Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
този дето играе Синан е голям сладур  Mr. Green

# 541
този дето играе Синан е голям сладур  Mr. Green

Ооооо да - той е най-големият сладур за мен и определено ми е слабост. Още щом го видях се очаровах от него. Толкова е сладък, готин и прекрасен - обичам го ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug Heart Eyes mrstraetz

# 542
^mine_123^ - благодаря ти за прекрасните снимки на Зейнеп Бешерлер ...   bouquet  bouquet  bouquet

MAMA-AN - много ти благодаря за инфото и снимките от епизода - супер са ...  Hug Hug Hug

tara_lezhka - мерси много, че отново ни информираш за всичко ...  newsm51

# 543
Уфф..направо ми писна да гледам как убиват деца... ooooh!
Това беше много жестоко..добре..жената я убиха...но детето..то какво можеше да им направи..нищо..ама го убиха..ух....гадове... #2gunfire

А Хюсню и Али бяха върха с...онова средство... Laughing hahaha Joy
После в управлението също..направо ме попиляха от смях... Joy
Викат Хюсню поне да го беше използвал по предназначение... hahaha Joy hahaha

# 544
Епизода по турскат също беше поразителен...и там голяяям смях падна...
Обаче беше върховно когато Тибет започна да масажира краката на Зелиха...ама беше застанал...малкоо..неприлично...наведен между краката и...и Хюсню като видя....горкия...какво ли си помисли... hahaha ...и го изгони...инфаркт щеше да получи... hahaha
Зейнеп..Синан..Явуз и Мурат...пак се проявиха в целия си блясък с онея мацки... hahaha Joy
Ама Зейното ме убива просто... Joy

# 545
Първо добре, че  хванаха ония полицаи наркотрафиканти, обаче после тоя случай с жената и детето много гаден ,наистина.
Чакайте да питам нещо, в началото на серията нещо се базикаха със Синан, а Елиф май подслушваше и се ядоса. За какво ставаше въпрос?

# 546
Първо добре, че  хванаха ония полицаи наркотрафиканти, обаче после тоя случай с жената и детето много гаден ,наистина.
Чакайте да питам нещо, в началото на серията нещо се базикаха със Синан, а Елиф май подслушваше и се ядоса. За какво ставаше въпрос?

Не знам дали мислим за едно и също..
Когато си тръгваха от управлението и Мурат предложи на Синан да излязат ама той не се усети че Елиф е на близо и каза че ще излиза със Оя...
И Елиф като го чу се разтрои...
Това ли...? Thinking

# 547
Здравейте момичета  Hug
Тези дни само ви чета, до писане не стигам  Grinning
Днешната серия беше тежичка с тези убийства..
Амапък се разтоварихме с Хюсню и другите  hahaha
Когато дадоха Али и Пънар, че ще ходят на хотел си помислих че пак ще стане нещо ама този път не  Grinning
И да ви питам .. Зейнеп горе-долу след колко епизода ще се върне ?  newsm78

# 548
Обаче беше върховно когато Тибет започна да масажира краката на Зелиха...ама беше застанал...малкоо..неприлично...наведен между краката и...и Хюсню като видя....горкия...какво ли си помисли... hahaha ...и го изгони...инфаркт щеше да получи... hahaha
Зейнеп..Синан..Явуз и Мурат...пак се проявиха в целия си блясък с онея мацки... hahaha Joy

Хихиии, след като с Мурат пак са заедно Зейнеп как ли го ревнува ..  Grinning
А пък Явуз от кога се е включил  Grinning

# 549
Енгин, Ръза и Месут (сезон 3 епизод 1)

# 550

Не знам дали мислим за едно и също..
Когато си тръгваха от управлението и Мурат предложи на Синан да излязат ама той не се усети че Елиф е на близо и каза че ще излиза със Оя...
И Елиф като го чу се разтрои...
Това ли...? Thinking

Да Мурат попита Синан дали ще гледат заедно мача, но той каза че ще излиза с Ойа. Елиф го чу и си тръгна, а отвън се разплака. Просто Синан още го боли заради спора им и думите на Елиф - затова излезе с Ойа, но няма нищо общо с нея. Тя си мислеше, че пак ще има шанс с него, но той й каза, че нищо няма да е същото. Ойа каза на Синан, че явно не може да забрави Елиф. Той започна да спори с нея и я нарече с името на Елиф, с което отново показа, че обича само и единствено Елиф. Ойа го разбра, каза му че още е влюбен в Елиф, ядоса се и си тръгна ...  thumbsup

Иначе много тежък епизод - особено това с детето ...  Cry

Поне сцената с Хюсню и Али беше много забавна. Както и когато Синан, Елиф и другите се шегуваха с него ...  Mr. Green

# 551

Хихиии, след като с Мурат пак са заедно Зейнеп как ли го ревнува ..  Grinning
А пък Явуз от кога се е включил  Grinning

Той Явуз все е в основата на нещата в последно време. Опитва се да сваля мацки и ги кани в дома си. За целта вика Мурат и Синан да разсейват другите, докато той се осамотява с тази на която е хвърлил око. Разбира се на Синан и Мурат никак не им е до това. Първия път им писна и си тръгнаха, а Зейнеп ги видя на вратата. Те обясниха че помагат на Явуз, който е в другия апартамент. Отидоха и го намериха вързан за стола ...  hahaha

Във вчерашния епизод Явуз отново си беше харесал някаква. И пак те му помагаха. Зейнеп се вбеси и реши да им направи номер. Повика майките на момичетата. Когато Мурат разбра й каза, че не е трябвало, защото Синан няма вина, а само помага на Явуз. Зейнеп каза, че не я интересува и се надява на Явуз да му дойде акъла в главата и да спре с тези номера.  Mr. Green

Когато майките дойдоха Синан и Явуз пребледняха. А Мурат и Зейнеп се смееха. Синан се чудеше как да се измъкне. Той горкия все го относя заради другите. Иначе продължава да носи годежния си пръстен от Елиф ...  Hug

# 552
Спомних си за епизода по БТВ, когато братовчеда на Зейнеп им дойде на гости. Мурат и Зейнеп спяха, а той се изтърси в 6 сутринта и ги събуди. Как само ги прегръщаше и целуваше. Накрая се напи и Мурат го изгони. Голям смях беше тогава ...  Joy

# 553
Отново пише, че 233-ти ще е последния епизод за Берк Октай и че ще убият героя му Синан с бомба. Направо нямам думи. Първо Елиф, сега и Синан. Какво ще правя без него. Все се надявам да не е вярно, но вече навсякъде го пише.  newsm45

От една страна се говори, че след напускането на Берк в сериала ще се завърне Илкер Инаноулу - Енгин, но все още нищо не е сигурно ...  Rolling Eyes

А днес вече се спряга ново име. Според някои слухове след напускането на Берк в сериала ще се появи нов комисар.

Arka sokakların yeni komseri mehmet akif alakurt komser harun

Според този слух новият актьор който ще се присъедини към екипа на Опасни улици ще е Мехмет Акиф Алакурт, който ще изпълнява ролята на комисар Харун ...   newsm78

На едно място пък пишеше, че търсят и нова актриса, тъй като двойката Чаала и Берк / Елиф и Синан вече ги няма в сериала. Но всичко това са само слухове. Нищо не е сигурно и относно този нов актьор. Аз не вярвам докато не го видя с очите си. Все пак ето негова снимка ...  Sunglasses

Не може да стъпи и на малкия пръст на моя любим сладур Берк Октай. Просто Берк и Чаала направиха невероятни образите на Синан и Елиф и ще останат завинаги в сърцата на зрителите. Поне при мен ще е така - те са любимата ми двойка от сериала, заедно с Мурат и Зейнеп. Върха са и много си ги обичам ...   txtloves newsm76 Two Hearts

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 23:45 от Roxis

# 554
Ето един прекрасен подпис със сладки целувчици на нашите сладури Синан и Елиф - обожавам ги ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug Heart Eyes  mrstraetz

Общи условия

Активация на акаунт