Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 387
  • 777
  •   1
Отговори
# 615
  • при късмета
Спечелила съм кухненски ръкавици от играта на пиле Градус

Всеки ден ли трябва да отговаряш на въпрос и да даваш координати или веднъж само и играеш до приключване на играта не можах да разбера.

# 616
Спечелила съм кухненски ръкавици от играта на пиле Градус

Всеки ден ли трябва да отговаряш на въпрос и да даваш координати или веднъж само и играеш до приключване на играта не можах да разбера.
Всеки ден отговаряш на въпрос и всеки ден се тегли нов късметлия, аз така го разбрах

CrazyВече два пъти ми има името, което означава, че два чифта ръкавици ли печеля Laughing
Само дето никой не се е свързал  с мен все още

# 617
  • при късмета
Благодаря!
Честито за наградата и пиши колко бързо действат с тях.

# 618
  • Sofia
Честита награда от Градус, но как разбирате, че печелите?

# 619
  • Sofia
Има ли някой спечели от играта на Девин?
http://promo.devin-bg.com/

# 620
Имаше списък с печеливши до сутринта, сега незнам къде е Crazy

# 621
  • Русе
Вероятно утре ще се появят. В Общите Условия на играта пише, че започва на14.06 Wink

# 622
Да попитам за тази игра на "Зора" във Фейса, днес през деня имах 4 точки а сега 0. Освен това имам познати 3 мача като с/у всяка среща ми изписва +100точки а не ми са начислени... някой а ме осветли как точно стават нещата моля Praynig

# 623
  • София-в сърцата на моите деца
Аз пак да попитам-обадиха ми се ,че печеля от играта на Капи соковете!Да, ама до сега- нъцки сокове, а телефон за обратна връзка няма? Някой да каже как да се свържа с тези хора? newsm78

# 624
Да попитам за тази игра на "Зора" във Фейса, днес през деня имах 4 точки а сега 0. Освен това имам познати 3 мача като с/у всяка среща ми изписва +100точки а не ми са начислени... някой а ме осветли как точно стават нещата моля Praynig
Всеки ден се нулират точките и започваш от 0 -аз лично се отказах-виж има такива които имат всеки ден по 300 точки от двубои-а при мен лично от 20 покани имам 3-4 изиграни.За да спечелиш трябва да познаеш резултата от мач и да имаш най.много точки-съответно печелят отново мошенниците Thinking

# 625
  • на брега на реката
И аз се отказах от играта на  Зора. Нямам късмет с дузпите, от 90 двубоя вчера едва 59 точки + 200 от познатите резултати. Там печели този с най-много точки. Просто нямам шанс.

# 626
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Зора лъжат, та мажат  Tired Предишната им игра беше пълен провал, тази също.

# 627
  • при късмета

И аз до сега го търсих и не го намерих, до вчера излизаше newsm78

# 628
  • out of space
Сутринта куриер ми донесе в офиса разкошен сак на Нокиа + сгъваема закачалка за него. Бях играла преди месец някъде във фейса.

# 629
Томбола с готини награди.

http://igra.tupperware.bg/bg/

Общи условия

Активация на акаунт