Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 087
  • 699
  •   1
Отговори
# 330
Честит имен ден на половинките на Хера и Мис Монк (много да ги слушат и глезят), братовчедката на Милли, на мама Тони, на малкия Тони! Честито и на всички останали, които празнуват своя или празника на някой близък! Със здраве да си носят именцето и да им носи късмет!  Flowers Four Leaf Clover baloni baloni baloni
Честити месечинки на всички порастващи днес сладурковци!!!  baloni baloni baloni Да са живи и здрави, умерено палави и мноооого весели!!!
Херич, радвам се, че Боримече е по-добре! Не се тревожи, пак ще прояде милото  spoko И аз си мислих, че ще ни отнеме месеци да си възстановим храненето, а изобщо не беше така! Само бъди спокойна!  Hug
Мили, не мисля, че е чак насилване  Naughty Аз също някой път съм "контролирала" съня на Мариса (някъде след 5тия месец) - просто като виждам, че й се приспива, а е още твърде рано, взимам я и си играем, пеем, гъделичкаме, боричкаме; при което тя се ободрява, весели се и после хем заспива по-лесно и хем спи повече! Не смятам, че това е терор! А и мисля, че една малко по-наспала се майка е много по-полезна за детето си!!!  Hug
Джиджонка, много е сладък Дани, даже повече от тортичка Heart Eyes А за филмите май всички сме така (или поне повечето)!  Hug
Браво на плъзналия Еди!!!  Hug
Честито ново зъбче на Ния!!!  Hug
Бисквитке, дано скоро започнеш да поспиваш и ти повече  fingerscrossed
И аз все се чудя какво става с Бубето Rolling Eyes Дано поне всичко е наред с тях!  Praynig
Луска, искам на живо да ми "досаждаш". Ама все не ми казваш кога си идваш  Crossing Arms Hug
Марте, мога да ти отпусна доста коса (имам количества), ама само ако вземеш малко и от мойто д*пИ  Joy Ама виж, мозъка и на мен ми е много кът  Wink Hug
Нелка, много неприятно! Дано се оправяш по-скоро Praynig и малката Ели да остане здравичка!  Hug

Последна редакция: вт, 17 яну 2012, 14:22 от marietta_g

# 331
Аз нали съм лоша майка, забравих за месечинката, отварям темата и чета ли, чета, чак се чудих, кое бебе се казва също Тодор  Joy hahaha Joy, но вие сте ми добрички. За негово здраве, да порасне голям и по-малко ревлив  Joy hahaha Joy:

За вчеращната месечинка на Маги! Да е жива и здрава, усмихната, умна, красива и работна като мама!

И със съдействието на Жужи- безкрайно благодаря, оформях ги прекрасно и не мога, да не копна  Heart Eyes Hug:
Честита месечинка на Йоана на NickyTo, Александра на *Didi_Hris*, Даниел на djidjonka, Камен на marley!!! Да са здравички, много усмихнати и послушнички!!!   Party Time  party006 baloni

Честит първи имен ден на малкото малкото ни талисманче Тони!!! Да е здравичък и много да слушка мама!!! smile3525

Честит имен ден на мама Тони! Бъди здрава, много обичана и винаги щастлива!!! newsm51 newsm51 newsm51

Честит имен ден на мъжете на Хера и Мис Монк!!! Да са здрави, много да ви обичат и слушкат!!! smile3525

Честит имен ден на всички, които празнуват днес!!!

[
Нелка- чай, мед, цитросепт, фервексче, маска и често кърмене. оф няма ли кой, да ти помогне

# 332
  • София
Имам въпрос.Моля някой да сподели ако е правил грис за бебока си-как го прави.блг

# 333
baloniЧестита месечинка на нашето варненско другарче Дани! baloni
 baloniЧестита месечинка на Алекс на мама Диди_хрис, Йо на Никито, Камен на Марлей, Тошко на Елисчето, и всииички други месечинковци!!!  baloni

Честит имен ден на нашето талисманче Тони! baloni

Честит имен ден на мама Тони! cheers

Честит имен ден на Серж Антон на Хера и на таткото на Мис Монк! cheers

newsm51Бъдете здрави малки и големи, бъдете много щастливи и многооо обичани!!!! newsm51

Честито на патерица и на Маги! fight
Да си все така здравичка и красивичка, по-малко ревливичка и повече поспаливичка!

# 334
ПОДАРЯВАМ ТРИ КУТИИ НАН СЕНЗИТИВ ОТ 500гр.
Срока на годност е 03.2012г./ на кутията пише до края на посочения месец/ т.е. до 04.2012г.. Ето тези са:

Ако някой проявява желание, да пише на ЛС!
Бяха ми подарък за изписването, но аз за общо очудване още кърмя.

# 335
Аз приготвям гриса на Борис по следния начин и на него му харесва страшно много!

за една порция
150 мл вода
2 с.л. равни грис
100 гр плод - банан, ябълга, круша, пъпеш
1 ч.л. масло/може и без него/
Водата завира и прибавая гриса като бъркаш непрекъснато, когато водата изври и гриса започне да се сгъстява прибавяш намачкания плод и маслото.Ако не даваш сурови плодове, предварително си ги свари, а може и да ги заместиш с 1,2 с.л. плодово пюре!

# 336
Така и отделно:
по темата за пюретата:
- зеленчукови - яде всичко без пащърнак и царевица
- плодови - яде всички с кеф
- месни - яде всичко, но повече ѝ харесват месните пюрета приготвени с картоф и морков.
- каши - давам на Тьопфер - яде ги.
Но пък не пие вода! ooooh! ooooh!
Нели,да оздравяваш по-бързо.
Мерси на всички за почерпките.  bouquet Mr. Green

# 337
Честита месечинка на Йоана на NickyTo, Александра на *Didi_Hris*, Тодор на elissee, Дани на djidjonka, Камен на marley! Да са здрави, усмихнати и послушни!
Честит първи имен ден на талисманчето ни Тони!
Честит имен ден още на свата, на мама Тони и на мъжо на Мис Монк!

Габи и тя една седмица вече е с хрема Sad но пък иначе тази нощ имахме сън от 9 и 30 до 7 и 30 сутринта  Crazy или се е събудила и нацокала сама без да я усетим което едва ли би станало Simple Smile или съм била в безсъзнание и не помня  Mr. Green ама и ММ да не помни при положение че спи по-леко от мен...
за пюрета - пробвам всичко Simple Smile единственото любимо е Мус от банан и горски плодове на Гербер Simple Smile всичко останало се яде ... евентуално 2-3 лъжички  Tired другото е цоки Simple Smile и мляко чат пат от шише Simple Smile и бисквитки обича Simple Smile захранена е с почти всичко вече
пълзи като луда  ooooh! изправя се вече и на крака и като се пусне се задържа някоя секунда и пада на дупе, имитира прости движения - примерно Стеримара ми го пъха в носа и успява да уцели, бърка яйца в бебешката си тенджерка, играе на даване и се опитва да пляска за "браво" Simple Smile  Heart Eyes

айде да пооправя малко аз Simple Smile

Гери - браво на Едито Simple Smile   Heart Eyes

# 338
Честито на всички именници! Да сте живи и здрави, щастливи, с много приятели! Наздраве!

Благодарим с Тони за пожеланията за първия му имен ден !  Hug

Да ми е живичък и здравичък  Heart Eyes да почерпим за повода Simple Smile

# 339
  • До морето :)
Благодаря за пожеланията. За сега сами 1 път днес вдигнах Т, дано се спре до тука. И смуча едни хапчета. Може и да оживея  ooooh!
За простите движения - и ние пляскаме за браво, плашим, правим "Хей ръчички", но без да мием лицето... Но не пълзим. Вирим дупето, напред-назад, но до там. Иначе е голямо шило.

# 340
Аз на друго моЕ да не ви научих,но поне ви научих да крадете качествено Joy Joy Joy

Върнах се да ви досадя отново,но честно казано ми се изпари желанието за писане,защото днес беше кошмарен ден ooooh! Рев,рев и пак рев + яко начесване на венците Crazy

Нелке,бързо оправяне душице Hug Ей,от това най-много ме е страх да не се тръшна болна по никоето време и да заразя детето ooooh!

Мариетке Hug

Мис Монк,признак на рахит е изпотяването Peace При нас е абсолютно същата работа,така че нищо ново под слънцето Tired Лошото е,че ние имахме наченки на рахит,които лекарите твърдят,че в момента сме овладели,но изпотяването си е все още налице Mr. Green

Елисче,ти мноУ редовна бе Wink За кърменето - ще те бъзикам доживот Mr. Green(моите адмирации)

П.П.Нелли,да се яви веднага Naughty  Hug

Скрит текст:
Заменям малки ц.ци,среден задник,тънки бедра,изтощена коса и що-годе красиви нокти за нещо красиво,изящно и фино,да кажем - Катрин Зита ми звучи добре Mr. Green

# 341
Момичета, минавам да ви почерпя по случай имения си ден! Моят любим ме е разглезил...и днес отново освен другите неща ме зарадва с това:

та чувствайте се почерпени за мое здраве! Wink

Благодаря ви за прекрасните пожелания тук и във фейсбук - много ме зарадвахте! Благодаря! Hug

Честито и на другите именици - живи и здрави да са и малки и големи!   bouquet

Честити 8 месеца на красивата ни снаха Маги - много сте хубави и двете, Марта! Flutter
Скрит текст:
...и разбрахме, че владееш скрития текст...стига си обиждала тъщата на сина ми Grinning Heart Eyes

Честита поредна месечинка и на Дани, Йо и всички други мъници...да не изреждам, че може и да забравя някои... бързо да растат и умерено палави да са. Wink

Момичета надявам се скоро да се включа и по обсъжданите теми, но сега такова яйце ни се пече на онова място дето се седи на него, че нямам време да прочета качествено и да пиша. Стиснете по 1 палец в четвъртък сутрин да сключим договор за ново жилище и да се поуспокоим, че да се понаредят нещата и при нас. Praynig

Люси, уби ме...прочетох ти скрития текст и се нареждам на опашката и аз, но съм твоя противоположност..та кой ли ще ме иска за размяна?! Thinking

# 342
Луси,
Скрит текст:
с първия елемент от скрития ти текст ли е свързана общата вълна дето спомена ....таковата... за новия аватар на Елфи... (по-покрито не можах да попитам)...

# 343
Браво на малката Габи за уменията, които развива!!! newsm32 И аз искам да пробвам от бърканите яйчицааа  eat
Тони  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug
Луси ще те бия!  box Толкова си хубава!!! 4470 Не ми се слушат глупости  Naughty Hug

Аз днес съм особено уморена и ще си полегна малко... Tired
Хубава вечер, милички!!!  Hug Hug Hug

# 344
Честит имен ден на всички празнуващи и по-специално на сладкото ни талисманче Тони, на мама Тони и на мъжете на Хера и Мис Монк!

Честита месечинка на порастващите май-чета!

Не съм писала от 4-5 дена и не си спомням много темите.

Днес не ни е ден... бях събудена по нощите (в 8:00 часа) с два ритника в носа... На това ли съм го учила туй малкото - вместо кафе и закуска да ми направи...  Crossing Arms Crossing Arms А аз като не си поспя достатъчно и съм един киселоч...

Аз още не съм разбрала какво харесва и не харесва малкият за ядене. Започва да яде всичко с кеф, но винаги бързо приключва. Около 100 гр (home made) хапва на ядене, после малко цоква за десерт и това е, повече не ще. Ми ако ще  Crossing Arms. Сега въвеждам жълтъците, след 1 седмица - сиренцето. Абе извара само от краве сирене ли има???

Като се сетя за другите теми ще пиша пак.

ПП. Поли, жалко че Тиянка е обещана вече, щяхме лесно и "по мъжки" да си решаваме семейните проблеми. Няма кавги, няма викове…

ПП2. Жени, евала за тежестите… на мен едно време във фитнеса клякането със щанга и нападите ми беше едни от любимите упражнения, но бях далече от 100 ти килограма за загрявка

ПП3. Ето идейка за лесна ръжена коричка (особено за Тони и Нанди): http://vkuhniata.wordpress.com/2010/01/15/flat-rye-bread/. Аз го пробвах, но много не ми се получи. Имам да се уча още как се правят тестени неща... На сайта има и други идейки за детски гризини, а какви манджички и десерти има, мляс, мляс...

Общи условия

Активация на акаунт