До къде ни стигат парите и причина ли са те за дразги между нас

• 38 745
  • 712
  •   2
Отговори
# 225
Дайте сега за светещите саксии, блоговете и Австрия, в този ред, моля  Mr. Green

Mr. Green  и детските центрове , но и интериорния дизайн - бг мамма е диплома и за двете

# 226
Lizet33, и без първоначални средства щракваш с пръсти и започваш да развиваш бизнес?. ) Ама хайде стига глупости наедро. )

# 227
Ужас е,че Естония,която е на равен старт с нас по време на прехода е дръпнала тол;кова много,а ние се мотаем Sad
Лизет33-да имаш хора,които работят за теб навсякъде  ти излиза скъпо Simple Smile
А в Бг само далавери,шуробаджинащина и мерзост струи навсякъде и затова е така отчайващо за искащите да работят здраво и с добро заплащане ,а и да си издържат честно семействата. Но няма как да ме разбереш,защото арогантността е явен признак на горните...

"Този който иска, намира начин, а този който го мързи- намира оправдание". Това е идеална поговорка за да ти отговоря. "Далавери и шуробаджанащина" им се привиждат на всички, които ги мързи да направят каквото и да било. Аз и много като мен си издържаме честно семействата, но явно няма да го разбереш, защото ти е по-удобно да смяташ че пари се правят по нечестен път.

Мирама, това че ти не знаеш и не умееш, не значи че не става. Който иска да се научи- да заповяда - ще го науча как се прави бизнес!

# 228
  • Русе/София
Който иска да се научи- да заповяда - ще го науча как се прави бизнес!
къде да дойда да ме научиш?

# 229
Едно подкрепям - човек трябва да си вярва. И най-неграмотния галош да е, щом се е писал 'интериорен дизайнер', има шанс да се пробва, току потръгнало! Тия дето много мислят ама стават ли, не стават ли, достатъчно квалифицирани ли са, дали да не се доквалифицират и пр. често остават назад, заради съмнения.
Тежко е да имаш повече багаж в мозъчната кутия.
Като си повярваш, че 'ставаш' и току и други ти повярвали. Особено, ако си на място, където ' и едноокия е цар'.
Но най-първо съветвам всички редовно да си пият лекарствата, здравето е най-важно!

Да върнем ли темата в темата или още някой има да се похвали  колко е печен  Mr. Green

# 230
Едно подкрепям - човек трябва да си вярва. И най-неграмотния галош да е, щом се е писал 'интериорен дизайнер', има шанс да се пробва, току потръгнало! Тия дето много мислят ама стават ли, не стават ли, достатъчно квалифицирани ли са, дали да не се доквалифицират и пр. често остават назад, заради съмнения.
Тежко е да имаш повече багаж в мозъчната кутия.
Като си повярваш, че 'ставаш' и току и други ти повярвали. Особено, ако си на място, където ' и едноокия е цар'.
Но най-първо съветвам всички редовно да си пият лекарствата, здравето е най-важно!

Да върнем ли темата в темата или още някой има да се похвали  колко е печен  Mr. Green
Права си. Подкрепям. Живота си тече все пак безвъзвратно!
То и аз все се кумя и затова съм на този хал.

# 231
В общи линии защитавам мнението, че трябва да проявиш инициатива и да си повярваш. Пак от малки градове, освен "мрънкащите" и висящи по кафета и кръчми младежи, които вече си остаряха мрънкащи и недоволни от живота, познавам и други - които наравно с тях завършиха същия техникум, но взеха нещата в свои ръце. Вместо да си дават парите за бири и ракии, спестиха някой лев, записаха нещо да учат - използваха средите в университетите, за да се запознаят с повече възможности, попътуваха (без да разполагат с излишни пари, просто намериха начини), не се притесняваха да работят каквото и да е, за да имат за ядене и намериха начин кой да си намери по-добре платена работа, кой да почне собствен бизнес. Техните съученици сега ги гледат със завист и продължават да оплакват съдбите си по кръчмите и да се карат с жените си за пари. Не е въпрос за образование, по-скоро наистина въпрос на интелект.
Аз далеч не съм привърженик на емиграцията. Аз самата много трудно бих емигрирала, засега съм намерила начин да развивам бизнеса си в България и считам, че тук мога да го правя добре. Това, което имам предвид, е че човек няма право да се оплаква, когато сам е направил избора си. А ако има истински желание да промени нещата, то начин винаги ще се намери, останалото са оправдания.

# 232
По темата - не се караме, защото сме добре финансово.
Но понеже се познавам, ако парите не стигаха, сигурно щях "да яхвам метлата" доста често.

# 233
Дайте сега за светещите саксии, блоговете и Австрия, в този ред, моля  Mr. Green

Откакто в този подфорум прочетох за стоте хиляди английски домакини, които са милионерки от блоговете си, мисля да емигрирам.
Само дето никой не успя тогава да ми каже колко всъщност са домакините там, колко от тях имат блогове, та 100 000 от тези с блоговете да са станали милионерки.

# 234
  • Пловдив
Как се печелят пари от блог?

# 235
Как се печелят пари от блог?
+Как се печелят милиони от блог?

# 236
И на мен ще ми бъде интересно някой, който печели от блога си, да напише. Останала съм с впечатлението, че доста от потребителите тук печелят така, поне от това, което съм чела в темите.
Междувременно - http://www.kreativen.com/misc/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D … %B8%D0%BC-%D0%BF/

# 237
Я виж ти! Даже първенютата допълзели до темата и изливат ли бълвоч върху хората, пардон глупаците, дето им работят без пари, изливат....Пусто дърво недодялано... #2gunfire Но обърканият свят все някога се подрежда, не може вечно да остане объркан. Тогава първенютата първи ще отпаднат и така е редно, точно те не стават за нищо, без значение колко много си вярват Joy

# 238
Някой плаща за  бълвочите на хората? Laughing

Как да сготвим спагети (поднасяме с уиски)=гурме?
Как да изплетем чорапи за родата-друг блог
Как да си подредим апартамента-подплатено със снимки от интернет
Какво да облечем днес-щрак-щрак безвкусица

Кажете кой блог печели пари?  Money Money Money

# 239
Който иска да се научи- да заповяда - ще го науча как се прави бизнес!
къде да дойда да ме научиш?

Във Варна. Въпроси на лични.

Общи условия

Активация на акаунт