Отговори
# 465
Добро утро, момичета!

Днес черпя, защото имам два повода- и двата рождени дни. Днес приятелят ми става на 26 години, а дядо ми- на 81!  Simple Smile

Иначе и аз започвам лунуването. Аз от вчера го започнах де- с неспане. Премерих се- още 1.100 са паднали от последния път като се мерих. Моля се вече да започнат и да личат, това са три килограма все пак.

Отслабващ ден!

# 466
Добро утро,днес ми е 7 ден на диетата и се чувствам много добре и не съм гладна.Обаче ,имам малко проблеми с ходенето на тоалетна,хич не мис е иска да почвам с разхлабващите чайчета ,защото преди време направо се бях пристрастила към тях и никъде на тръгвах без Сание.Вие имате ли такива проблеми ,как се справяте?
Днес ми е въглехидратен ден:
З-мандарини
О-жито с орехи и мед
В-мисля ,постни палачинки или пак жито

Ако сутрин със ставането пиеш чаша топла вода и закуската ти е сушени сливи, част от проблемите с WC-то ще отпаднат. И още от съветите на Nana - в бобов леща - действа като метла за стомаха, салата от печен пипер - действа разхлабващо ...

Успех и много минусчета ...

# 467
  • София
Добро утро,
аз си легнах нормално, но пък се събудих рано рано  Tired и сега ми се спииии.

Аз за мен съм забелязала, че във въглехидратен след спагетите с дом.сос имам винаги минус.

За тоалетната и аз забелязвам напоследък, че имам проблеми, който преди това никога не съм имала. При мен, наливането с топла вода помага. От сушени плодове се подувам и положението е  ooooh!, отказах ги.

Днес белтъчен
З: ябълка
О: не знам
В: пилешки филенца  Heart Eyes

# 468
blackisback - да са ти живи и здрави рождениците Hug Успех днес с лунуването Party Успех и на другите момичета и дано утре на всички кантара да покаже по едни големи минусии Praynig

# 469
  • софия
Ден въглехидратен за днес съм предвидила  закуска ябълки ,пица за обяд ,вечеря -пица и шоколадче.Къде греша  newsm78 вместо минуси даже имам плюс .Започнах на 03.01.2012г.

# 470
  • София
blackisback, да са ти живи и здрави рожденниците!   bouquet

Аз след втората четворка имам още кило минус.  Peace

Днес белтъчини:
кафе с мед, морков
пиле със зеле
сирене, кашкавал, кисело мляко

Никва луна не ми влияе на мен, спя като пън.  Blush
Кекса Криза бе сериозно оплют и неодобрен от домашните.  Mr. Green Ся ще си го съхраня за след 2 дни да си го ручам.

# 471
Ден въглехидратен за днес съм предвидила  закуска ябълки ,пица за обяд ,вечеря -пица и шоколадче.Къде греша  newsm78 вместо минуси даже имам плюс .Започнах на 03.01.2012г.

Пиеш ли достатъчно вода?Да не прекаляваш с количествата или със солта?ПМС? newsm78 Пицата с какво е?

# 472
  • София
Може да имаш плюс след всичките три дни, но обикновено плодовия го чисти и накрая си на минус.  Thinking
Вода пиеш ли? Часовете след хранене спазваш ли? По-малко количество на вечеря?

# 473
magi mei - с менюто за въгллехидратен не грешиш никъде Peace пицата разбира се трябва да е постна и да няма никакви белтъчини на нея, както и царевица.. намали количеството пица вечерта Simple Smile Количествата също са много важни, спазвай правилото за вечеря да е половината на обяд, ако можеш разбира се... Но според мен не се отказвай, защото си започнала едва на 3-ти и има много време още.. нека организма ти свикне на този режим и ще видиш резултатите, а и зависи колко кг има да сваляш Peace Аз също започнах режима на 2-ри януари и няма кой знае какви резултати -1кг, което си е абсолютно нищо, но знам, че нещата при мен се задействат след 12-13 ден (дано да се задействат де, до сега поне е било така Laughing ) Лек ден и не се притеснявай, резултата ще дойде Flutter

# 474
  • софия
По-малка порция на вечеря да,но с водата съм скарана.Общо взето закусвам към9 обядвам към 13ч и вечерям към 18 така всеки ден  newsm78.

# 475
magi mei- пий повечко вода Peace тя е много важна.. и както казва Ника по принцип плодовия чисти плюсовете от др-те дни, ако има такива... за да не губиш мотивация може да се теглиш само след плодов, но пък е хубаво и всеки ден, за да виждаш все пак от кои храни идва този плюс... Simple Smile

# 476
  • София
magi mei, ми дотук грешка нямаш, освен водата, която е много важна.  Peace Ако искаш си пиши менютата всеки ден, ако имаш грешки ще ти казваме.  Peace

# 477
  • софия
Аз се успокоявам с факта ,че толкова години наред организма ми е свикнал на диети и сега ще му е нужно повече време за да свикне.Благодаря все пак за съветите,като гледам табличката ви силно съм мотивирана.Лек и успешен ден от мен.

# 478
Цитат
Добро утро,днес ми е 7 ден на диетата и се чувствам много добре и не съм гладна.Обаче ,имам малко проблеми с ходенето на тоалетна,хич не мис е иска да почвам с разхлабващите чайчета ,защото преди време направо се бях пристрастила към тях и никъде на тръгвах без Сание.Вие имате ли такива проблеми ,как се справяте?
Днес ми е въглехидратен ден:
З-мандарини
О-жито с орехи и мед
В-мисля ,постни палачинки или пак жито
И аз имам големи проблеми с 00, сание-то го пиех лятото, но само за един месец защото прецених че ако го пия по - дълго ще свикна и с него  Sad. Добре ми действаше, не ме болеше корема - е от време на време така къркореше, че можех да заглуша телевизора). После минах на фибри (от по - евтините за 5 лв) за тях мога да кажа само добро, даже и като пропуснех ден два да ги пия пак си ходех. Сега с режима пак ми е малко трудно, но пък пия зелени чайчета....

blackisback Да са ти живи и здрави мъжете   bouquet

И така отчета за днес и след първите 4 е - 1,5 кг  Hug голямо щастие беше като видях кантара  Mr. Green
За днес белтъчен мисля да хвана вратната пържолка дето се разхожда из камерата, а за вечеря печено сиренце с доматки.

П. С. Много се надъхах с този килограм и половина, вече ще съм още по стриктна  newsm55

# 479
В този ред на мисли как стои въпроса с лененото семе или пък алое вера на сироп? Аз да чукна на дърво нямам проблеми, но с топла вода и мед. Също така мога да ви препоръчам зеле- във всякакви форми- има фибри в него. Домати също. Супи и салати.

Общи условия

Активация на акаунт