Лидл ::11::

  • 70 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Мнения: 22 867
Някой взимал ли е хомогенизираната сметана за разбиване на Pilos?
Аз ли нещо не правя както трябва или не струва  newsm78

Аз само и се каня, но помня, че четох мнения, ето ТУК, първите две. Не ми се е случвало да се пресича сметана при разбиване, имам предвид други марки, които съм ползвала. Дано още някой се включи за тая сметана. Peace

# 481
  • Мнения: 258
На мен също други не са ми се пресичали, но тази вече за 2ри път.Или не става, или има по-специална технология  Laughing

# 482
  • Мнения: 1 884
На мен също други не са ми се пресичали, но тази вече за 2ри път.Или не става, или има по-специална технология  Laughing
Ако сметаната е животинска и се прекали с разбиването ,се пресича.От личен опит го казвам. Тази на Pilos ,незнам каква е .

# 483
  • Мнения: 211
Здравейте момичета,
чета темата от доста време и се възползвам от информацията за добрите продукти в магазина, за което ви благодаря    bouquet
В края на ноември се сдобих с шприц . За Коледа правих бисквитки по рецептата за мраморен сладкиш . В рецептата е объркано 1 ч.ч. е 240 мл., а не 250 г. (за тези които решат да използват рецептите).
Снощи за втори път използвах шприца и взе, че се счупи приставката, с която се фиксира диска с формичката. Минал е повече от месец от покупката (не че мъжа ми пази касовия бон  #2gunfire) и управителя ме прати да си говоря с оператор на 080014141, те пък ще подадат заявка към сервиза и сега чакам обаждане от сервиза. Дали имам право да си търся правата в КЗП, нали все пак на опаковката пише, че търговец е ЛИДЛ България?
Здравей! И моят шприц се счупи, само че аз го бях купувала миналата година, а го бях ползвала само 1-2 пъти. Преди Коледа тъкмо омесих тестото и се счупи още на втората сладка. На следващия ден, естествено веднага в Лидл (нямах касова бележка), тогава шприцовете бяха на намаление някакво и им казах, че е купен сега и се е счупил. Предложиха да ми го заменят, но аз си поисках парите и си ги получих. И мен някакъв зам. управител ме мота да звъня по тел, но реших, че управителя ще ми реши проблема и така и стана - така, че не се отказвай, а веднага с кутията отивай на място и бъди повече от настоятелна, ако трябва - аман от мошеници и тарикати - ако ги оставиш и мине номера ок #2gunfire

# 484
  • Варна
  • Мнения: 11 348
Някой взимал ли е хомогенизираната сметана за разбиване на Pilos?
Аз ли нещо не правя както трябва или не струва  newsm78

Аз само и се каня, но помня, че четох мнения, ето ТУК, първите две. Не ми се е случвало да се пресича сметана при разбиване, имам предвид други марки, които съм ползвала. Дано още някой се включи за тая сметана. Peace

много пъти съм взимала от тази сметана, даже я хвалих тук в темата. последно по коледните празници купувах за торта, сякаш ми се стори с по-занижено качество от преди, но не мога да твърдя със сигурност.  Confused

# 485
  • Мнения: 258
Киса кажи ми как я разбираш, нещо по-специално ли правиш  newsm78 наистина и двата пъти се случи едно и също.Първия път мислех че не е била охладена достатъчно или се пресече от захарта, но сега пак същото стана. Confused

# 486
  • Мнения: 1 122
Сметаната е млечна, пресекла ви се е защото сте я били много. По принцип млечната не трябва да се бие много, тя не става толкова гъста колкото растителната( на растителната като я разбиеш хубаво и ако обърнеш купата крема си стои и не пада, докато млечната стои рядка и не можеш да направиш тоя номер). Заслужава си парите в сравнение с другите марки по магазините.

