Избор на столче за кола

• 430 782
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 1 020
Здравейте!

Моля да ми помогнете в избора на столче за кола 0-18 кг.  Бебчо е на 3 месеца, но расте много дълъг и слаб (вече е минал 65-66 см) и няма смисъл да взимаме кошница, всички, които пробвахме, са му точни на дължина в момента.

Самоцитирам се с надежда някой да се включи Simple Smile

Bebe Confort Iseos Neo  също е добър вариант Peace

аз също търся и това, което предлагаш ми хареса, но от къде може да се купи?

# 1 021
  • В полите на Витоша :)
Благодаря ви, момичета!

Green_Eyed -   Зависи от цена, искаш ли изофикс, искаш ли  до 18 да се вози с гръб....
Като хубав, по-евтин вариант, Britax First Class Plus с поръчка от Англия, предполагам още има хубави намаления.

Angel_Dust, нямаме изофикс в колата, а за цената - до към 300 лв. някъде. Не държа до 18 кг. да е с гръб към движението, но определено държа да е издържало ADAC тестовете.

# 1 022
  • София
До 300 лв само бритакса и то с поръчка от англия(там май най-добри намаления правят), защото тук е около 450.

# 1 023
Здравейте момичета,
имаме столче за кола KinderKraft и изобщо не сме доволни - материята спарва, коланите са неудобни, веднъж не успях да извадя малката, защото се бяха заклещили и таткото се включи и след 10-тина минути се справи с клещи и отвертка. Освен това се клати сега не пътуваме много, но съм решена да го сменя. Няколко пъти е заспивала с глава на коленете си и аз спирам и я намествам. Бих се радвала, ако ми дадете съвет за безопасен стол за кола, но ако може да не е много скъп.  Sad

# 1 024
  • София
Ще е добре да напишеш за каква група става въпрос, т.е. колко е голямо и колко тежи детето Wink

# 1 025
Ще е добре да напишеш за каква група става въпрос, т.е. колко е голямо и колко тежи детето Wink
Лелееее, съжалявам Simple Smile Реших, че знаете  Laughing
Малката е около 10-11кг, висока е 83см. и е на 1г и 3 месеца. Гледах, че Britax и Cybex предимно препоръчвате.

# 1 026
  • София
Макси кози тоби също е добър избор. В момента има в амазон намалени на по 99 паунда, значи около 250 ще  станат с доставка до тук. Хубаво е да го видите и с детето на живо разбира се, ако ви допада, да  го пробвате.
http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Tobi-Group-Confetti/dp/B007NHX … ds=maxi+cosi+tobi
http://www.amazon.co.uk/Maxi-Cosi-Group-Total-Black/dp/B007NHXLJ … ds=maxi+cosi+tobi
Аз лично сайбекс не харесвам, изобщо тези столове с тази възглавница пред тях, никак не са за всяко дете.

# 1 027
Лелееее, съжалявам Simple Smile Реших, че знаете  Laughing
Малката е около 10-11кг, висока е 83см. и е на 1г и 3 месеца. Гледах, че Britax и Cybex предимно препоръчвате.

Колата ви има ли Изофикс, или не?
Ако има, пък и да няма ви препоръчвам Кидди. И тази година държат от първите места на АДАС.

# 1 028
Искам да купя столче за кола в категорията 18-36, държа да е със собстени колани и да е минало краш тестовете с добри оценки. Може и по-стар модел. Дъщеря ми е на 7г и е 23 кг. Ейнджъл, откъде от Англия мога да поръчам? Благодаря ви.

# 1 029
  • София
AnnaGaudi - нашето го взехме от амазон. Иначе и други сайтове има. Със собствени колани, обаче, стол 15-36 няма. Имаше един американски само модел, който беше до по-късно с 5-точкови, но той си е за техния си пазар само, ако още изобщо го произвеждат, а и да го принципно би трябвал да не може тук да возиш детето с него, въпреки, че у нас кой ли държи на тези неща.

# 1 030
AnnaGaudi, не съм срещала стол категория 18-36кг със собствени колани.
Ако държиш да има, то се насочи към категория 9-36кг, но и от тях вече има доста, които се правят без собствени колани.
От Англия, просто разрови сайтовете и ще си намериш.

# 1 031
  • София
9-36 са със собствени колани, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се махат, когато детето достигне ръст и кг, да се вози в 15-36, а нейното дете вече ги има.

# 1 032
9-36 са със собствени колани, които ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се махат, когато детето достигне ръст и кг, да се вози в 15-36, а нейното дете вече ги има.
Нашият  9-36 и наистина така пише.

# 1 033

Ne vsichki sa sas sobstveni kolani, nasheto Kiddy njama,kakto i vsichkite im modeli v tazi grupa.

# 1 034
  • София
Не това имах предвид, жената иска стол със собствени колани до 36 кг, такъв няма, 9-36, които имат колани, задължително се махат при ръст и кг, за категория 15-36, както и при вашия се маха възглавницата отпред и детето минава на колана на колата, нейното е на 7 години, абсолятно е преминало възрастта, в която може да се вози с колани или прегради на самия стол.

Последна редакция: ср, 28 авг 2013, 14:01 от Angel_Dust

Общи условия

Активация на акаунт