Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 678
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
skofiild...
Скрит текст:
Да..ще се сдобрят.. (мисля че в 185) ама причината за сдобряването им е мнооого гадна....
Не знам защо за да се осъзнаят единият все трябав да пострада.. ooooh!

Скрит текст:
Синан и Елиф малко по малко се сдобряват. Пак ще имат готини моменти. В 184-ти епизод се прегръщат и се държат за ръце. Синан дори я целува. В 185-ти се сдобряват окончателно и са много сладки. Нищо лошо не става с никого. Дори е доста забавно сдобряването им. Вероятно се бъркаш с прострелването му по-натам. Супер голям смях пада с тях в 186-ти епизод   txtloves Two Hearts rotfImbo

# 511
Днешния епизод беше много интересен ...  Hug

Наистина Синан и Елиф само спорят, но въпреки всичко са много сладки.  Heart Eyes

Днес по време на акцията от инат тя свали слушалките си и за малко да я прострелят. Добре, че Синан застана отпред и я спаси. Така раниха него, но за щастие имаше жилетка. Елиф много се притесни за него ...  Wink

В управлението си казаха много силни думи с които за пореден път показаха, че се обичат все така силно. Първо когато Синан и каза, че не е знаел къде е и можело тя да пострада. Тогава Елиф му каза, че тогава е нямало да я боли толкова, колкото сега. Тоест повече я боли затова, че Синан пострада вместо нея. Това е любов ...  txtloves

Двамата пак се скараха и татко Ръза ги чу. Накрая ги повика в кабинета си и добре им се скара. Направи ги на нищо и беше напълно прав. Предупреди ги, че не знае какви са любовните им проблеми, но ако това се повтори отново по време на работа ще ги изгони. Те милите как мирно бяха застанали ...  Rolling Eyes

Нямам търпение вече да се сдобрят ...   newsm76

# 512
И какво точно става ,че се сдобряват

Скрит текст:
Малко по малко Синан и Елиф ще подобряват отношенията си и ще имат доста интересни моменти. Първо в 181-ви епизод Синан пак ще ревнува Елиф защото излязла на вечеря заедно с Айлин и някакъв мъж. Мисля, че Айлин си беше харесала въпросния мъж. Но Синан ревнуваше Елиф. После Синан ще целуне на сила Елиф на улицата и ще си получи един шамар - страхотен момент ...  Mr. Green

В 184-ти епизод при акция Синан ще застреля някакъв мъж и после ще се чувства зле. Елиф отново ще е до него и ще го подкрепя. Двамата ще излязат навън и ще си говорят влюбено както преди. Дори ще се хванат за ръце и ще се прегърнат. Синан ще я целуне по челото. Тогава Мурат и Мелек ще се появаят и ще ги прекъснат ... txtloves

В 185-ти епизод Синан и Месут ще охраняват някакъв, когото мафията иска да убие и ще стане престрелка. Двамата ще са в голяма опастност, Елиф ще се притеснява за Синан, но накрая всичко ще се нареди  Hug

После Елиф, Мелек и Айлин ще излязат на заведение. Мурат ще се обади на Айлин за да пита къде са, защото Синан иска да е с Елиф. Айлин и Мелек ще кажат на Елиф да поизмъчи малко Синан и така, когато той се появи тя ще се скрие. На следващия ден Синан реши да направи номер на Елиф и открадна значката и личната й карта от чантата й ...  rotfImbo

Момичетата пак ще идат в заведението, а Синан ще прати свой познат полицай от друг отдел да ги провери за лични карти. Елиф няма да има и полицая ще я изведе навън. Ще я вкара в патрулката, а вътре Синан ...  Two Hearts

Елиф ще се сети, че Синан е направил всичко нарочно и ще каже, че е лудетина. Така отново ще се сдобрят ...  newsm76 Two Hearts hug

В 186-ти епизод ще са супер забавни. Вечерта ще се усамотят в колата. Тогава решават за сега да не казват на екипа и татко Ръза, че са пак заедно, за да не им се скара отново. Отиват на кея, пият чай в колата и си говорят нежно.   mrstraetz

Изведнъж колата на екипа заедно с Татко Ръза, Месут, Али, Мелек и Мурат ще спре срещу тях. Синан и Елиф направо ще се се стъпишат. Синан ще слезе леко и ще се скрие зад колата на Елиф. Останалите ще видят Елиф и ще я попитат защо е тук. Тя ще отговори, че просто пие чай. Но другите ще забележат, че в колата има 2 чаши. Накрая като си тръгват минават точно зад гърба на Синан. Татко Ръза ще му направи знак да дойде. После ще му даде чаша кафе да си го изпие с Елиф, защото му е ясно какво правят ... И така всички ще разберат, че са пак заедно. Накрая Синан и Елиф пак ще останат сами в колата си с няколко чаши къфе. Невероятен момент  Flushed Heart Eyes lovekiss

Малко прекалих със спойлерите, но нали питаше как се сдобряват. Дано съм помогнала ...   bouquet

# 513
Ето това са снимки от 184-ти епизод, когато Синан и Елиф ще са отново заедно. Невероятно сладки и готини са ... newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

# 514
skofiild...
Скрит текст:
Да..ще се сдобрят.. (мисля че в 185) ама причината за сдобряването им е мнооого гадна....
Не знам защо за да се осъзнаят единият все трябав да пострада.. ooooh!

Скрит текст:
Синан и Елиф малко по малко се сдобряват. Пак ще имат готини моменти. В 184-ти епизод се прегръщат и се държат за ръце. Синан дори я целува. В 185-ти се сдобряват окончателно и са много сладки. Нищо лошо не става с никого. Дори е доста забавно сдобряването им. Вероятно се бъркаш с прострелването му по-натам. Супер голям смях пада с тях в 186-ти епизод   txtloves Two Hearts rotfImbo
Скрит текст:
Ох...вярно...бъркам се...Защото преди прострелването му пак нещо се бяха сдърпали..
Вече съвсем се омотвам... ooooh!

# 515
Момичета, може ли малко помощ. Стана ми интересно като сте писали какво ще стане със Синан и Елиф и ми се иска да го видя .Ще ми кажете ли откъде го гледате? И аз намерих доста места, където е качен сериала, но на всичките не ми се отварят файловете .

# 516
# 517
# 518
Момичета, може ли малко помощ. Стана ми интересно като сте писали какво ще стане със Синан и Елиф и ми се иска да го видя .Ще ми кажете ли откъде го гледате? И аз намерих доста места, където е качен сериала, но на всичките не ми се отварят файловете .

Аз лично го гледам от сайта на сериала в страницата на Канал Д - там има епизодите.  Hug

# 519
ferina - благодаря ти за прекрасните снимки на Чаала и Берк. Големи са сладури ...  newsm44 smile3525 txtloves newsm76 Two Hearts

MAMA-AN - благодаря за статията ...   bouquet  bouquet  bouquet

Ето и от мен една невероятна снимка на Алп Коркмас ...  Flushed Heart Eyes lovekiss

# 520
Една невероятна снимка на Берк и Чаала от една фотосесия на двамата. Така ми се иска да намеря снимката с по-голям размер и с по-добро качество. Двамата са направо очарователни - обожавам ги ... txtloves newsm76 Two Hearts Two Hearts hug Heart Eyes  mrstraetz

# 521
# 522
# 523
# 524
Момичета,изтървах няколко серии и не разбрах какво стана с Енгин и защо го няма в сериала ?

Общи условия

Активация на акаунт