Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Охх много гадно .. защо все трябва да убият някой ?? Ако не е Синан ще е Зейнеп ! И защо всички сезони трябва да имат лош край !?  newsm45 newsm45

# 91
Охх много гадно .. защо все трябва да убият някой ?? Ако не е Синан ще е Зейнеп ! И защо всички сезони трябва да имат лош край !?  newsm45 newsm45
Ох..Жулиии...и аз това се питам..ама на...
Колкото и да е умен човек не може да разбере какво въртят извратените мозици на сценаристите... Cry
Ама..те се оливат... Whistling
Просто понякога се чудя..те добре ли са...ама наистина дали са добре...
Та те в филма наблягат толкова много на забавата..и в следващия момент..хоп..трепят някой.. ooooh!

# 92
Ох..Жулиии...и аз това се питам..ама на...
Колкото и да е умен човек не може да разбере какво въртят извратените мозици на сценаристите... Cry
Ама..те се оливат... Whistling
Просто понякога се чудя..те добре ли са...ама наистина дали са добре...
Та те в филма наблягат толкова много на забавата..и в следващия момент..хоп..трепят някой.. ooooh!

Мине ами то поне само това да беше... ами ако се замислиш за акцийте им..някой път са толкова жетоки .. то вярно от една страна исина е ама чак такива неща как им идва на ум да измислят.. даже някой път този филм ме натоварва...
Незнам какво да ти кажа... как може един по един всички да убиват ...  newsm45 newsm45

# 93
И то иначе нормално да убият поне един - все пак полицаи са, ама те ги убиват като мухи..
Въпреки че аз не знам защо убиват Елиф..
И нали знаеш, че филма почна така - с убийство, на онзи май комисар Осман ли беше, изглежда, че ще си го свършат с убийство....

# 94
Така е...
Наистина..те ги трепят като мухи..
Но според мен...те не в това прекаляват..защото едно е да трепят лошите..друго е да трепят едни от главните актьори и то толкова безсмислено.. ooooh!
Ии..май наистина така ще стане..- филма започна  убийство и..ще завърши с убийство.. #Crazy

До края на сезона ще се пръсна...

# 95
Така е...
Наистина..те ги трепят като мухи..
Но според мен...те не в това прекаляват..защото едно е да трепят лошите..друго е да трепят едни от главните актьори и то толкова безсмислено.. ooooh!
Ии..май наистина така ще стане..- филма започна  убийство и..ще завърши с убийство.. #Crazy

До края на сезона ще се пръсна...

За трепането нямах предвид лошите, а точно за актьорите...
Но и случаите понякога са много тежки...

# 96
des4e, моля те поне като копираш с точност, напиши източника. Момичето, което е написало тези неща си е направило труда да ги преведе от турски, който не й е много силен език. Peace За мен няма проблем да ги постнеш, но поне да беше написала откъде си ги взела. Wink
Не искам да те нападам, а само да ти кажа. Hug
Дааа..това го беше превела Самито...
Цяла нощ се рови за да го преведе...

Наистин ще е добре да пишеш от къде го знаеш..
Извинявам се ако съм засегнала някой! Вече ще пиша и източника. Simple Smile

# 97
Много жалко за Синан  Cry

Казват, че най-вероятно след напускането на Берк в екипа на сериала ще се върне Илкер Инаноулу - Енгин ... Wink

А дано, а дано  Praynig Hug Praynig

Иска ми се да се върне и Енгин и Берк обаче да си остане. Peace
А какво стана със случая с наркотиците, в който беше замесен Илкер? Разреши ли се? Thinking

# 98
http://www.gecce.com/haber/murat-ve-zeynep-arasinda-neler-olacak-182160.html

Някой може ли да го преведе, понеже много малко разбрах от него?  Simple Smile Предварително благодаря!

