Лидл ::11::

• 70 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ох, тази масичка и аз съм я харесала.Но скоро няма да мога да я ползвям, така или иначе.Докато не пораснат децата и те да ми сервират закуска,а не аз. Mr. Green

# 421
  • София-в сърцата на моите деца
Аз съм доволна лионският салам!Децата много го харесват! Peace

# 422
Вчера купих от Лидл крилца,които бяха в срок, но като ги отворих лепнеха и миришеха.....И едно пилешко филе,което се продаваше за охладено,а вътре беше замръзнало... Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsНе е хубаво така...Лидл почват да ме разочароват Naughty

# 423
  • гр.София
Аз пък снощи си пазарувах от Дружбенския Лидъл и касиерката ме излъга в сметката  ooooh! гледам я аз, маркира, ама нещо много бърка, първо обърка кис.красавички, извади ги после, едно корни  Thinking и така плащам, и естествено гледам бележката вместо 6 кис.млека 7бр. направо ми писна, и миналия път ме бяха фейнали, ама се бях качила вече в колата и не ми се връщаше, та така гледайте си хубаво бележките  Peace

# 424
То май само Крина има белен боб.
да и аз взимам такъв, но не от лидл. и аз на друга фирма освен крина не съм виждала.

# 425
  • София
Моля ви вижте дънките днес, те най- ми харесаха, поне на картинка  Mr. Green
Дано до довечера да има вече отзиви...и дънки  Sad
И аз ще чакам отзиви за дънките.

# 426
Вчера купих от Лидл крилца,които бяха в срок, но като ги отворих лепнеха и миришеха.....И едно пилешко филе,което се продаваше за охладено,а вътре беше замръзнало... Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsНе е хубаво така...Лидл почват да ме разочароват Naughty
и на мен ми се е случвало, месо да е в срок и да лепне и мирише.Изхвърлих го. Но ако пак ми се случи ,ще се разправям. #Cussing out

# 427
  • о`майна лунна нощ е
Видях бамбуковите дъски за рязане. Симпатични са, но определено са малки. Напълно си отговарят на дадените размери. За дънки се огледах, но и нямам интерес на този етап.

# 428
Аз купих чорапогащник и чорапи за детето. Добре ми изглеждат.
Флумастрите съм ги пропуснала, но ще отида пак заради тях. Писна ми да купувам сухи флумастри!
За масичката за легло и аз се чудя!

# 429
Аз си купих дъсчиците, харесаха ми, пък и обичам да ползвам дървени, стъклените и пластмасовите нещо не ме кефят. Имам големи, нека има и по-малки. Дънките ми харесаха, едва се удържах да не си купя, напоследък накупих няколко чифта, включително и от ЛИДЛ, удобни са ми, пък и за тия пари....... Сега хем съжалявам, хем се опитвам да съм разумна.  ooooh! Купих и фулмастери, исках и ножици, но нямаше разпечатани и ........се отказах. Може и да са добри, знам ли, искаше ми се да видя как се отварят, пък, ако имаше как и да резна нещо.  Масичката за легло наистина изглежда добре, но няма как да я ползвам. Peace Grinning

# 430
  • София
Дънките ми харесаха, едва се удържах да не си купя...
Плитки ли са много?

# 431
Плитки ли са много?

Казвайте бързо, че си тръгвам от работа  Mr. Green Отговарят ли си номерата, помня за плюшените комплекти някой спомена, че били уголемени  newsm78

# 432
Плитки ли са много?

Казвайте бързо, че си тръгвам от работа  Mr. Green Отговарят ли си номерата, помня за плюшените комплекти някой спомена, че били уголемени  newsm78

Според мен не, аз не мога да нося много плитки, така и не свикнах, все ги дърпам нагоре, а лидълските са ми добре.  Момичета, вижте ги все пак, пък ще прецените, а и, слава богу, в краен случай може да се върнат, поне за това не правят проблеми. Peace

# 433
  • софия
Момичета, моля да погледнете книжките за оцветяване и да дадете отзиви - колко стр. са, картинките хубави ли са?
никой ли не ги е погледнал Confused

# 434
  • София
Опитах сушените плодове (намират се при ядките) - няма да повторя, с добавена захар и т.н. Специално банани съм виждала в обикновен магазин съвсем чисти, за какво им добавят тез неща - не знам. Иначе на вкус са ок.

А масичката е супер удобство за ползване на лаптоп в леглото  Mr. Green

Книжките за оцветяване ми харесаха, с МНОГО страници са, дебели, картинките са с детайли, за по-големи деца (не 2-3 год.)

Общи условия

Активация на акаунт