Опасни Улици /Arka Sokaklar/ по БТВ 8

• 57 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Мине и твоя подпис е много хубав  Hug
Да, права си Мелек наистина е много сладка, аз лично много я харесвам  Peace
Като гледам май скоро ще си имаме нова тема ...  Rolling Eyes
Хихи..да...
Затова..хайде предлагайте тема за анкетата... Flutter

# 601
Като гледам май скоро ще си имаме нова тема ...  Rolling Eyes
Хихи..да...
Затова..хайде предлагайте тема за анкетата
...

Какво според вас какво ще стане в епизод 233 и след това:
а) Синан ще умре
б) Синан ще умре и Енгин ще се върне в екипа
в) Синан ще умре и Енгин няма да се върне в екипа
г) Синан няма да умре и Енгин ще се върне в екипа
д) Синан няма да умре и Енгин няма да се върне в екипа

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 18:00 от didi_16

# 602
Хихи..да...
...

а) Синан ще умре

Тази идея е много добра...но има хора които не гледат епизодите напред и не знаят много за Синан и 233 епизод..
Нека всеки да каже дали тази идея му харесва или да предложи друга...има време до следващата тема... Wink

# 603
Хихи..да...
...

а) Синан ще умре

Тази идея е много добра...но има хора които не гледат епизодите напред и не знаят много за Синан и 233 епизод..
Нека всеки да каже дали тази идея му харесва или да предложи друга...има време до следващата тема... Wink

забравих че има хора които не гледат епизодите напред
затова добавих още няколко отговора

а) Синан ще умре
е) Не гледам епизодите напред
ж) Не знам

# 604
Хихи..да...
...

а) Синан ще умре

а) Синан ще умре
ж) Не знам

Така вече според мен е идеално... Wink
Да видим мнението на другите.. Thinking

# 605
Аз съм за  Peace

# 606
според мен не защото ние дори може да не изпишем темата и епизода да е минал  пък и няма смисъл да сложим анкета само заради един епизод по - добре да сложим анкета за целия сезон или за сериала или там нещо подобно например : кой е любия Ви второстепенен герой ? , кой е най - забавния второстепенен герой ? Все едно . Все пак вие решавате тва си е само моето мнение

# 607
Хихи..да...
...

а) Синан ще умре

а) Синан ще умре
ж) Не знам

Така вече според мен е идеално... Wink
Да видим мнението на другите.. Thinking

Аз съм за  Simple Smile

# 608
Здравейте, искам да попитам bTV докъде са стигнали със сериала..кой оригинален епизод..?и колко остава от 5 сезон?

# 609
# 610

http://www.sacitaslan.com/magazin-berk-oktay-ask-haberine-acikli … etirdi_52615.html

http://www.sacitaslan.com/magazin-gamze-ozcelik-kalbini-berk-okt … ptirdi_52600.html
Някой може ли да каже за какво става въпрос съвсем накратко, че транслатора много ме обърка  #Crazy #Crazy #Crazy

# 611
Здравейте, искам да попитам bTV докъде са стигнали със сериала..кой оригинален епизод..?и колко остава от 5 сезон?
Ми някъде до 182-4...
Края на 5 сезон е 209 епизод...така чее...още малко остава.....до средата на март..ще се излъчи сезона.... Rolling Eyes

# 612
MAMA-AN - това явно е поредната глупост на турската преса. Поне така се надявам ...  Wink

В общи линии пише, че след като Гамзе се е развела с Уур, сега вероятно е открила нова любов в лицето на Берк. Пълни глупости ...

Пише, че в събота вечер били видяли Гамзе заедно с Берк в някакво заведение в Турция и от там тръгнал този слух.

Журналистите ги попитали има ли нещо между тях, а те отрекли. Гамзе казала, че просто са се засякли в заведението, където били заедно с други свои приятели. И понеже заведението било пълно седнали на една маса. Казва, че са добри приятели и колеги покрай сериала, но нищо повече. Че там са били заедно с много други свои приятели и няма нищо между тях. Гамзе се възмущава на поредните глупости пуснати по ней адрес ... Wink

От пресата говорели, защото Берк бил оставил приятелката си още през ноември. И понеже Гамзе се развела в края на декември - веднага ги свързали.

Просто нямам думи - какво ли не се пише вече. Чавек не може да седне със свой колега да пиине по неща без да му припишат връзка.

Преди така беше и със Зейнеп Бешерлер - една вечер папараците снимали Берк, заедно с Чаала, Зейнеп и Шефкет в нощен клуб. Берк подал някакъв лист на Зейнеп и те веднага почнали да се чудят дали не си е написъл телефона под носа на Чаала, с която тогава пишеше, че Берк има връзка. На излизане от заведението питали Чаала какво става и тя започала да се смее на тези глупости и казала, че всичко е страхотно и че си е поговорила и вечеряла със своите приятели.

Берк и Шефкет също се изсмяли на поредната глупост. 

Както и Зейнеп, която казала че няма нищо такова и да спрат да измислят ...
  Sunglasses

Какво ли не се пише всекидневно - Зейнеп Бешерлер имаше връзка с Илкер Инаноулу, но за кратко. Сега както знаем си има приятел, с когото е навсякъде ... 

Колкото до Берк и Чаала - за тях често се пишеше, че имат връзка в реалния живот. И явно наистина са имали. При тях нещата са различни, защото ги снимаха и засичаха къде ли не заедно. Гушкаха се, гледаха се влюбено, пазаруваха заедно, вечеряха и закусваха. По влюбените им погледи по снимките личеше истината. Тогава Берк беше казал, че може сега да няма нищо между тях, но след време може да има.   txtloves

Нали пишеше, че ноември Берк е бил на парти за рождения ден на Чаала, което е организирал заедно с колегите си от Опасни улици. Тогава Чаала била много развълнувана и щастлива. Лично тя го каза. Така, че може ако се е разделил с приятелката си причината да е отново в Чаала. Но всеки може да предполага, а те си знает най-добре каква е истината ... 
Hug

Но да се измисля всекидневно какво ли не само защото видяли 2-ма души от екипа в една компания. Това е ужасно. Нищо чудно защо някои от актьорите се държат така с папараците и журналистите ...

Това е моето мнение - извинете, че ви го натрапих ...   Rolling Eyes

# 613
^mine_123^, julk - много ви благодаря за страхотните снимки ...   bouquet  bouquet  bouquet

Относно анкетата - аз съм на мнението на natali17. Нейните предложения са интересни ...  Hug

didi_16 - също е дала интересно предложение, но не всеки следи сериала по Канал Д. А и всеки ден се пишат различни версии по въпроса ...  Wink

Това е моето мнение - но нека и другите кажат. Аз лично ще се съглася с вашата преценка ...  Heart Eyes

# 614
Ето и от мен няколко снимки на Мехмет Али Йалмаз, който ще изпълнява ролята на приятеля и годеник на Зелиха. Очаква се скоро да се появи в сериала. Определено е голям симпатяга ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт