Отговори
# 600
Привет и от мен.И така отчета за деня:
ден 5ти -белтъчен
З-кафе + доста чайчета през целия ден
О-кисело мляко и малко сиренце
В-сирене,кашкавал и домат.
 Мислех веднъж в седмицата да се тегля,понеже след първите 2 дни не бях мръднала и грам,но след вчерашния плодов тази сутрин се качих и бях -1,8 от началото.

# 601
  • София

Нана, искам да ти кажа само, че твоите картофи са напълно неподходящи за диетата  Naughty Ма то човек не може да се запре, кат' ги почне  Joy

Ааааа, ще ме извиняваш, ама съм написала "количество - според тавата". Ти що си извадила най-голямата, а?  Joy

# 602
misstan, и аз мислех като теб, после се колебаех, че ми се падна ревливо бебе и докато се чудех, повторих 90 дневната и ето на... не искам и да чуя за трето. Mr. Green

А тези с ниското кръвно какво да правим? Crazy

# 603
То ако ще е с такъв страничен ефект /забременяване/, аз да започвам диетата пак, а?  Laughing

misstan  fingerscrossed

# 604
Ако такъв е допълнителният ефект от диетата още от утре почвам да търся бъдещ татко, че иначе щъркела едва ли ще дойде  Laughing

# 605
Който иска, нека да му се случи Praynig...
 Който не иска, да Фнимава. Mr. Green

За да  е съвсем офф, да си кажа, че след малко изжабурквам последната чаша вода и се захващам да приспивам себе си и голямото дете.

# 606
То ако ще е с такъв страничен ефект /забременяване/, аз да започвам диетата пак, а?  Laughing

misstan  fingerscrossed

ahaha ти недей, че в поднормено тегло не се забременява ахахаха  Laughing Laughing

Аз поприключих с хапването днес :

З - 2 кивита.
О - купа макарони и лентичка шоколад (ма не беше черен)
В - макарони мъничко по-малко от тези на обяд и 2 лентички шоколад (отново не черен)
Макароните - само с малко соев сос и кетчуп (още по-малко)

# 607
Днес: закуска - 2 печени ябълки; обяд - 200 гр. соеви кренвирши; вечеря - кафяв ориз на фурна (много, не ща да казвам колко  Mr. Green)

# 608
Днес ужасно много ядох, по правилата за въглехидратен, ама хич не беше малко. Що хляб с лютеница изпуках  ooooh!
За "допълнителния ефект" от диетата майтап, майтап ама два пъти съм я правила стриктно и ... 2 пъти има-няма две седмици след започването съм забременявала... Като не съм съвсем по правилата такива ''ефекти'' не се наблюдават.

# 609
Здравейте фиданчици  Hug

И аз днес я карам на лунуване,понеже ми е и плодов  Peace
Иначе плюса от двата именни дни се стопи на половина тази сутрин  Rolling Eyes , надявам се утре да я няма и другата половина!
Днес си изкарах на 1 фреш от грейпфрут и портокал + 2,5 л.вода

На желаещите бебчета - успех newsm30 и скоро да се похвалите !

Хубава вечер момичета!

# 610
  • Sofia
Оххх... мъжът ми ще ме пощури. Днес сме на плодове и не знам от това или от пълнолунието ма е откачил от глад. От 3 часа кръстосва хола като гладен тигър в клетка и не спря да мрънка.  ooooh! Още малко ще заръфа някое от децата.  Joy Голяма мъка са му плодовите дни. Ако провали диетата ще е заради тях. В момента седи с децата и прави пилешки бутчета от пластелин.  smile3532

С тия бебета почвам да се плаша.... Както не се пазим.... Ама карай, ще ви черпя всички ако стане.  Wink

# 611
  • По света и У нас
Ако такъв е допълнителният ефект от диетата още от утре почвам да търся бъдещ татко, че иначе щъркела едва ли ще дойде  Laughing

И аз и аз  Grinning

И на мен днес ми беше плодов и много исках да лунувам, обачееее този ми МЦ - цял ден ме боля една глава, едно ми беше лошо и трябваше да пия някакви хапчета, от които още по лошо ми стана ooooh! Абе чудо работа. И го изкарах по следния начин: з:2 ябълки, о: 1 грейпфрут; в: 90 гр. суров бадем, 2 малки кивита

Утре белтъчини, обаче смятам да се притегля чак в събота, страх ме е  smile3506

Целувки и хубава вечер на всички  Heart Eyes

# 612
Оххх... мъжът ми ще ме пощури. Днес сме на плодове и не знам от това или от пълнолунието ма е откачил от глад. От 3 часа кръстосва хола като гладен тигър в клетка и не спря да мрънка.  ooooh! Още малко ще заръфа някое от децата.  Joy Голяма мъка са му плодовите дни. Ако провали диетата ще е заради тях. В момента седи с децата и прави пилешки бутчета от пластелин.  smile3532

С тия бебета почвам да се плаша.... Както не се пазим.... Ама карай, ще ви черпя всички ако стане.  Wink

ахахахах милия той Grinning
Пфу... за самотниците като мен няма опасност  Rolling Eyes така че си я пазя стриктно  Party

# 613
Здравейте и от мен, аз от днес почнах наново диетата, но този път ще е  сериозно.Та стартирам от 65,5 кг, целта ми е 55кг.
1-ви ден -белтъчини
З:2 портокала
О:печени пилеяки каренца с малко зелева салата
В:зелена салата с лук и малко настъргано синжо сирене+1 кисело мляко
За утре още го мисля, ще видим!
 newsm78
Лека вечер! Grinning

# 614
Такива, казвате, са страничните ефекти, ами защо не казахте по-рано, досега 10 пъти да я бях почнала  Mr. Green А щом пък се появяват при стриктно спазване - това ще ми бъде най-силният стимул  bowuu
Готвя си за утре, менюто ще бъде:
З - портокал
О - свинско с кисело зеле и салата от червено цвекло
В - като обяда

Общи условия

Активация на акаунт