Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 484
  • 777
  •   1
Отговори
# 510
При споделяне на съвет дава 2т., но ако споделям повече от един съвет, не ми дава повече. Т.е. само по 1 съвет на ден отчита 2т. Тъпо... И с видеата е така- по 1 на ден дава 5т.
И като харесах фейсбук страницата, не ми отчете 5т.
Тази игра е голяма зараза. На мен не ми трябва мечката, ама има елементарна манипулация да провокират в човек състезателен дух с тези точки да печели и да върви напред:lol:.
На мен ми даде точки за видео и съвети от предни дни. Обаче при попълнен цял  профил не ми даде 25 и като попълних дневника за предни дни не ми даде точки.
И аз ги видях тези, на първите позиции, които са измисляли деца. Това вече е мания Laughing.

# 511
А на мен снимка не ми дава да си кача...натискам смени снимката, отварям нова снимка и пак си оставам без такава Joy Сигурно затова ми се води непълен профила и не ми дава точките

# 512
Трябва да изчакаш малко. При мен около половин минута зарежда снимката.

# 513
Може ли някой да ме информира, дали играта на Nokia с регистрирането на IMEI е още валидна и съответно къде мога да се регистрирам? Благодаря предварително Simple Smile

Заповядай - ЦЪК
До края на годината е Peace

# 514
О, даже всеизвестното психо Зорница Христова /ако някой не я знае все пак- тая не е в ред, живее, за да участва в игри и печели навсякъде/ е вписала 2 деца с 3 дни разлика в датата на раждане.  Crazy Годината една и съща, месеца също, обаче 3 дни раждала близнаци жената.  hahaha

# 515
О, даже всеизвестното психо Зорница Христова /ако някой не я знае все пак- тая не е в ред, живее, за да участва в игри и печели навсякъде/ е вписала 2 деца с 3 дни разлика в датата на раждане.  Crazy Годината една и съща, месеца също, обаче 3 дни раждала близнаци жената.  hahaha

Е, това вече наистина е болен мозък  ooooh!

# 516
  • Бургас
Ааа, моля, моля, има една дама, дето е с 4 деца - едното е родено на 1 юни тази година, а останалите 3 са на 2 юни Whistling И чака още едно (кой знае) дете след няколко дни... Ако се вярва на профила ѝ Joy ooooh!

# 517
Само многодетни майки там има Joy
Дали ако пишем във страницата им във фейса ще ги дисквалифицират

# 518

Ако им се занимава, ще ги дисквалифицират.  Peace А за коя игра става въпрос?

# 519
# 520
# 521
  • София
Видях някъде игра със сокчета Капи, но нищо не мога да намеря в нета. Някой да знае нещо?

# 522

Ако им се занимава, ще ги дисквалифицират.  Peace А за коя игра става въпрос?

Аз им писах на обратна връзка, но мисля че трябва повече недоволни, за да обърнат внимание. Пишете и вие Peace

# 523
Видях някъде игра със сокчета Капи, но нищо не мога да намеря в нета. Някой да знае нещо?

За тази ли става въпрос: http://konkurs-bg.blogspot.com/2012/05/blog-post_805.html

За играта на Дечко не виждам някой да отговаря във фейсбук страницата, което е доста дразнещо, направили са сайт с цел събиране на колкото се може повече хора и не ги интересуват разни измамници, което е тъпо.

# 524

Общи условия

Активация на акаунт