Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 675
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
Рокси и колажа и снимките са страхотни  Hug
Гамзе, Уур, Берк и Чаала санаистина страхотни двойки.. дано това, което подозирате за Берк и Чаала да е вярно - много са сладки  Heart Eyes
И какво стана с Гамзе и Уур .. разведоха ли се .. Дано не са, дано не са...
Момичета как предпочитате да пусна календара - сега или всеки месец да пускам по една част ?

Ето и няколко подписа: (Мине не са хубави като твоите ноо...)

# 271
* Juliet * - подписите са направо страхотни. Относно календара - както ти си прецениш. Аз лично нямам претенции. Нека и другите да кажат ...   bouquet  bouquet  bouquet

Незнам дали Гамзе и Уур са вече разведени, но се надявам да не са. Дано преодолеят всички различия и да бъдат отново заедно, защото са невероятна двойка. Моля се следващият път, когато прочетем нещо за тях, да е че са се събрали и са щастливи заедно с малкия си син ...  txtloves newsm76 Two Hearts

А за Берк и Чаала - преди време в турската преса доста се пишеше за тях, че имали връзка, която пазят в тайна. Една вечер пресата пак беше снимала Берк с Чаала да излизат от някакъв МОЛ. При което тя се опитала да се скрие, но без особен успех. Накрая пак си тръгнали заедно. Имаше и снимка. Берк беше казал в едно интервю, че сега може и да нямат връзка, но в бъдеще може и да имат и че нищо не се знае. Направо ги е разбил ...  rotfImbo  Two Hearts  mrstraetz

Знам, че той има приятелка, но 100 % е имало нещо между него и Чаала. А и скоро пак са се виждали. Доколкото разбрах Берк също е бил на партито за рождения ден на Чаала. Както той казва в бъдеще нищо не се знае. Те си знаят най-добре какво става между тях. А аз знам единствено, че са супер сладки и от това, което виждам по техните снимки и клипове определено си личи, че са повече от приятели. Особено впечатление ми направиха на едни награди ...  Heart Eyes  Heart Eyes lovekiss

Но стига съм ви занимавала с моите разсъждения. Днес сигурно ви досадих с всички тези приказки и снимки. Надявам се да ме извините ...  Hug

Пожелавам ви лека нощ с една невероятна снимка на Берк, Алп, Йозгюр и Шефкет ...  Flushed Flushed newsm74

# 272
Жули..подписите са страхотни...иии...недей така..обиждаш ме...и аз и ти правим страхотни подписи не съм само аз.. Hug

# 273
  • ... да усещаш мириса на море ...
Това не е Тюркер Инаноулу... Това е Тюркер:

А тук сем. Инаноулу: Илкер, Зейнеп (дъщеря от втория брак), Тюркер и втората му съпруга Гюлшен Бубикоулу (Gülşen Bubikoğlu)

Що се отняся до разказване на бъдещите епизоди, аз нямам проблем, когато се разказват от новия сезон, и без това, докато ги дадат, ще съм ги забравила... Laughing. Но когато се разказва серия, която ще се дава същия ден, наистина изчезва момента на тръпката да чакаш какво ще се случи... Затова предлагам да се използва функцията скрит текст:
Скрит текст:
ето така  Sunglasses
Това е осмата икона отляво надясно... Peace

# 274
Хайде и аз да се разпиша с няколко подписа....

# 275
^mine_123^ - благодаря ти за страхотните подписи ...   bouquet   bouquet  bouquet

tara_lezhka - много ти благодаря за оточнението и снимката. Там където я намерих пишеше, че това е баща му и затова съм се объркала. Вече ще знам кой е. Отново мерси ...  Hug

# 276
  • ... да усещаш мириса на море ...
tara_lezhka - много ти благодаря за оточнението и снимката. Там където я намерих пишеше, че това е баща му и затова съм се объркала. Вече ще знам кой е. Отново мерси ...  Hug

А, всеки може да се заблуди... пък и те на снимката си приличат   Laughing Peace

# 277

А, всеки може да се заблуди... пък и те на снимката си приличат   Laughing Peace

Така си е ...  Mr. Green

# 278
Здравейте! Енгин защо ще заминава за Мадрид? Гледах серията в петък, но нещо не си спомням...

# 279
Здравейте! Енгин защо ще заминава за Мадрид? Гледах серията в петък, но нещо не си спомням...
Ми те БТВ-то..бая сцени изрязаха...
Не помня точно защо заминаваме..мисля че директорът беше казал нещо да изберат кой от двамата - Ръза или Енгин да замине назначение в Мадрид...беше нещо подобно...
БТВ много гадно се изгавриха с нас.. ooooh!

# 280
какви са тия лекари да оставят човека да умре и да му вземат парите то такива лекари и в българия няма

# 281
Ми те БТВ-то..бая сцени изрязаха...
Не помня точно защо заминаваме..мисля че директорът беше казал нещо да изберат кой от двамата - Ръза или Енгин да замине назначение в Мадрид...беше нещо подобно...
БТВ много гадно се изгавриха с нас.. ooooh!

Явно така се получи заради проблема в петък. Те тогава така оплетоха нещата, че изглежда не помнят до къде са стигнали. Не дадоха сцените около Хюсню дето ходи на доктор. Днес започнаха направо с 172 турски епизод.  Wink

Надявам се повече да не се получават такива гафове ...  Hug

Относно Енгин - получил е преназначение да работи в Мадрид. Много ми стана мъчно за него - особено, когато всички се сбогуваха с него и той си тръгна ...  Sad

# 282
  • Сливен
Пропуснах епизода в петък и ми стана любопитно сега...
Защо Енгин заминава за Милано ? newsm78

# 283
какви са тия лекари да оставят човека да умре и да му вземат парите то такива лекари и в българия няма

Просто нямам думи - как може да има такива хора. Да оставят човека да умре заради парите. Пълен ужас. Тези пари обаче не са чисти и сега ще си навлекат големи проблеми ...  Rolling Eyes

# 284
Пропуснах епизода в петък и ми стана любопитно сега...
Защо Енгин заминава за Милано ? newsm78

Епизода в петък не беше свързан с това. В днешния епизод стана ясно, че Енгин е получил преназначение да работи в Мадрид и трябва да замине.  Wink

Просто актьора е напуснал временно сериала и затова го изпращат някъде ...  Sunglasses

Но ми е много мъчно за него ...  Sad

Общи условия

Активация на акаунт