Отговори
# 480
  • София
А добро утро!
blackisback, честито рожденици!   bouquet
По въпроса с 00 да чукам на дърво, нямам проблеми. Мисля, че трябва да се ядат и супи, обаче. Стомаха има нужда и от течна храна  Peace Спорта също раздвижва метаболизма  Peace
Аз вчера, след плодов бях само 100 грама надолу, днес още -400. Което прави -1кг за първите 5 дни, не е много, но ядох доста кисело зеле, което го отчитам като грешка.
Днес варива:
З - 2 банана
О - картофи на фурна
В - ориз със зеленчуци

# 481
Добро утро, момичета.  Hug

След вчерашният плюс от 300 грама, днес съм -700. Или 3.4кг от началото на диетата на 03.01.  box Ще ги смачкам тези кила беее. Simple Smile

Днес въглехидрати.
З: 1/4 помело
О: Талиатели със сос от дом. пюре, лук, чесън, сушени манатарки и подправки

Вечеря не съм решила, оставям задачата за по-късно според настроението дали ми се яде сладко или солено.  Laughing

# 482
  • WonderLand
Моя кантар май също е кандидат за полет  Tired Днес след въглехидратен като се качих показа 70, след това се качих още 3 пъти и показваше 68, качих се още 2 пъти и показваше 70  #Crazy а баба каза, че видимо ми е намаляло малко коремчето  Party Сега май ще си купя електронен, че тоя много ненадежден ме се струва, и да се надявам да отчита реални хубави минусови резултати Mr. Green

Днес съм на плодчета, до тук 2 бананчета, за обяд планирам една голяма марулкова салата, а за вечеря - освен плодчетата - 100гр сурови орехи.

Да се похваля изкорених го тоя херпес най-после  newsm44 За 4 дни е гадта я няма вече. Даже и белези нямам  PartyРешението е просто - мазане с катран!

# 483
Добър ден!   bouquet
Ох, и аз снощи къде спах, къде - не, едни глупости сънувах и сега съм  morning
За днес съм приготвила доста фреш от грейпфрути и лимони. Ще го пия цял ден + вода и чай.
На всички момичета, чиито кантари показват + , искам да кажа да не се отчайват, а да помислят, ако нещо са сгрешили да го коригират, ако не ... да продължават по план. Резултат има!
Лек плуващ ден на всички   grinning039

# 484
Здравейте, отслабващи мацки Simple Smile Да се запиша и днес, макар, че не съм доволна... След втората 4-ка - нищо... Лошото е, че още не ми се е регурилирал цикъла и не знам точно кога ще дойде и тайничко се надявам да е от това...
Ето менуто ми от вчера - плодов ден:
       З: Лимонов сок
2ра З: Банан
    Об: Портокал
 Сл. З: 50-60 гр лешници (купешки са и може и да са печени).... + 2 1/2 литра вода....

П.С. - Чета форума и се дивя как така няма някоя от Вас, която да  не пие като мен лимонов сок... В предишните форуми беше много популярен...  newsm78

# 485

Да се похваля изкорених го тоя херпес най-после  newsm44 За 4 дни е гадта я няма вече. Даже и белези нямам  PartyРешението е просто - мазане с катран!
Би ли споделила повече за този катран, че и аз редовни имам този проблем, а и ми излизат едни огромниии Stop От къде се купува и как се маже  Hug

П.С. - Чета форума и се дивя как така няма някоя от Вас, която да  не пие като мен лимонов сок... В предишните форуми беше много популярен...  newsm78

Ами, всеки сам преценява за себе си. Аз лично, ако пия лимонов сок на гладно, направо ще загина ... Така ще ми заври корема, че не знам ...

# 486
  • Виена, Варна
Добро утро на всички! Вчера се прибрах от БГ и днес кантарът никак не ме изненада. След две седмици плюскане не може и да е друго, освен килограми повече. Аз съм си виновна де...всичко отиде на вятъра. Но... от днес започвам отново. Моля ви, не ме освирквайте за глупостта ми, а ме подкрепете, ще имам нужда от вас. Купих си и книжката и ще спазвам точно режима. Май ще си купя и кантарче, че да не прекалявам с количествата. Има ли някой, който днес започва режима?
Днес е белтъчен:
з- 2 ябълки
о-пилешко филенце
в-същото, но по- малко и зелена салатка
Ако греша, поправяйте ме, моля ви!
Прекрасен ден на всички и успешна седмица!

# 487
NovoMamche - ако са печени по-добре не ги хапвай... имат много сол Simple Smile по-добре си купи сурови ядки за днес 100гр и си хапни от тях.. тези да ги хапне някой друг Laughing Лимонов сок не съм се сещала да пия или по-точно не ми е така любим и не му е идвал реда Mr. Green но днес вечерта може и да си направя едно фрешче от лимони и един зелен чай, а сега на обяд ще си направя фреш от портокалии Whistling

# 488
[/quote]

Ами, всеки сам преценява за себе си. Аз лично, ако пия лимонов сок на гладно, направо ще загина ... Така ще ми заври корема, че не знам ...
[/quote]

И мен от това ме е страх Laughing а след ядене не е правилно тук в режима да се пие лимонов сок, защото ще е отделно хранене и никък не ми се връзва да пия newsm78

# 489
С лимонов сок на гладно - най-много някоя язва...

# 490
  • Варна
Аз опразних хладилника през уикенда... по празен не съм го виждала Simple Smile

Ще пазарувам следобед, затова обяда ще е "доставка по домовете"

О 2 пърленки и "Салата със спирали и патладжан" (макарони, патладжан, мариновани гъби, магданоз, маслинена паста, зехтин)
СЗ сурови ядки
В торта - 2 парчета

След въглехидрати свалям, но ще похапна мощно, дано потръгне тая кърма  Wink иии наливам се с вода, то се знай!

# 491
Добро утро на всички!
 дано има много и трайни минуси тази седмица!

Успех на лунуващите днес и на всички останали, разбира се.

# 492
Ами то е този лимонов сок с лайката... 7 лимона, 100гр лайка, вода... Питам само, не го натрапвам!!! Всеки сам решава за себе си, разбира се! Знам, че е отделно хранене - всепак е плод... А ядките са на чипи и пише, че са без добавена сал и брашно... Но няма да ги ям... Сурови тук, в моя град, не знам къде има,а няма кой да ми гледа слънцето, за да обиколя да си намеря... Значи без ядки....  #Cussing out

# 493
  • София
Ами то е този лимонов сок с лайката... 7 лимона, 100гр лайка, вода... Питам само, не го натрапвам!!! Всеки сам решава за себе си, разбира се! Знам, че е отделно хранене - всепак е плод... А ядките са на чипи и пише, че са без добавена сал и брашно... Но няма да ги ям... Сурови тук, в моя град, не знам къде има,а няма кой да ми гледа слънцето, за да обиколя да си намеря... Значи без ядки....  #Cussing out

Орехи продават навсякъде - ако няма изчистени, си купуваш насипно - чупиш и ядеш.

# 494
  • по пътеката
да се запиша отново в темата! запо4вам с белтъ4ен, кафе и плод, зеле смесо , ве4ерта пак! трябва да  намаля тежеста, крайно време е!

Общи условия

Активация на акаунт