Лидл ::11::

• 70 633
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Мерси Хари Hug
Може ли да покажете тази сметана как изглежда.Бях търсиласметана за разбиване в Лидли така и невидях,а явно за такава говорите.

http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_14030.htm

# 496
Днес и аз установих, че ми е счупен шприца на същото място, а съм го ползвала само веднъж. С такъв мерак си го купих, днес замесих тесто и се наложи да ги правя на розички.

# 497
Сметаната е млечна, пресекла ви се е защото сте я били много. По принцип млечната не трябва да се бие много, тя не става толкова гъста колкото растителната( на растителната като я разбиеш хубаво и ако обърнеш купата крема си стои и не пада, докато млечната стои рядка и не можеш да направиш тоя номер). Заслужава си парите в сравнение с другите марки по магазините.
Ок, обаче как да я използваш за да намажеш сладкиш или торта тогава?На ниската степен на пасатора съм я разбивала с преставката за разбиване, и съвсеееем леко се промени/сгъсти ако може да се нарече изобщо/ и се пресече.

За да я намажеш на торта трябва да й добавиш желатин за да се стегне малко крема и в разкопчаваща форма. По-хубаво става ако й се добави и маскарпоне или сварен пудинг.

# 498
  • Варна - Черна гора
Здравейте момичета,
чета темата от доста време и се възползвам от информацията за добрите продукти в магазина, за което ви благодаря    bouquet
В края на ноември се сдобих с шприц . За Коледа правих бисквитки по рецептата за мраморен сладкиш . В рецептата е объркано 1 ч.ч. е 240 мл., а не 250 г. (за тези които решат да използват рецептите).
Снощи за втори път използвах шприца и взе, че се счупи приставката, с която се фиксира диска с формичката. Минал е повече от месец от покупката (не че мъжа ми пази касовия бон  #2gunfire) и управителя ме прати да си говоря с оператор на 080014141, те пък ще подадат заявка към сервиза и сега чакам обаждане от сервиза. Дали имам право да си търся правата в КЗП, нали все пак на опаковката пише, че търговец е ЛИДЛ България?
Здравей! И моят шприц се счупи, само че аз го бях купувала миналата година, а го бях ползвала само 1-2 пъти. Преди Коледа тъкмо омесих тестото и се счупи още на втората сладка. На следващия ден, естествено веднага в Лидл (нямах касова бележка), тогава шприцовете бяха на намаление някакво и им казах, че е купен сега и се е счупил. Предложиха да ми го заменят, но аз си поисках парите и си ги получих. И мен някакъв зам. управител ме мота да звъня по тел, но реших, че управителя ще ми реши проблема и така и стана - така, че не се отказвай, а веднага с кутията отивай на място и бъди повече от настоятелна, ако трябва - аман от мошеници и тарикати - ако ги оставиш и мине номера ок #2gunfire
Бихте ли споделили от какво точно се е счупил този шприц? Дали от по-твърдо тесто или по принцип си е некачествен. Имаме го същия, но още не е ползван, а като ви чета ме е страх да не се счупи още при първото ползване.
Днес ми се обадиха от call центъра на Лидл, за да ми кажат, че шприцовете нямат гаранция. Само в рамките на  месец от закупуването може да бъде върнат. Мислех си и аз да направя като Danicka, но аз много харесвам сладките от тази притурка и за себе си съм решила да занеса счупената част на стругар и той да ми я направи от подходящ материал.
Според мен и мъжа ми (дето не се научи да пази касови бончета - мъжка му работа  Mr. Green) материала, от който е направено въпросната шайба не е подходящ за целта. Не е издържал на натиска. Иначе при първото ползване тестото по-скоро беше меко, подведох се от рецептата и измерих брашното и захарта в грамове, вместо в ч.ч. Наложи се да добавя яйца и масло. При второто ползване си измерих в ч.ч., тестото със сигурност не беше твърдо, но на третата тава шприца сдаде багажа  #2gunfire и импровизирах.

# 499
Не се класирахме за пилешкото на промоция Mr. Green Здраве да е Wink
Ще имам в предвид за тази сметана.Веднъж бях взимала подобна кутийка ,но ако не ме лъже паметта беше за кафе Thinking

# 500
Пържолите съм ги взимала и преди.Хубави са, но трабва да се пекат на скара, защото аз ги пека на грил тиган и пускат много мазно.Не са тлъсти, но явно в маринатата са добавяли мазнина, тигана се пълни.Без кожа са.

# 501
За пръв път чувам сметана да се разбива с пасатор  newsm78
Тази не съм я ползвала, но аз винаги разбивам с миксер.

# 502
За пръв път чувам сметана да се разбива с пасатор  newsm78
Как с пасатор? #Crazy Сметана само с миксер се разбива.

# 503
  • Бургас
Просто Хари ,да си мяркала някъде кетчупа на Микадо? В М.Рудник го няма, писах им преди месец на Лидл,ама не са ми отговорили.  Rolling Eyes

Купих на малката от чорапките , много съм доволна от тях ,и преди съм ѝ взимала.

# 504
Кетчупа на Микадо не съм виждала скоро,последния път купих на Каниа.

# 505
Просто Хари ,да си мяркала някъде кетчупа на Микадо? В М.Рудник го няма, писах им преди месец на Лидл,ама не са ми отговорили.  Rolling Eyes

Купих на малката от чорапките , много съм доволна от тях ,и преди съм ѝ взимала.

Sunny Sky, кетчуп ям предимно на "Олинеза".Но в интерес на истината не съм виждала.Още в началото, докато го хвалеха исках да взема, и така и не взех.Пагуса съм виждала.

Вчера гледах пак за прочутата ми леща.Опаковките са същите, но качество е съвсем различно.Писах им да ги питам за нея.Още веднъж съм им писала, без да ме отразят.Този път ще видим.

# 506
За пръв път чувам сметана да се разбива с пасатор  newsm78
Как с пасатор? #Crazy Сметана само с миксер се разбива.

Ако сте прочели добре, съм писала с преставка за разбиване, същата като на миксер има моя пасатор, няма разлика.Естествено че няма да използвам преставката за пасиране  Laughing За сефте не разбивам  Peace

# 507
  • Пловдив
От новите предложения за домакинята, накой ползвал ли е вече рендето (като  на Вьорнер  Mr. Green) Дали си струва 15-те лева?

# 508
Сори, Дени, наистина не съм допрочела за приставката  Embarassed

Преди няколко страници имаше добри отзиви за рендето  Peace

# 509
  • 1st floor
От новите предложения за домакинята, накой ползвал ли е вече рендето (като  на Вьорнер  Mr. Green) Дали си струва 15-те лева?
Мен ако питаш, додай си още 15 и си купи старата версия на Вьорнера. Няма такова ренде, повярвай ми!!!

Общи условия

Активация на акаунт