Отговори
# 570
Офффф, мацки много пишете. Крадя си минутки докато малката си гледа филмчето и от горе , от горе сега жи прегледах. Та това с лимоните довечера ще прочета по внимателно и ще го направя. Преди около 2 месеца тука си купих ж аптеката едни таблетки уй за отслабване, но не отслабнах де. Тогава момичето ми обясни, че много голямо значение има каква кръвна група си. Сега чета книгата за хранен според групата. Мисълта ми е , че може би е добре да се погледне примерно от кои въглехидрати пълнееш, за да избягваш точно тях, а кои са благоприятни. И така и за останалите групи храни. Така пък ефекта може да е още по добър. Знам ли. От опит знам , че аз най- качвам от въглехидрати. А и по кръвна група също те са ми най-зле. Та ще прочета и евентуално ще видя благоприятните храни и как да си ги комбинирам.
Аз за закуска също предпочитам фреш, а не плод, а и има ме много цитруси, които трябва да се ядат, че така си пропадат по дърветата.

# 571
едни таблетки уй за отслабване, но не отслабнах де.

Joy Joy Joy

Така, извинявам се.

Мацки, кайма хапвате ли, как стои въпроса с нея, че нали доста боклуци в нея има, пък..? Утре се чудя дали да не извъртя едно руло Стефани(без яйца)

# 572
  • София
Благодаря за рецептата за лимоновия сок!   bouquet
В едно пакетче чай има 1,5 грама билка, така че в рецептата на Анита излиза, че се слага наистина 100 гр. лайка.  Peace Аз мисля да взема цвят лайка, че в тия пакетчета кой знае какво слагат като не го виждаме.

mucana, дори в белтъчния е грешка кафето да е с мляко и въобще нищо друго освен един вид плод не е позволено до 12 часа. Ти изглежда имаш някакви стомашни проблеми и няма как да спазваш стриктно, но не е лошо в името на точността да се знае.  Laughing
Кафе с мляко в белтъчен след 12, като част от обяда или вечерята, ако е била млечни белтъчини.  Peace

blackisback, кайма ям, но се възползвам от възможността в супер-маркета да си избера парче месо и на място ми го мелят пред очите.  Peace Много по-вкусно ми е, но преди да открия тоя метод, си муах кайма от пакетчета и си свалях.  Peace А че е тъпкана с боклуци е ясно де.  Laughing

# 573
Пак тук и аз Simple Smile
Вчера ми беше плодов ден и мина добре.
През деня и без това не ми се ядеше много, та на закуска изядох един банан, към обяд две ябълки с малко сурови ядки (в магазина до нас продават суров микс). На вечеря си направих нещо като плодова салата от банан, мандаринки и една ябълка + още малко сурови ядки.
Днес ми е белтъчен:
з. две мандаринки; о. три кюфтета на фурна, които приготвих снощи и си взех в кутийка на работа. Да уточня, че каймата не е купешка, а е от мляно месо. в-също кюфтенца, които останаха + някакви зеленчуци или може би сирене.
За утре съм планувала да правя зелен боб с доматен сос, най-любимия ми ден е този с варивата Simple Smile
Засега не съм се мерила, но усещам тялото си много по-добре, по-леко, а проблеми с вц нямам никакви, даже съм екстра!
Исках да питам също и за супите, много обичам, в кой ден и какви може да се ядат. Ако имате рецепти, ще се радвам да предложите нещо. Хубава вечер от мен   bouquet

# 574
Благодаря за рецептата за лимоновия сок!   bouquet
В едно пакетче чай има 1,5 грама билка, така че в рецептата на Анита излиза, че се слага наистина 100 гр. лайка.  Peace Аз мисля да взема цвят лайка, че в тия пакетчета кой знае какво слагат като не го виждаме.

mucana, дори в белтъчния е грешка кафето да е с мляко и въобще нищо друго освен един вид плод не е позволено до 12 часа. Ти изглежда имаш някакви стомашни проблеми и няма как да спазваш стриктно, но не е лошо в името на точността да се знае.  Laughing
Кафе с мляко в белтъчен след 12, като част от обяда или вечерята, ако е била млечни белтъчини.  Peace

blackisback, кайма ям, но се възползвам от възможността в супер-маркета да си избера парче месо и на място ми го мелят пред очите.  Peace Много по-вкусно ми е, но преди да открия тоя метод, си муах кайма от пакетчета и си свалях.  Peace А че е тъпкана с боклуци е ясно де.  Laughing

От две седмици пиша в темата и сега май най-накрая разбрах (досега ме беше срам да питам). Мога в деня на белтъчини да ям кисело мляко + шопска салата, примерно, но НЕ мога да ям пържола + шопска салата. А как стои въпросът с яйца + някакви белтъчини? Ако са яйца, самостоятелни ли са, или?

# 575
Как сте,плувкините?Удържате ли фронта? Аз още карам само на вода и един фреш сутринта.Направих си и 2 чая Сена и се прочиствам доволно... Mr. Green

# 576
Цитат
Мога в деня на белтъчини да ям кисело мляко + шопска салата, примерно, но НЕ мога да ям пържола + шопска салата.
Според мен можеш да ядеш пържола + шопска салата, но тя да е без сирене, само зеленчуци...

# 577
ilein7 воден ден ли ти е днес?

# 578
  • София
blackeye, яйцата са самостоятелна бойна единица.  Laughing
Въобще, ако ще караш по правилата, не можеш да смесваш месо, яйца и млечни в никакви комбинации на едно хранене.
Може едното ядене да ти е месо, а другото млечни в белтъчен ден, това не е проблем.
Месо, мляко и яйца поотделно, се съчетават със салати или зеленчуци на пара, супи...
Тук обаче има момичета, които смесват месо, яйца и млечни и пак свалят, но според правилата е грешка, така че всеки си преценява, аз не смесвам.  Peace Виж на теб как ти се отразява, аз с белтъчините определено имам проблем и все качвам от тях.  Mr. Green
Млечните иначе може да си ядеш от всички видове в едно хранене - сирене, мляко, кашкавал заедно.
Меса различни видове в едно хранене също става - примерно риба и пиле... то чуННа комбинация, ама като ми се яде от всичко...  Laughing

# 579
как сте мацки! при мен плодовия минава съвсем леко  
з - кафе с малък банан
о - ябълка с няколко ядки орех
сл з -пак малък банан
в - ябълка  с няколко ядки орех
и водичка около 3 литра
да видим утре какъв ще е резултата Wink

# 580
Tanishte,плодов ми се пада,но правя лунната,затова карам на вода и плууувам ли ,плуууувам вече...

# 581
  • София
Tanishte,плодов ми се пада,но правя лунната,затова карам на вода и плууувам ли ,плуууувам вече...

Ама защо на чиста вода? Можеш спокойно да пиеш фрешове, така най-правилно се съчетава с 90-дн.  Peace

# 582

Хахахах плууувай, ама каква е тая луна? Аз защо съм изпуснала  Laughing

# 583
  • Варна
Ехо, писателките Mr. Green
Аз се наливам тук с вода, че да издържа до 19.00 като дойде мъжо, не обичам сама да се храня Grinning
Но мога да си дам отчета. Ден 14 (варива):
З: Кафе без захар и портокал
О: Бабините картофки и салата зеле (Нана, браво, много са вкусни, ти си знаеш, ама да не кажеш, че не съм ги харесала, ако останат не споменати Heart Eyes)
В: 1/2 на обяда
Доста вода пих днес,  за пореден се обеждавам, че варивата изобщо не хранят, толкова бързо се огладнвава от тях.. ooooh!
Тинки, взе ли изпита? По точно удари ли 6цата?

# 584
Аз не съм много активна днес, ма идвам да ви се похваля с кръвно на младенец. Последно го мерих преди около 3 седмици и си беше в горните граници на нормалното, днес два пъти като мерих, заби на 120/80. Не знам дали е от диетата или от нещо друго, ма си удрям г*за в тавана от кеф.  Laughing

А времето от предния плодов до днес, изобщо не усетих кога мина. И като цяло, вече не чувствам, че съм на диета. Доставя ми истинско удоволствие да се храня по тази система. Пък и като са храня по час, с две основни хранения, успявам наистина да се насладя на блюдата. Много искам и занапред да е така.

А изкушения - безброй и по всяко време. Вече се радвам, когато отказвам на хората, понечили да ме почерпят.

Да споделя и аз, че преди 2 години правих Дюкан. Едва издържах месец. Бях страшно неспокойна през цялото време. Е, свалих 10кг, ама какво от това, като не издържах на целия режим. И не казвам, че е лоша диета, просто не е за мен. Вече съм абсолютно сигурна, че когато някой е решил да отслабва, то той трябва първо да открие неговата си диета, с която не чувства кой знае какви липси и най-вече да е такава, с която се чувства спокоен. Щото туй е най-важното.

Много с недоверие подходих сега като започнах 90ДД. Но пък май открих "моята" диета. Разбира се, ще говорим пак след 80 и няколко дни. Няма да се заричам, но вярвам, че ще съм още в редиците.

Ще ме извинявате за спама, ма ми се приказваше. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт