Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 103
  • 699
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте момичета,
Хоупче аз нагъвам едно Харибо Wink мноооо е яко Wink Но за жалост свърши!
Miss Monk, ние вече не се изпотяваме - давам по 2 капки вигантол.
Maria_I, И ние сме като вас! Повръща от АМ - НАН1, Лактана, повръща от млечно-бананова каша на Хумана, обрина се от бисквитите на Плазмон - всички включват суроватка(обезмаслено краве мляко) и тн. Затова не съм давала нито сирене, нито масло! Страх ме е! Ще видим този месец какво  ще каже педито и ще тествам с кръвен тест направо!(поне така си мисля). Стиснати палчета от нас да не се укаже алергия!!!!! Hug
Мариетче, дано да не се появи отново този обрив на Мариса и всичко да е наред! И не си лоша майка  Hug Hug Hug Hug
Ние 3 дена някакъв бойкот - не ядем и не спим! Зъбчетата много ни мъчат  Confused Cry
Зеленчукови: Но иначе Йо обича много пащърнак и  броколи - вече предпочита Бейбевита и някои на Хипп! Не хареса Овко на Ганчев яде заешкото!
Плодови не иска, но аз я мъча да и дам!
Каши: Давам само и единствено на Хипп - безмлечни!7те зърна, Овес, Ориз много и харесват, и добре и понасят!
Вода: Вече пие Simple Smile Само и единствено с шишето на IKEA!
Честита месечинка на Маги!
Болните да оздравяват! Hug

Хубава вечер

Последна редакция: пн, 16 яну 2012, 23:50 от NickyTo

# 316
Мария, аз все пак се надявам да грешат докторите и Валентин да няма никакви алергии!!!  Praynig Hug
А ти каква диета започна?!
Мис Монк, по-добре сподели с педи, преди да си вкарваш филми! Все пак някои хора се потят повече от други; освен това за бебоците сигурно си е зор да го изкарат това мляко през бибите. Стискам палци да й няма нищо на нашата астрална близначка!!!  Praynig Hug

Тлъстинки и аз давам - само да иска някой! Наш тати много има нужда, а то все на мен се лепи - при височина 190 тежи 72 кг  smile3544 Толкова е кльощав, че чак не му личи височината 
Naughty
Днес да си похваля детето: направих й домашно пюре от ябълки и си го изядееее   newsm44
Утре ще пробвам да й дам домашно картоф и морков (като бяхме в Бургас й направих 2 пъти, но тя едва не повърна  Sad нещо не ме одобри за готвач   chef). Също така си правих чай от лайка и ми щукна да я пробвам дали ще пие. За мое удивление се при много добре!!! После й направих и от мащерка - и него изпи  Party Crazy Много съм доволна! Остава да въведа хляба, маслото и сиренето и започваме с попарите  Joy

Лека на всички мами и бебоци  lovekiss

# 317
  • Стара Загора
Добро утро...поредното недоспало утро Tired
Не ми се пише много...няма и какво Tired Боример...почти овладях разстройството...обаче беше яд. Не яде...нищо не иска...само вода пие и това е..лечебна хумана абсурд..ни на каша ни на мляко, оризова вода - нцъ, чай от шипки - нцъ, картоф - нъця, ориз - нцъ....само неговото мляко и то 3 пъти на ден само...лудница просто. Като ака...сменяме направо дрехите Tired Както и да е...мисля, че го поовладяхме вече. Мреси на мариета, че ми се обади ими даде съвети Heart Eyes Hug Давам смекта, хидрасек и нормофлор.
На въпросите на Хоупова докато не съм забравила
Кое е любимото пюре на дребчовците ви?
а) зеленчуково (сладки картовфи, грах, тиква, моркови, пащърнак...)- тиква, морков, грах, царевица
б) плодово (ябълка, праскова, круша, сини сливи, банан....) - от всички които е ял...няма върнато Mr. Green
в) с месо (пиле, пуйка, заешко, свинко, телешко....)-  само месно пюре яде...пукат му ушите. ЯЛ е до сега - заешко/любимо/, сьовга/любима/, пилешко, телешко и пуешко.

Тлъстини имам за цялата тема Mr. Green така, че който иска...давам.
ДНес черпнята е от мен - моят мъжки фактор има имен ден! Да ми е жив и здрав и все така да ме търпи без да мрънка Mr. Green
Честит имен ден и на всчки други именници и месечинки  bouquet

Miss Monk надявам се всичко да е наред при вас. Hug
Мариета кажи вие как сте, чме ви мисля..и твоята година тръгна и тя като моята Twisted Evil
Лусиндо обрива на Венци? Rolling Eyes
Баси само за болни питам и за обринати..... #Cussing out
За вит.Д. давам Вигантол...по 2 капки сутрин. Не се поти като яде.
Тези Ганчев за мен са пълни боклуци...ако ще давам тях...по добре домашни Mr. Green

# 318
  • София
Привет и от мен.Относно пюретата давам на Ганчев.Склада ми е на две крачки и се зареждам със стекчета по 6 броя,също и каши взимам на Ганчев.Дани ги яде.(има ли нещо което да не яде де).
Да кажа -вчера пробвах кисело мляко с бисквити-ами яде го.Така че за следобедна закуска имам и този вариант.

# 319
Честити месечинки на дечицата на Didi_Hris, elissee, Nickyto, Marley.
Честит и Антоновден! На теб Хера, по-точно на мъжкия фактор Simple Smile, както и на Tony_st лично.
И моята братовчедка има празник.
Аз имам доста ябълки и му правех домашно пюре още от началото, ама взе да му писва, сега съм натрупала тиква, дето се чудех какво да я правя и я смесих с ябълката, като никога изяде 190 гр пюре на закуска. Друг път се мъчим на 100-120 сутрин.
Вчера изгризахме и малко бисквитка, уплаши се малко като му остана парче в устата, ама то и аз се изплаших и му го извадих....
Ей тази нощ пак будене в 3.. и после до 5. Пропука се моята теория, че с лишаването от сън в 18ч мога да си  осигуря по-спокойна нощ. Една моя приятелка ми намекна, че това било насилване един вид. Тя нейната щерка не се е будила нощем да яде..Стана ми доста неприятно... Sad И в книгите пише, че трябва да се регулира дневния сън в полза на нощния. А и той е най-спокоен като спи по 12-13 ч през нощта.

# 320
Здравейте момичета!
Хера да ти е жив и здрав мъжа, много да те слуша и обича!
Да е живо и здраво нашето талисманче Тони-бонбони, което днес празнува първия си имен ден!!!

Сега и аз да почерпя за здравето на моето пораснало момченце. Днес става на 8 месеца:

А ето и не съвсем успешния ми опит да го снимам с тортата:
http://prikachi.com/images/661/4274661l.jpg
Неговата цел да набара тортата беше успешно изпълнена:
http://prikachi.com/images/664/4274664u.jpg

Нашите сополи си останаха воднисти. Продължаваме да се борим с помпата, за да ги чистим. След като го прегледа втори път педи каза че няма нищо притеснително в здравословното му състояние и му сложи ваксинката. За първи път Дани изобщо не разбра какво се случва и се държа геройски.
Дани също много се поти като яде, споделяла съм с педи и тя каза, че като мъжете и той ще е по-потлив. Посред лято пиеше витамин D по 3-4 капки заради проблемите с повръщането и голямата фонтанела. От скоро е на 2 капки, но вчера педи каза да увелича за 1 седмица на 4, за да подсилим имунитета (той е на Деавит, в който има и вит А). А гадния рахит дано не стига никое детенце, но всяка майка която прочете симптомите му ще открие поне няколко и в нейното бебенце. Така че не трябва да се вкарваме във филми, а ако имаме някакви съмнения да се консултираме с лекар преди да си помислим най-лошото. Леле колко лесно е да даваш съвети Laughing, ще си замълча за филма в който самата аз се бях вкарала Mr. Green

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 10:37 от djidjonka

# 321
Привет!
Честит празник на Тони, На Тони - Бонбони, а Хериния мъж, На Камен, на Йо, на Дани и на Тот Hug
Ганчев и аз не съм давала (пълни са с какво ли не), яде домашни, на Хип и на Бебевита.
Изобщо този стремеж да "яде всичко" и на всяка цена аз не го разбирам  newsm78. Не ми е ясно защо един детски организъм трябва отрано да се натоварва с храна за възрастни, при положеие, че ще има цял живот да яде сладко, солено, с подправки и т.н. И за протокола - да, до скоро предпочиташе гърда пред всякаква друга храна...Твърда храна в по-големи количества приема от около седмица...До преди това я кърмех на всеки ДВА часа - няма ден, няма нощ...Снощи става 5 пъти ooooh!Изобщо, ако се буди веднъж или два пъти за мен настъпва всенароден празник Crazy
Стиснати палчета за В. Боример и Мариска и всичи останали болни! Hug

П.С. Бубееее, къде се скрихте с Рафи?

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 10:47 от Бисквитка

# 322
Започвам бързо с честитките,без уводни думи,че нЕма време smile3505

Душе,започвам с тебе Wink Честит ти именик!Да ти е жив и здрав,все така да те слуша и все така да се обичате!Специални поздрави от нас Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТОНИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА И ГОТИНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАЛИСМАНКОТО НИ ТОНИ-БОНБОНИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАНИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН!(представям си мама какви вкусни торти му прави,след като винаги е така настървен към тях Joy)

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА ДРУГИТЕ СЛАДУРИ,РОДЕНИ НА ДНЕШНА ДАТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!СПЕЦИАЛНО НА МАЛКАТА ЙО Hug(майка ѝ да не се скръндзи ами да мята веднага една почерпка от нейните гозби,измайсторени на прекрасната ѝ придобивка Mr. Green)

П.П.Ако съм оцеляла по-късно,ще се включа да ви досадя с още нещо Mr. Green

# 323
Въртеше ми се из главата, че пропускам някой и ей на Луси ме подсети, ТенкЮ за което.
Честит имен ден на мама Тони! Да е жива и здрава и все така усмихната и лъчезарна!!! newsm51

А за тортичката стана страшно вкусна (супер калорийна бомба, ама това дупе не се поддържа лесно), но за голямо негово съжаление ще си остане само с миризмата от нея Mr. Green

# 324
  • София
 ДД и от нас! Laughing :lol
Честито на многобройните ни месечинковци! Да са живи и здрави!  bouquet
Повлекох крак аз на 16.05 и зараждахте всички на следващия ден!  bowuu
Честито на всички именници днес и специално на  Тони -Бонбони, на мама Тони (сватя, сватя- страхотно име имаш!  Peace) и на сержа на Хера! Да сте живи и здрави!  bouquet
Скрит текст:
Аз тлъстинките си не давам, че ми трябват: като всяка жена искам да се прекроя- да взема от дупето и да го сложа на бюста hahaha А ако някой раздава хубава коса или нокти ще се наредя на опашка, че съм много зле с роговите израстъци! Mr. Green А най-вече бих се наредила на опашка за мозък, че вече и като маймуните не съм- помня по около 2 секунди! ooooh!
За нощтния сън: Много са индивидуални дечицата и правило няма, но в едно съм сигурна- и цял ден да не спи пак ще будува нощем! Само, дето вече е толкова раздразнена, че плаче без спир! Twisted Evil Не ми се иска да я оставам дълго да плаче...искам да знае, че когато има нужда от нещо съм наблизо и да е сигурна, че винаги ще се отзова! Това ще я направи ( според мен) спокоен и сигурен човек! Hug
А колкото до мен....може и да ми е непоносимо трудно, но нали съм от породата майка, та със сигурност ще оцелея и после ще разказвам легенди на снахите си каква добра майка съм била Joy

# 325
  • До морето :)
Започвам бързо с честитките,без уводни думи,че нЕма време smile3505

Душе,започвам с тебе Wink Честит ти именик!Да ти е жив и здрав,все така да те слуша и все така да се обичате!Специални поздрави от нас Hug

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ТОНИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА,ВСЕ ТАКА ПОЗИТИВНА И ГОТИНА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ТАЛИСМАНКОТО НИ ТОНИ-БОНБОНИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВО И ВЕСЕЛО ДЕТЕ!

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ДАНИ!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ЧАРОВЕН!(представям си мама какви вкусни торти му прави,след като винаги е така настървен към тях Joy)

ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА И НА ДРУГИТЕ СЛАДУРИ,РОДЕНИ НА ДНЕШНА ДАТА!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!СПЕЦИАЛНО НА МАЛКАТА ЙО Hug(майка ѝ да не се скръндзи ами да мята веднага една почерпка от нейните гозби,измайсторени на прекрасната ѝ придобивка Mr. Green)

Да открадна и аз нещо.  Laughing Аз съм болна. Снощи вдигнах Т 38,6, свалих я с Нурофен, но днес съм като острелян самолет. Боли ме глава, крака, гъз, всичко. И моето за капак снощи яде 940670937 пъти и в 6:30 кукна. Започна да ме налага и успя да ме събуди  Tired ДАНО САМО ТЯ НЕ СЕ РАЗБОЛЕЕ! ДАНО КЪРМАТА ДА Я ПРЕДПАЗИ!  Praynig Praynig Praynig

# 326
Момичетааааа, Благодаря ви много за отговорите  Hug . Ще увелича капките на 2, до сега давах 1 капка Вигантол. Дано да има ефект.
Честита месечинка на Александра на Didi_Hris, Даниел на djidjonka,  Камен на marley, Йоана на NickyTo, Мая на free_spirit, Тодор на elissee  и Венцислав на tsveti87 . Да сте здравички, весели и усмихнати.

Честит имен ден на мама Тони и на сержа на Хера !!!

Почерпете се за здравето и на нашия тати. Днес и той е именник. Да ни е жив и здрав !!!
По-късно пак ще се включа, че алармата се събудиии....

# 327
Ехаа колко много празнуващи:

baloniЧестита месечинка на нашето варненско другарче Дани! baloni
 baloniЧестита месечинка на Алекс на мама Диди_хрис, Йо на Никито, Камен на Марлей, Тошко на Елисчето, и всииички други месечинковци!!!  baloni

Честит имен ден на нашето талисманче Тони! baloni

Честит имен ден на мама Тони! cheers

Честит имен ден на Серж Антон на Хера и на таткото на Мис Монк! cheers

newsm51Бъдете здрави малки и големи, бъдете много щастливи и многооо обичани!!!! newsm51

Да похваля моето детенце: Еди вече пълзиии!!! newsm44 newsm44 newsm44

# 328
  • Сливен
Честита месечинка на Йоана на NickyTo, Александра на *Didi_Hris*, Тодор на elissee, Даниел на djidjonka, Камен на marley!!! Да са здравички, много усмихнати и послушнички!!!   Party Time  party006 baloni

Честит първи имен ден на малкото малкото ни талисманче Тони!!! Да е здравичък и много да слушка мама!!! smile3525

Честит имен ден на мама Тони! Бъди здрава, много обичана и винаги щастлива!!! newsm51 newsm51 newsm51

Честит имен ден на мъжете на Хера и Мис Монк!!! Да са здрави, много да ви обичат и слушкат!!! smile3525

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 14:15 от juji2704

# 329
  • на североизток
Честита месечинка на Йоана на NickyTo, Александра на *Didi_Hris*, Тодор на elissee, Даниел на djidjonka, Камен на marley!!! Да са живи и здрави и да носят много радост!

djidjonka, Дани много е пораснал и много сладък - пу-пу! Heart Eyes

Честит имен ден на нашето талисманче Тони!!! Да расте здрав и усмихнат!!!

Честит имен ден на мама Тони! Бъди здрава, щастлива, обичана! Много радост ти желая и весел празник!

Честит имен ден и на половинките на Хера и Мис Монк! Да са ви живи и здрави, много да се обичате и помагате! Весел празник!

Весел празник и на всички празнуващи днес!

Гери, браво на Еди! Heart Eyes

Нелка, много неприятно! Дано бързо да оздравяваш и Ели да не се зарази! Прегръщаме ви!

Шени, много добре казано Peace Подкрепям те напълно!

Ния от снощи е много крива, защото й пробива едното горно зъбче.  Това е новото при нас.

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 15:03 от zazka

Общи условия

Активация на акаунт