Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Ето едни невероятни снимки на Берк и Чаала от някакво нощно заведение в Истанбул. Папараците са ги снимали - накрая те се усетили и започнали да се смеят. Много са сладки ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts  mrstraetz  Heart Eyes lovekiss

# 376
Roxis мерси за чудесните снимки на Берк и Чаала.... Hug
То по едно време се говореше че имали връзка...ама щом Берк вече е сгоден за онази.... Thinking

# 377
То по едно време се говореше че имали връзка...ама щом Берк вече е сгоден за онази.... Thinking

Радвам се, че снимките ти харесват. Наистина доста се говореше и пишеше за връзка между Берк и Чаала. Като гледам и по снимките 100 % е имало или има нещо ...  txtloves

Знам, че Берк има приятелка, но е казал, че още му е рано за брак ...  Wink

Времето ще покаже - аз го обожавам и искам да е щастлив. Иначе двамата с Чаала са невероятна двойка ...  Hug

# 378
Фрагмента за новия 230-ти епизод по Канал Д ...   Hug

От него за щастие не се вижда бомба, но няма и сватба. Ще видим какво ще излезе. Дано всичко да е наред. Иначе изглежда много интересен епизод ...  Two Hearts

http://webtv.kanald.com.tr/Detail.aspx?Id=11481

# 379

Радвам се, че снимките ти харесват. Наистина доста се говореше и пишеше за връзка между Берк и Чаала. Като гледам и по снимките 100 % е имало или има нещо ...  txtloves

Знам, че Берк има приятелка, но е казал, че още му е рано за брак ...  Wink

Времето ще покаже - аз го обожавам и искам да е щастлив. Иначе двамата с Чаала са невероятна двойка ...  Hug
Да..и на мен ми харесват като двойка.... Rolling Eyes

# 380
Фрагмана е много интересен..
 Whistling

# 381
# 382
Вчерашния епизод беше много интересен ...   Hug

Много ми хареса в началото как Синан, Елиф и Хюсню заловиха онзи докато се опитваше да продаде крадената кола. Синан бутна едни гуми пред нея, а после го натупа през прозореца. Онзи всичко си изпя и накрая хванаха и съучастника му. Хюсню направо го гръмна ...  newsm44

В това време Мурат, Месут, Мелек и татко Ръза заловиха онези наркотрафиканти, докато опитваха да сменят колите с дрогата. Мурат как само ги цели - направо супер ...  smile3501

Текин е опасен - прати онези момчета да притеснят брат му и Тунч. Накрая се сбиха и той отиде да помага и набиха и него ...  Joy

Месут първо се подиграваше на Хюсню, че синовете му пак са се били, ама като разбра, че и Тунч е бил с тях направо му призля ...  Mr. Green

Всички се опитват да дадат кураж на Мурат. Личи си, че той винаги ще обича Зейнеп. Как плачеше за нея. Много ми беше мъчно ...  no

Хареса ми когато Синан и Елиф дойдоха при Мурат и го разведриха ...  Two Hearts

Отвлякоха едно момче, син на бедна жена и едно момиче, дъщеря на богата и влиятелна фамилия. Директор Ведат опита да накара татко Ръза всички от екипа да търсят богаташката, но много ми хареса как той го отряза и каза, че няма да го направи, защото всички са равни ...   Grinning

Така Синан, Елиф и Мелек поеха случая с отвлеченото бедно момче, а Мурат, Хюсню и Месут случая с отвлечената богаташка ...  Hug

Оказа се, че богаташката е била зависима от наркотици. Майка й само командваше околните и татко Ръза много се изнерви. Накрая тя отиде и в телевизията. Когато похитителя видя анонса по новините уби дещеря й. Поне Мурат, Месут и Хюсню го заловиха ...  Peace

За щастие Синан, Елиф и Мелек откриха отвлеченото момче живо и здраво и го върнаха на майка му. Хареса ми как Синан и Елиф тръгнаха да гонят похитителя и се стреляха в гората с него. Накрая го хванаха ...  smile3525

Последната случка беше ужасна - някакви нападнаха 2 коли, които изпращат войник. Направо стана като на фронта : димки, бомби, пожари, всеки бие някого. Наложи се всички от екипа да се намесят и да хванат опасната групичка ...  thumbsup

Нямам търпение за днешния епизод ...   newsm51

# 383
ferina - благодаря ти за хубавите снимки на Зейнеп Бешерлер - Мелек.   bouquet  bouquet  bouquet

# 384
ferina - благодаря ти за хубавите снимки на Зейнеп Бешерлер - Мелек.   bouquet  bouquet  bouquet

Няма защо   bouquet
А ти правиш много интересни обобщения на изминалите епизоди  Hug
Продължавай все така  Hug

# 385
Ихаа..Зейнеп..не съм я виждала толкова красива... Grinning
Доста е разкрасена за сесията...

# 386
синан не умира в 230 епизод а в 233 епизод (поне така мисля аз)

# 387
Два аватара от мен...
На Мелек и Елиф и Айлин... Hug

# 388
Нормално лека полека актьорите които заместиха Мурат,Зайнеб и Енгин,един по един ще бъдат премахнати от сценаристите..както при повечето сериали..ако не се беше случило в истинския живот Гамзе да забременее,нямаше да има нито Синан нито Елиф,както нямаше да има и Мелек,ако Енгин в реалния живот нямаше проблеми..всичко лека-полека си идва по местата и в крайна сметка,рано или късно ще си остане първоначалния екип..този на който му се радвахме всички повече от 3 сезона и е нормално този екип да си остане..Както Татко Ръза си го каза - " Мурат,Зайнеб и сега Енгин си отидоха,но никой не може да заеме тяхното място"..абсолютна дълновидност на сценаристите...и разбира се,очаквана развръзка..но все пак и нещо положително...Опасни улици е сериала който ще даде и сигурно е дал уникален тласък в живота и кариерата на тези изключително красиви хора и актьори като Берк и Чаала.. Simple Smile

# 389
Здравейте..
Вчерашния епизод както внаги беше доста смешен...
Елиф и Синан са си копия на Мурат и Зейнеп..с изключението че Зейнеп се нервеше на Мурат и му вдигаше скандали ако някоя негова бивша се появи..
А Елиф...тя по скоро си мълчи...и си пази гнева в себе си... Rolling Eyes

И като заговорих за Елиф и Синан...
Един поздрав от мен..
http://vbox7.com/play:4fd07f2d5d
Ако има правописна грешка ме извинете...

Общи условия

Активация на акаунт