Томболи,игри,конкурси...награди и подаръци

• 67 440
  • 777
  •   1
Отговори
# 675
  • варна
Какво ще кажете за играта на Активия, аз днес регистрирах 5 кода - да видим дали утре ще съм сред пеалившите Laughing

# 676
  • навсякъде
Какво ще кажете за играта на Активия, аз днес регистрирах 5 кода - да видим дали утре ще съм сред пеалившите Laughing
Има ли на опаковката "Лятна промоция", че аз обиколих два магазина и нямаше такъв надпис на кофичките?
А, да се похваля и аз спечелих ръкавици от пиле Градус и втора чаша от играта на нес кафе 3в1.

# 677
# 678
  • Под кривата круша
 Grinning  И на мен така ми излезе играта на Градус днес сутринта.

Играта е добре вече и може да се играе.  Peace

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 10:55 от Nadia`

# 679
  • Русе
Има ли някой, който вече е получил награда от Биотен? В общите условия пише, че ще се доставят най-късно на 17.06...

# 680
Има ли някой, който вече е получил награда от Биотен? В общите условия пише, че ще се доставят най-късно на 17.06...

Моята още я няма Rolling Eyes

# 681
  • София
И аз чакам - нищо още.

# 682
И аз мога да изпратя покана за въпросният сайт

# 683
Grinning  И на мен така ми излезе играта на Градус днес сутринта.

Отговорих правилно, но не можах да се регистрирам - непрекъснато ми иска Име и фамилия, които вече бях попълнила.. и мисля че нищо не стана Sad

# 684

Отговорих правилно, но не можах да се регистрирам - непрекъснато ми иска Име и фамилия, които вече бях попълнила.. и мисля че нищо не стана Sad
При мен е същото положение

# 685
  • Велико Търново

Извинявайте за въпроса, но от къде играете. В условията е написано, че от едно ip, може да се направи една регистрация за ден, може би това е проблема.

# 686
Това ми беше първата регистрация за деня. Ако се опиташ да играеш втори път не ти дава да отговаряш на въпроса и изписва че за деня си регистриран Wink

# 687
  • Под кривата круша

При мен нямаше проблем с регистрирането,   явно пак имат тех. проблеми.  Sad

# 688
  • с/у ОколоМръсТното
... има ли спечелили тениска от играта на Кока-Кола?
Да го питам нещо...  Thinking

# 689

Извинявайте за въпроса, но от къде играете. В условията е написано, че от едно ip, може да се направи една регистрация за ден, може би това е проблема.

На мен това ми се получи още при първи опит за регистрация. После опитах през друг браузър - същото. Опитах с името на майка ми (в случай, че сайтът някак си не харесва моето име Simple Smile) - пак същото. После спрях опитите.

Общи условия

Активация на акаунт