# 487
  • Мнения: 258
Сметаната е млечна, пресекла ви се е защото сте я били много. По принцип млечната не трябва да се бие много, тя не става толкова гъста колкото растителната( на растителната като я разбиеш хубаво и ако обърнеш купата крема си стои и не пада, докато млечната стои рядка и не можеш да направиш тоя номер). Заслужава си парите в сравнение с другите марки по магазините.
Ок, обаче как да я използваш за да намажеш сладкиш или торта тогава?На ниската степен на пасатора съм я разбивала с преставката за разбиване, и съвсеееем леко се промени/сгъсти ако може да се нарече изобщо/ и се пресече.

# 488
  • Варна
  • Мнения: 11 348
Киса кажи ми как я разбираш, нещо по-специално ли правиш  newsm78 наистина и двата пъти се случи едно и също.Първия път мислех че не е била охладена достатъчно или се пресече от захарта, но сега пак същото стана. Confused

нищо специално - важното да е изстудена няколко часа в хладилника. разбивам я с миксер, добавям на няколко пъти  нужното количеството захар, докато не се сгъсти.

като че ли преди по-бързо ми се сгъстяваше при разбиване, сега последно си спомням повечко време отделих и не стана хубаво гъсто. даже имам 1 бройка останала в хладилника.

# 489
  • Мнения: 3 263
Май е за готварския newsm78,но кога използвате заквасена,  кога течна - растителна и животинска?

# 490
  • Мнения: 2 126
Момичета,може ли някоя от вас да каже тези пържоли пилешки дето са на оферта днес дали са  кожа и въобще подробности за тях.Кои са по хубави от двата вида?Ако все още ги има де Thinking

# 491
  • Мнения: 1 980
Дес, без кожа от бутче са.Взех от мексиканските.Много ми харесаха.Изпържих ги в малко и станаха мн крехки.Съжалих, че взех само 1.Ако не се лъжа, бяха с годност до 31.01

# 492
  • Мнения: 3 154
Сметанките с миксера на два пъти ставаха не на извара, а на прясно масло (и то доста хубаво) Laughing  и вода,  и затова вече ги разбивам на ръка -  после ги смесвам с маскарпоне  и става чудесен крем.  Общо взето не разчитам само на сметаната, за да се получи нещо  Wink

# 493
  • Мнения: 2 126
Мерси Хари Hug
Може ли да покажете тази сметана как изглежда.Бях търсиласметана за разбиване в Лидли така и невидях,а явно за такава говорите.

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:45 от Дес

# 494
  • Варна
  • Мнения: 103
Здравейте момичета,
чета темата от доста време и се възползвам от информацията за добрите продукти в магазина, за което ви благодаря    bouquet
В края на ноември се сдобих с шприц . За Коледа правих бисквитки по рецептата за мраморен сладкиш . В рецептата е объркано 1 ч.ч. е 240 мл., а не 250 г. (за тези които решат да използват рецептите).
Снощи за втори път използвах шприца и взе, че се счупи приставката, с която се фиксира диска с формичката. Минал е повече от месец от покупката (не че мъжа ми пази касовия бон  #2gunfire) и управителя ме прати да си говоря с оператор на 080014141, те пък ще подадат заявка към сервиза и сега чакам обаждане от сервиза. Дали имам право да си търся правата в КЗП, нали все пак на опаковката пише, че търговец е ЛИДЛ България?
Здравей! И моят шприц се счупи, само че аз го бях купувала миналата година, а го бях ползвала само 1-2 пъти. Преди Коледа тъкмо омесих тестото и се счупи още на втората сладка. На следващия ден, естествено веднага в Лидл (нямах касова бележка), тогава шприцовете бяха на намаление някакво и им казах, че е купен сега и се е счупил. Предложиха да ми го заменят, но аз си поисках парите и си ги получих. И мен някакъв зам. управител ме мота да звъня по тел, но реших, че управителя ще ми реши проблема и така и стана - така, че не се отказвай, а веднага с кутията отивай на място и бъди повече от настоятелна, ако трябва - аман от мошеници и тарикати - ако ги оставиш и мине номера ок #2gunfire
Бихте ли споделили от какво точно се е счупил този шприц? Дали от по-твърдо тесто или по принцип си е некачествен. Имаме го същия, но още не е ползван, а като ви чета ме е страх да не се счупи още при първото ползване.

Общи условия

Активация на акаунт