Избор на столче за кола

• 431 120
  • 4 414
  •   1
Отговори
# 975
  Не с конфетите, ами чисто черното с кръгчетата- ето го:
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007NHXLJK/ref=oh_details_o00 … =1#productDetails

Току-що го поръчах, стискайте палци да не си блъскам главата в стената после  newsm12

Със сигурност са производство от 2011 и 2012 год даже има още пускани от тях. Нашия Axiss от тази серия беше производство 2012 година.
Аз поне до монета не съм чула от Tobi някой да се оплаче, че не пасва Peace

# 976
Не искам да внасям смут, но мисля, че никъде не приемат връщане на столчета, тъй като няма как да се удостовери, че не са участвали в ПТП.

# 977
Не искам да внасям смут, но мисля, че никъде не приемат връщане на столчета, тъй като няма как да се удостовери, че не са участвали в ПТП.
Всички неща в амазон имат опция за връщане до 30 дни ако не са употребявани и с етикетите. Даже и бебешките гърнета са включили стига да не са разопаковани. Другото вече си е гаранционен срок 1-2 години за приемане на рекламации за дефекти и т.н.

# 978
  • София
2011 тоби го водят jet black по каталог, значи и то си е 2012-2013

# 979
  • Варна
2011 тоби го водят jet black по каталог, значи и то си е 2012-2013
И аз реших, че е от 2012 година  Sunglasses  Сега нямам търпение да дойде и да му видя етикета.
Ще докладвам  Peace

# 980
Всички неща в амазон имат опция за връщане до 30 дни ако не са употребявани и с етикетите. Даже и бебешките гърнета са включили стига да не са разопаковани. Другото вече си е гаранционен срок 1-2 години за приемане на рекламации за дефекти и т.н.
Да рекламацията и гаранцията е друго нещо, но наистина мислех, че спазват това правило.  Жалко.

# 981
  • София
Кое му е жалкото...нали с етикетите ще е, надали някой ще се вози с камара етикети по стола, че и ПТП да направи и това да не си личи по никой начин...

# 982
Вече старото столче на баткото е Тоби, модел 2009 г. Пасна си съвсем идеално в старата Пенда - Пежо 306 от ... ъъъ.. май 97-ма беше  newsm78  Laughing. А тая кола не е от големите и високите, а столчето с платформа все пак, но въпреки това си пасна супер, аз съм много доволна от този стол, не мисля, че ще съжаляваш за избора си, Съни Simple Smile.

# 983
Да, чудесно е столчето и определено няма да съжалявате за избора си! Изключително е подходящо за дълъг път.

# 984
 Направо няма да повярвате, обаче в двата най-големи магазина тук, за които се сещам, няма нищо налично, освен Приори СПС, което не ми хареса май  newsm78
На всичкото отгоре в сайта на Бритакс, в car fitting list-а излиза, че няма нито едно столче, което да пасне на нашата кола, затова не ги споменах  Rolling Eyes
Най-много на външен вид ми харесва Тоби. Но дори и да поръчам на сляпо, как да съм сигурна, че няма да ми пробутат модел от по-стара година, в Амазон открих няколко намалени, но не откривам година.  Confused
Лично съм ги питала от Britax UK. Липсват в листите колите, в които ТЕ реално не са монтирали столчетата, а това не са малко автомобили особено преди 2007 доста липсват... Автопарка на запад е по-обновен от нашия просто  Laughing

Ако е тоя черния с кръгчетата, те излязоха около 2011 година по мой спомен и със сигурност не е по-старо. На самия стол иначе има стикер отдолу и си пише. А ако не пасва на колата може да се върне ама ще ти излезе около 30 паунда...

# 985
  • София
 Grinning newsm78 защо се самоцитираш?

# 986
Нашето Волво е на 10 години, а столчето е произведено 2011 и няма НИКАКЪВ проблем с пасването.

# 987
  • София
То не е проблема на колко години е колата, а какъв е интериора.
Давам пример - в старата ни кола, чикото залепваше перфектно, просто ъгъла на седалката и облегалката беше  идеален за стола, в сегашната(по-нова), като го пробвахме се клатеше зверски, защото ъгъла между седалката и облегалката на колата е по-голям.  Но пък тобито не е на такава рамка отзад, би трябвало по-лесно да пасва, на повече коли.

# 988
  • Варна
Е, уж го дават съвместим с нашата кола в сайта на Maxi Cosi.  Вярвам, че ще стане  Sunglasses

# 989

Ами не знам, нямам обяснение newsm78 Дадох редактирай заради една грешка и после гледам пишеш, че съм се цитирала. Сега пък не ми дава и да изтрия поста  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт