Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Откога я чакам тази серия, каква ревност, каква целувка, какъв шамар ,какви емоции и един миниатюрен диамант.
Синан и Елиф-много сладки .Синан как разпитва Айлин за мъжът, навъртащ се около русокоска.Изкефи ме Елиф, като го попита в микробуса, той ли е измислил всичко и той направо си каза да и после скандалът ,кой е този мъж ,какъв ти е й тъй нататък. А после как се бъзикаха с тях.
И случаите бяха интересни-изненадах се, че дядката е убиецът в затвора. После случаят със сватбата беше доста забавен ,а и накрая това с отвличането.
А любовното писъмце ,за кого ли е ?

# 571
Аз също отдавна очаквах епизода - беше невероятен ...  newsm44

Синан и Елиф бяха прекрасни. Наистина имат невероятно силна връзка - каква ревност, каква целувка и какъв удар. Синан за малко да падне ...  txtloves newsm76 Two Hearts

Първо, когато Синан видя онзи да говори с Елиф - така се ядоса. Но се видя, че Елиф не е заинтересована от този, но Айлин я убеди тримата да излязат. Синан разбира се веднага попита Айлин какъв е този, който се навърта около Елиф ...  Wink

Синан е голям умник - как само изпрати Месут да измъкне Елиф от заведението уж имало отвличане. Браво и на Мелек, че му е казала къде ще са ...  Hug

Когато Елиф попита Синан дали той стой зад това - без да се замисли той отговори - да !  smile3501

Елиф слезе от колата, а след нея и Синан - сцената на улицата беше невероятна. Каква ревност и колко много любов и страст между тях.   Two Hearts Flushed    loveuuu

Синан попита Елиф кой е този мъж, а тя каза, че не го засяга. После тя попита него за Ойя. Синан каза, че няма нищо с нея и вече не се виждат. Елиф му отговори, че не я засягало ...  hug

Синан как само награби Елиф и я целуна. Много силна и сладка сцена. После той я попита дали това вече я засяга. И след като го целуна Елиф толкова силно го удари, че свят да му се завие на човек. Синан за малко да падне - обожавам ги ...  lovekiss   Hands Clap  mrstraetz

На другия ден всички се шегуваха с тях - първо, че Елиф добре подредила Синан и чак в буса чули удара. А после пък викат, че Елиф имала силна ръка ...  rotfImbo

Много бяха интересни случайте. Браво на Мурат и Хюсню - справиха се отлично на мисията в затвора. Не очаквах ходжата да е виновен. Но и той, както и останалите си получиха заслуженото ...  Sunglasses

Това със сватбата беше много забавно - онзи дето стреля по погрешка и улучи младоженеца по крака беше много смотан. После падна от високо и той си счупи крак. Накрая всички заедно танцуваха. Даже и екипа се включи. Първо Месут, после Хюсню, а след това Синан и Мурат ...  newsm74

Стана ми смешно, когато Елиф и Мелек гледаха танците и една баба им каза, че нямали пръстени, значи са свободни, а тя имала голям син за женене.  Joy

Елиф веднага каза на Мелек да си ходят, та да не ги сватосват. После отиде при Синан и другите ...  Heart Eyes

Колкото до писмото - все си мисля, че е за Зелиха ...   bouquet

# 572
232 епизод- трейлър

# 573
Daha Önceleri Çıkan Haberlerde Berk Oktay'ın 233.Bölümde Diziden Ayrılacağı Ve De Yine Arka Sokaklar Dizisinin de Yapım Şirketi Olan Erler Film'in Üstleneceği Bir Dizide Rol Alacağı Söylentileri Çıkmıştı.Fakat Erler Film O Diziyi Almaktan Vazgeçmiştir.Bunun Nedeni İse Sezon Ortasında Bir Dizinin Tutma İhtimalinin Düşük Olmasıdır.Bu Nedenle de Berk Oktay(Sinan Bahadır) Diziden Ayrılmayacaktır.Bu Sezon da Arka Sokaklar'da Suçlu Peşinde Koşacaktır.

Може ли някой да го преведе? 

# 574
Beyza amâdır. Akşam iş çıkışı tanımadığı biri tarafından yolu kesilir ve tecavüze uğrar. Tinerciler tarafından yerde yatarken bulunur ve ekibimiz olay yerine gelir. Beyza ifadesi alınması için emniyete götürülür. Olanları anlatır. Kendisine tecavüz edenle ilgili tek bildiği şey adamın ses tonu. Tüm ekibi özelliklede Ali’yi bu olay çok etkiler. Ali başta olmak üzere ekibimiz Beyza’ya bunu yapanın peşine düşerler.

Rıza ve Ayla baş başa dışarı çıkarlar. Arabayla seyir halindedirler. Ali,Mesut,Melek ve Hüsnü’de devriyededir. Ali minibüsü kullanırken Rıza ile yaşadıklarını anlatır anlatırken de kendinden geçer. Önünde seyir halinde giden aracın Rıza’nın olduğunu fark etmez, aç yolu diye anons etmeye devam eder. Anons ettiği aracın Rıza’nın olduğunu anladığı anda iş işten geçmiştir.

това е епизод 232 . някой може ли и това да преведе ?

# 575
Здравейте момичета....

В новия епизод по канал Д определено ще се случи нещо интересно с Али.... Flutter

# 576
Между другото...
Пуснам един много забавен момент от 231 епизод с Зейнеп,Мурат,Явуз,Синан и техните приятелки... Laughing

http://vbox7.com/play:e9b977cf8f

# 577
И две нови "творения" от мен....

# 578
  • ... да усещаш мириса на море ...
В миналия епизод Зелиха се шегуваше с Назике, по повод писмото, споменавайки "орхонските паметници" (Orhun Yazıtları). Става въпрос за орхонската писменост, която е руническа и е използвана през 8 век. Тя носи името си от  река Орхон в Североизточна Монголия, където са открити надписи на тази азбука. Това е най-старата писменост, използвана от тюрките в Централна Азия.

# 579
Офф....и пак Месут изляза виновен..
Не стига че онзи глупак започна да го обижда....ми и дете да беше щеше да му го върне...
Онея бабки обаче много ме изнервиха...говоря за майката на момчето от терористичната организация и за жената на професора....
60 годишни и ходят да ми разправят с терористи...простоо толкова умно...че нямам думи...

И нещо извън епизода...забелязала съм че в почти всеки епизод..когато някой види престъпник му се пени насреща и вика "ще се обадя на полицията" пред него....уж да се уплаши...и после се чудят защо ги набиват или убиват... ooooh!
Ей това наистина много ме учудва...защото не е само на филма...ми и сега стават подобни работи... Grinning

# 580
Благодаря за фрагмента и клипа ...   bouquet  bouquet  bouquet

des4e - дано някой преведе с точност инфото. Става въпрос за Берк и 233-ти епизод ...  Hug

На едни места пишат, че 233-ти ще е последния епизод за Берк и че Синан ще умре.   Cry

Но вчера някаква жена, която уж е от екипа на сериала  отговорила на фен в twitter, че нещата не са такива, каквито ги пишат и че 233-ти епизод няма да е последния с него. Дано това е вярно и Берк остане в сериала поне още малко - обожавам го ...  newsm44

Всекидневно се пише какво ли не - все някой някъде казал нещо. Има хиляди версии. Но аз се надявам да се порадваме още на сладура Синан ...  newsm76 Two Hearts Two Hearts

# 581
Днешния епизод беше интересен ...  Hug

Жалко, че отново Месут го отнесе. Вярно си беше пийнал, но не беше на работа, а онзи го предизвика и съвсем в стила си Месут го удари.  Rolling Eyes

Хареса ми как, когато Синан чу думите на онзи започна да се разправя с него и беше готов да го натупа. Добре, че Елиф и Мелек го спряха. Елиф му каза, че не си струва, защото и той ще си навлече неприятности. После Синан си тръгна с Елиф и Мелек ...  Heart Eyes

# 582
Ето една страхотна снимка на екипа ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

# 583
Ето ги и снимките от новия 232 епизод.....

# 584
И останалата част....

Общи условия

Активация на акаунт