# 99
Много жалко за Синан  Cry

Казват, че най-вероятно след напускането на Берк в екипа на сериала ще се върне Илкер Инаноулу - Енгин ... Wink

А дано, а дано  Praynig Hug Praynig

А какво стана със случая с наркотиците, в който беше замесен Илкер? Разреши ли се? Thinking

Ами нищо не е ясно, но най-вероятно случая е разрешен. От доста време насам Илкер си е в къщи, пуска свои снимки, излиза по събития и заведения. Пресата в Турция често го снима. Така, че явно всичко се е изяснило. Поне така се надявам ...  Peace

И аз не искам Берк да напуска. Той обаче каза, че спира участието си в сериала. Но поне да не убиваха героите им, а просто да ги пратят някъде. Първо, когато Чаала напусна заради състезанието убиха героинята й Елиф, сега явно ще направят същото и със Синан. Би било супер всички да са тук, но сценаристите не мислят така ...  Cry

# 100
http://www.gecce.com/haber/murat-ve-zeynep-arasinda-neler-olacak-182160.html

Някой може ли да го преведе, понеже много малко разбрах от него?  Simple Smile Предварително благодаря!

Това е резюме на предстоящия епизод по Канал Д в понеделник ...  Hug

Пише, че Синан ще влезе под прикритие за да залови някакъв опасен наркобос. Прави го заради свой приятел, чиято съпруга е бременна. (явно приятеля му е забъркан в това и Синан иска да му помогне). Татко Ръза се съгласява екипа да поеме случая и изпращат Синан. (като гледам фрагмента явно жената, която плаче пред Синан в болницата е съпругата на приятеля му и както изглежда нещо е станало с него)  Rolling Eyes

Зейнеп и Мурат решават отново да се оженят. Но се чудят как да го съобщят на татко Ръза ...   Heart Eyes

Ръза, Пънар и Айля май ще носят някакви храни или ще дегостират нещо - неразбрах точно. И трябва да отидат в ресторанта. Но колата им се разваля, а татко Ръза се ядосва. Пише и че не са казали на никого, дори на Али... Laughing

# 101
Много жалко за Синан  Cry

А дано, а дано   Praynig Hug Praynig

Ами нищо не е ясно, но най-вероятно случая е разрешен. От доста време насам Илкер си е в къщи, пуска свои снимки, излиза по събития и заведения. Пресата в Турция често го снима. Така, че явно всичко се е изяснило. Поне така се надявам ...  Peace

И аз не искам Берк да напуска. Той обаче каза, че спира участието си в сериала. Но поне да не убиваха героите им, а просто да ги пратят някъде. Първо, когато Чаала напусна заради състезанието убиха героинята й Елиф, сега явно ще направят същото и със Синан. Би било супер всички да са тук, но сценаристите не мислят така ...  Cry

Носят се слухове, че няма да убият Синан, а ще го пратят в Анкара. в 253 епизод щели да убият Зейнеп в престрелка.

# 102
Ухх..дано не я убият..
Всъщност аз дори бая се съмнявам.. Thinking
Защото..няма логика..да я убиват..нито ще има друг проект..нито нещо да са се скарали с екипа на филма..
А може и просто ей така де...да са решили за напрежение да я трепят... newsm78

# 103
Ухх..дано не я убият..
Всъщност аз дори бая се съмнявам.. Thinking
Защото..няма логика..да я убиват..нито ще има друг проект..нито нещо да са се скарали с екипа на филма..
А може и просто ей така де...да са решили за напрежение да я трепят... newsm78

И според мен няма логика, а и е твърде рано да се знае със сигурност какво ще направят на финала на сезона. Трудно би излязла такава информация толкова рано.   Wink

За близките няколко епизода може и да имат представа, но се съмнавам всичко до финала да им е ясно.  Rolling Eyes

И аз се надявам да не убият Зейнеп - това би било ужасно.  Sad

Дано пратят Синан някъде вместо да го убиват, защото не ми се мисли какъв рев ще падне от моя страна. Не искам нищо да му се случва. Но новината за бомбата е плъзнала навсякъде и незнам вече какво да мисля ...   no

# 104
Ето още една новина за Илкер - според нея миналата вечер той отново е забелязан с новата си приятелка ... thumbsup

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/ilker_inanoglu_nun_buyuk_si … ortaya_cikti_.htm

Общи условия

Активация на акаунт