Отговори
# 495
Sun_chi, аз пък винаги съм се чудила как е възможно някой да пие фреш от лимон. Веднъж видях мъжа ми да отхапва лимон, все едно ябълка си хрупа и бях на косъм да повърна от кисело. Само докато го гледах.  Joy Дори сега, като се сещам, правя кисели физиономии.  Mr. Green

# 496
  • WonderLand
Lorraine In The Rai Не се купува, сама си го правиш, което е много хубаво. Вземаш едно парче вестник (гледай да има повече мастило), свиваш го на фунийка, оформяш си го така, че като го обърнеш  да стои право с отвора надолу. Обръщаш фунийката върху чинийка и я палиш. Изчакваш да изгори и внимателно махаш това което е останало от хартията за да не пада върху чинийката. По нея остава жълтеникаво и мазно вещество - това е катрана. Още докато е топло (внимаваш да не се изгориш) намазваш мястото където е тръгнал да избива херпеса. Предупреждавам те, че много щипе, но бързо минава. Моите херпеси веднага се засрупиха и не станаха на ранички изобщо. Също и много бързо се обелиха, но кожата под тях остана много суха и трябва да слагам балсам постоянно. Иначе това се прави още когато усетиш, че нещо тръгва да избива, иначе става късно. Няма нужда да мажеш повече от един път, защото и след първия път мястото веднага се изсушава и остава само да се обели - като нормално срупче на раничка, но без раничка. А и още нещо - предупреждавам те, че оцветява кожата и трудно се измива, затова мажи само върху херпеса, защото той ще се обели и ще падне, но другата кожа - не. Също така и много бързо изстива върху чинийката, не го чакай прекалено.

Надявам се съм обяснила добре и това да ти помогне  Hug

# 497
Добър ден  Hug
Аз отчитам -600 след плодов  Grinning
Нямам търпение да свърши и днешния ден,та да видя последното кило как си отива  Sunglasses

За WC -то бях писала - топла вода с мед на гладно,прочиства идеално.
За МЦ - аз също имах аномалии по време на режима. Първия месец беше ок,втория закъсня сериозно,а третия подрани сериозно.
Сега го чакам пак,да видим какво ще реши.

# 498
  • София
Маева, ама ти най-най-последното кило ли смачкваш?  Crazy

# 499
Диването аз до сега съм пила смесен фреш Laughing смисъл лимон и портокал или лимон и герйпфрут, но чист от лимон мисля, че не съм и ще видим довечера аз каква физиономия ще направя hahaha затова мисля да го пия с зеления чай Blush

# 500
Вместо пастичка/тортичка за вечеря може ли един бял шоколад?

# 501
Вместо пастичка/тортичка за вечеря може ли един бял шоколад?
Може.
Добро утро! Докато ви изчета и станало време за обяд  Joy . Днес кантара пак ме зарадва с -200гр.
Днес ми е плодов и ще го изкарам на кивита.
За ВЦ-то: на мен страшно много ми помага Лаксит на д-р.Тошков, кафе на гладно и кивита.

# 502
  • На топло...
Хайде и от мен успех на всички лунатички Hug!
Аз ще я карам на фрешове от едни изостанали от месец грейпфрути и чайчета ройбос, щото като Лорейнчето последния път бая зле ми понесе водният, да видим днес как ще е Twisted Evil.

А вчера поомешах обяда, но количеството не беше голямо, така че днес не съм неприятно изненадана Crazy. Е, със сигурност ако бях на плодове само щях да съм и с минусче, но карай.

Връщам се да ви чета Peace.

# 503
Добро утро Wink
Аз сега закусвам, укъснях много, станах в 10 и 30 (уау за първи път ми се случва) мотах се чай, кафе и  си мислех да пропусна закуската, но понеже наложително я пропусках 2 пъти, викам вече 3 ти много ще ми дойде и сега гриза 2 кивита. След 2 часа - обяда въглехидрати Simple Smile

# 504
Здравейте, момичета, реших да се присъединя и аз към вас   bouquet
Ще правя диетата за трети път - повлия ми много добре първия път, на втория нямаше никакъв ефект, но и аз я спрях по средата, а сега - омръзна ми все повече дрехи да не ми стават и реших да се взема в ръце. Помня повечето "постулати", забравила съм някои тънкости, но отивам да се образовам на първа страница. Та така, от утре съм с вас Simple Smile

# 505
  • София
         Здравейте момичета!
От днес и аз съм решила да се пробвам. Имам бебе на 6 месеца и кърмя. Не знам дали това е причината, но два месеца след раждането не само, че не свалих, ами трупнах още 5 кг.. Сега равносметката, е че трябва да сваля около 25 кг. (висока съм 164см., а тежа 78кг) Embarassed Компания ще ми правят двете ми по-големи деца, че и те вървят едрички.
За днес съм решила:
З-2 банана
О-пилешко филе с гъби
В-същото
ПП- Имам един проблем. С децата ходим вечер на тренировки и се прибираме към 20.30. Много ли ще е фатално, ако вечеряме м/у 20.30 и 21ч.?Те ходят, съответно на водна топка и синхронно плуване и са доста гладни след тренировка. А и не може преди тренировка да се натъпчат, че ще им е тежко.

# 506
По повод лимоновия сок, мога да го слагам само в супи, салати или върху месо иначе както каза Диването ми се повдига и ми се изкривява лицето от кисели физиономии. Между другото днес (пети ден) изобщо не изпитвам такъв глад както първите дни  Whistling

# 507
Привет, фиданки!! След този уикенд - маратон от имен ден на имен ден , реших днес да направя един плодов за разтоварване (в почивка съм) и 2 режимни четворки след това , че съм +2 кг  и реших да взема мерки на време и да ги разкарам, виждам , че има и други като мен решили да направят 1-2 четворки профилактично, нчма начин с толкова труд отслабнахме , трябва да се поддържаме и да реагираме навреме като има + 1-2 кг, за да не станат повече Naughty Засега съм на 2 банана, кафе, вода.
Успех на лунуващите днес и на всички останали, утре да имаме по едно хубаво минусче!!

# 508
  • София
То и час след тренировка не е добра идея да се храни човек. Не може ли да вечеряте към 6ч. например ?
Изцеден лимон пийвам с кеф, разреден с малко вода. Действа ми освежаващо и е много полезен за регулиране на глюкозата и инсулина.
п.п. Тия зеленчуци са супер, ще мина за още и утре с картофки.

# 509
  • София
Добре дошли на новите и успех!

yanavasi73, разбира се, че за децата не е проблем да са чак толкова стриктни, все пак гледам, че са доста мънички. Както и на твое място не бих ги оставила да правят изцяло плодови дни, а млечно-плодови примерно, воден пък абсурд. Това си е мое мнение.
Ти ако можеш да вечеряш преди да тръгнете за тренировка, ще имаш по-добри резултати.  Peace

Jasmine_, на мен с времето така ми се промени храненето, че още ми е трудно да повярвам - едно, че се наяждам с доста по-малко и по-важното - не налитам на сладко, а аз само на такова живеех преди това.  Crazy Дори отдавна вече и в плодовия си ям само обяд и вечеря и ми е напълно достатъчно.

Общи условия

Активация на акаунт