Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 391
  • 777
  •   1
Отговори
# 600
А знае ли някой колко време отнема одобряването на снимка в играта на B.U.?

За играта на ДЕЧКО, утре ще направя 500-те точки и ще кажа какво следва по-нататък Simple Smile

За B.U. - горе долу на същия ден, но ако са от вечерта - на следващия Peace. За качените снощи получих тази сутрин имейли, повечето ми бяха отказани Mr. Green

За Дечко - първите мечета се взимат след 16-и.
Ето малко по-подробно:

Скрит текст:
Сигурни награди „плюшени мечета”
Наградите „плюшени мечета” ще се раздават в обектите на DM в цялата страна. Всеки спечелил сам трябва да вземе своята награда от предварително зададен от него обект от мрежата на DM.
На следния линк са описани всички обекти, от които можете да получите своята награда:
http://www.dmdrogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/12 … ew=asMarketfinder
Наградените могат да получат своята награда по следната времева схема:
Печелившите в периода: Могат да получат своята награда в обектите на DM след определените дати:
между 01-15 юни след 16 юни
между 16-30 юни след 01 юли
между 01-15 юли след 16 юли
между 16-31 юли след 01 август
между 01-15 август след 16 август
между 16 -31 август след 1 септември
между 01-15 септември след 16 септември
между 15-30 септември след 1 октомври
между 01-15 октомври след 16 октомври
между 15-31 октомври след 1 ноември
между 01-15 ноември след 16 номеври
между 15-30 ноември след 1 декември
между 01-15 декември след 16 декември
между 16-31 декември след 1 януари до 15 януари

Всеки потребител отговарящ на условията в играта ще попълва регистрация със следните компоненти:
1. Трите имена (на човека, който ще взима наградата)*
*Не е задължително човекът, който играе да бъде човекът, който ще получава наградата, но е задължително човекът, който получава наградата да е същият от регистрацията за ваучер. Наградите няма да се предоставят на трети лица, които не са описани във ваучера.
2. Телефонен номер
3. Обект, в който иска да получи наградата си**
** Можете да вземете своята награда единствено от обекта, който сте посочили в регистрацията си за ваучер.
На всеки талон ще бъде отбелязан периодът, в който потребителят спечелил наградата може да вземе своята награда.
След като попълни изискваната информация ще му бъде генериран ваучер с уникален номер, който трябва да бъде разпечатан, представен и предсотавен в съответния обект при получаване на наградата.

И при мен бяха отхвърлени повечето снимки, макар, че си бяха съвсем прилични, изгреви и разни такива и ми пишат да прочета правилата, но там не пише какви снимки се изискват.

За мечетата като продължаваш да трупаш точки участваш в томболи за други награди. Но е тъпо като виждаш тези на първите места с фалшиви деца и организаторите не правят нищо по въпроса....

# 601
Aaaaa, как да не правят нищо- отдавна отсвириха няколко болни мозъка от челните места. "Любимката" ми Зорница Христова, обаче, отново набира скорост с 4 фалшиви деца, носещи 32 номер обувки.  Laughing Даже две от тях са кръстени с едно и също име, отново родени през 2-3 дни.  Whistling
И за какво е тази гимнастика- за еднократни 10 точки на дете! Дори да им се попълва дневник за всеки ден, споделянето на повече от един дневник не носи точки.

# 602
  • Русе
Споделянето на дневник не носи точки, но попълването на хранения, сън и памперси дава по 7 точки на ден на дете. Така 4х7= 28 допълнителни точки Wink

# 603
Споделянето на дневник не носи точки, но попълването на хранения, сън и памперси дава по 7 точки на ден на дете. Така 4х7= 28 допълнителни точки Wink

Споделянето на „Дневник” носи 7 т. - може се споделя само по един дневник всеки ден.

# 604
Споделяне да -но попълването отделно дава 7 т.на всяко отделно дете

# 605

Споделянето на „Дневник” носи 7 т. - може се споделя само по един дневник всеки ден.

Има предвид тези на "допълнителните" деца Peace
Т.е. "споделянето на повече от един дневник не носи точки"

# 606
  • Русе

Има предвид тези на "допълнителните" деца Peace
Т.е. "споделянето на повече от един дневник не носи точки"
Точно това имам предвид!

# 607
Спечелила съм кухненски ръкавици от играта на пиле Градус

# 608
опитвам се да регистрирам кода на мечето Барни в сайта, но ми дава че кода е невалиден.И при вас ли е така и това умишлено ли се прави, за да се пусне платено съобщение?

# 609
  • Русе
dimiva дават бонуси при харесване на профила им във ФБ

Някой игра ли в играта 'Блондинки с/у брюнетки" на ММ Beauty този следобед? Много се изложиха- и с организацията, и с въпросите...

една игра, с награда пъзел

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 18:30 от Адриана_

# 610
Те не се изложиха само с втори кръг. От първи кръг трябваше да получа като награда 3 бои за коса, шампоан, балсам и маска. Всичко дойде без шампоана. При запитването ми защо така, ми се отговори, че няколко продукта се били повредили при транспорта от склада им към офиса на компанията доставчик.  Crazy Не им били съобщили за това и поради тази причина имам един продукт по-малко. Те не стига, че са им евтини нещата, ами им се и досвидяха.

# 611
В Lucky Star: Предишна награда Porsche 959  Crazy

# 612
  • Русе
В Lucky Star: Предишна награда Porsche 959  Crazy
макет  Laughing

# 613
Хихихи! Това ми напомни как един познат се беше хванал на бас за едно червено Ферари. Е, загуби баса и купи Ферари- малка метална количка, ама Ферари.  Laughing

# 614
  • Варна
Някой игра ли в играта 'Блондинки с/у брюнетки" на ММ Beauty този следобед? Много се изложиха- и с организацията, и с въпросите...

Аз играх. Абсолютно съм убедена, че отговорите ми бяха верни, но ми изписа, че са грешни (това беше на тъпите въпроси - например - "Задминаваш втория в класацията, на коя позиция си сега?", или пък оня с имената - Нана, Нене, Нини, Ноно...)...

Общи условия

Активация на акаунт