е от лидл.
На коя фирма ?

# 404
  • София
То май само Крина има белен боб.

Общи условия

Активация на акаунт