Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
# 436
* Juliet * - прекрасни подписи ...  Hug

cveteto_123
- благодаря ти за хубавите снимки на Гамзе ...   bouquet

# 437
Тази вечер ще си имаме вече бебе  Heart Eyes  Hug  Flutter И Али ще се върне  Hug

# 438
Анталия 2011, награда за най добър полицейски сериал
Дано и през 2012 получат много награди

# 439
Петъчния епизод беше супер ...  newsm44

Али най-накрая се появи. Горкия как хукна като чу, че Панар започва да ражда ...  Heart Eyes

Синан и Елиф са ми много сладки и забавни. Първо като се шегуваха и тя го нарече момче, а той й отговори - добре лельо. Направо паднах от смях ...   rotfImbo newsm76 txtloves

Появи се някаква бивша негова приятелка. Били я обрали. Горкия Синан като я видя направо се стресна и бързо си тръгна. Как само се молеше на Мелек и Мурат да не казват на Елиф, че ще има неприятности. Мурат му каза, че този филм му е познат - Зейнеп правела същото с него ...  Mr. Green 

Тази обаче се появи в управлението и Елиф я видя. Направо побесня от ревност, но запази гнева в себе си. Синан ги запозна, а Елиф не пожела да й стисне ръката. Много е права. Тази е нахалница от класа.  Sunglasses

Елиф отиде на смяна, а онази се напи. Синан едвам я завлече до тях. Каза й да се прибира. Тая искаше той да влезе и опита да го целуне, но Синан я отблъсна и й каза, че не я иска, а после си тръгна. Това много ми хареса. За пореден път показа колко обича Елиф ...  Hug

После Синан отиде при Елиф, Мурат и Мелек заради един случай. Елиф веднага надуши парфюма на Ойа и каза на Синан, че мирише. Той милия вика - вече загазих ...  Laughing

Горкия Месут вече хич не е добре. Има болки в корема, не може да спи, трепери. Накрая не издържа и си купи водка. За щастие този път я хвърли, но едва ли дълго ще успее да се контролира ...  no

Мурат също много страда за Зейнеп и сина си. Личи си, че много ги обича. Това си пролича и при телефонния им разговор ...  Sad

А Суат ме разби с този телефон дето си купи втора ръка. Май ще се окаже, че е на някакви престъпници. Като гледам за къщата на Чобан полицията готви акция на зазоряване. Това ще е много забавно ...  smile3532

# 440
Тази вечер ще си имаме вече бебе  Heart Eyes  Hug  Flutter И Али ще се върне  Hug

Даааааа нямам търпение - ще е невероятен епизод ...  newsm10

# 441
ferina - хиляди благодарности за прекрасните снимки на Чаала, Берк, Зафер и останалите от наградите Анталия 2011. Гледах ги и съм много щастлива, че нашето сериалче спечели за най-добър полицейски сериал. Дано и тази година да спечелим - просто няма по-добри от нашите хора.  newsm44 smile3525 txtloves

Гледах и клипове от наградите, но с по-гадно качество. Опитвам се да ги намеря с по-добро ...  Hug

Всички са прекрасни - първо пристигат Шефкет и Алп в отделен автомобил. А след това заедно пристигат Берк и Чаала, които са невероятно красиви и елегантни. Вървят заедно, изчакват се въобще сладури от класа.  newsm76 Two Hearts Two Hearts Flushed  mrstraetz

Слизат и Зафер, Йозгюр и Зейнеп - всички са супер елегантни ...  newsm74

# 442
Ето още невероятни снимки на Чаала, Берк, Йозгюр и останалите от тези награди - толкова са готини, че не мога да им се нагледам ...  txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug Heart Eyes    mrstraetz

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 16:39 от Roxis

# 443
И още невероятни снимки от там ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts Flushed lovekiss

# 444
Браво Roxis    bouquet  Hug

Ето нещо специално за теб

Heart Eyes

# 445
Мерси за всички снимки.. Heart Eyes
Дано и тази година нашите любимци да спечелят..
Приятно гледане на серийката...  bouquet

# 446
Момичета страхотни снимки  Hug Hug Hug Hug HugБраво на вас....направо ми се взе акъла  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 447

Освен това нашето момиче било инжинер по образование, а бе разностранна личност  Hug
инж. Чаала Кубат  Flutter
[/quote]

Много хубави снимки и материали качвате, но ме подразни и не се стърпях - пише се инжЕнер!

# 448
  • ... да усещаш мириса на море ...
Още веднъж, благодарности на Мишел, че се отзова!  bouquet

Много интересни снимки сте пуснали. Особенно ми хареса Шевкет в колата....

Видео на рекламата с Алп и Йозгюр http://www.facebooktanvideo.com/video-ozgur-ozan-alp-korkmaz-tur … reklami-yeni.html

Берк Октай е учил в Минно-геоложкия на Анкарския университет....

В едно интервю Берк беше казал май, че ще е до края на януари ....

# 449
можели да ми дадете линк към наградите в Анталия 2011

Общи условия

Активация на акаунт