Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Джули ...мерси за снимките...  bouquet
Та..от тях аз пък направих няколко аватара... Rolling Eyes Заповядайте...

И за десерт....

# 421
Добро утро. Hug
Мине, аватарите са много хубави.  bouquet

# 422
Добро утро и от мен, но май вече е добър ден  Laughing

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 13:57 от ferina

# 423

Тук е с приятеля си Джими Диаз

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 14:02 от ferina

# 424

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 14:05 от ferina

# 425
Чаала имала академия по уиндсърф.... Rolling Eyes Не знаех..

# 426
Чаала имала академия по уиндсърф.... Rolling Eyes Не знаех..

А това е сайта на академията й

http://www.caglakubatwindsurf.com/en/

Освен това нашето момиче било инжинер по образование, а бе разностранна личност  Hug
инж. Чаала Кубат  Flutter

# 427
Ейй...тя имала толкова много скрити таланти.. Grinning

# 428
Мен днес пак ме хвана музата..и направих и два подписа на Чаала.. Hug

# 429
А да..и един аватар.... Laughing

# 430
А на мен ми е любопитно дали Чаала ще участва на олимпиадата в Лондон  newsm78

# 431
Много благодаря на всички ви за прекрасните снимки и подписи на Чаала. Не знаех, че е инжинер. Това е страхотно. Иначе да тя има академия по уиндсърф и обучава деца. Въобще е много талантлива във всяко отношение.  newsm44 smile3525 txtloves

Колкото до този нейн приятел. По едно време пишеше, че вече не е с него. Тогава непрекъснато се появяваше с Берк и доста се говореше, че двамата имат връзка ...  Heart Eyes

В едно интервю с Чаала от края на ноември 2011 тя казва, че вече е почивка след сезона и състезанието по уиндсърф, че много и липсва работата в сериала и в телевизията като цяло. Говори за академията си и как се старае децата да получат най-добрата подготовка. Казва също, че за нея е било голямо удоволствие да е част от екипа на Опасни улици и че винаги, когато може гледа сериала. Казва, че всички са невероятно талантливи актьори и че е много щастлива, защото продължава да подържа връзка с тях ...  newsm76 Two Hearts Two Hearts

Казва, че работата в Опасни улици е страхотна и много интензивна. Че непрекъснато тичали насам натам, скачали, катерели се, но и много се забавлявали заедно ...  Hug

Накрая казва, че Берк и колегите й от сериала са й направили специално парти изненада по случай рождения й ден на 16 ноември. И това я е направило невероятно щастлива ...
   mrstraetz Heart Eyes lovekiss

Какво виждам на нея й липсва сериала. Съвсем нормално продуцентите са могли да пратят Елиф някъде за малко, а после да я върнат. Най-много да изпусне 10 епизода. Те обаче решиха да убият геройнята й. Тя дойде в сериала заедно с Берк и сега е съвсем нормално и той да реши да напусне. Жалко, че няма да можем да се насладим на играта на тези талантливи актьори до финала на сериала. Жалко, че ще убият и Синан.  no

Щеше да е супер всички актьори да се съберат за финала и да играят заедно. Просто са събрани изключителни таланти. Като се започне с Уур и Гамзе. Също Шефкет, Йозгюр, Илкер и останалите. Каквото ще да става аз обожавам сериала и докато са в сериала ще се наслаждавам на играта на Берк и Чаала ...  Flushed

Извинете, малко се отплеснах в темата ...  Wink

# 432
Ето една невероятна снимка на актьорите в сериала - много са готини ...  smile3525 newsm76 txtloves Two Hearts Two Hearts Heart Eyes  mrstraetz

# 433
Много са хубави...
Сладури.... Heart Eyes

# 434
Мине, всичко е страхотно  Hug
А и от мен два уолпейпъра

Общи условия

Активация на акаунт