Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 101
  • 699
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето :)
Гери, аз съм последния елен  Laughing Нали се учим да спим в кошарата и за тази цел не разпъвам дивана, да не се изкушавам да я вземе при мен щерката. М, даааааа, хубав замисъл, но в 3ч. я взех при мен да я храна и така до 7:30  Misc Ghost newsm27 bambam Ето така се чувствам, всичко ме боли, ама съня ми пак надделя над висене над кошарата

ПП: Абе как може това моето да проспива яденето в 6:00  smile3527

# 121
  • София
 ДД и от нас! Laughing Laughing
Мила Мариетка, след като прочетох поста ти се почувствах  Embarassed Искам да знаеш, че това е просто един дребен жест, чиято единствена цел беше да има  широки усмивки на поне 2 лица-твоето и на малката душица Мариска! Hug Съжалявам, че е предизвикал  сълзи в красивите ти очи, но се надявам Мариска да си е харесала новата придобивка и с нея бързо да забрави кошмарите в болницата и да се пребори с всякакви налични предизвикателства! Peace
 Няма никакво значение кой точно е направил жеста- приеми, че е от всички момичета в тази тема, които  ви обичат и ви изпращат хиляди целувки! newsm10 Two Hearts    love001
 Нека Господ да бди над вас! Hug
Искам да изкажа специални благодарности на Жени и Луси, с които заедно направихме възможна изненадата!     bouquet
Лусинда: Очакваме предстоящото завръщане с нетърпение и да ти кажа: винаги има и друг поглед за нещата! Peace
1. Щом количката ти е в СЗ, значи ще имаш скорошен повод да се върнеш там при твоята страхотна дружка Хера! Hug
2. Инернета бил спрян...ами добра причина да си потърсиш по- надежден доставчик за по ниска цена! smile3521
3. За бойлера- хубавата част е, че ще си купиш нов- клас АА и ще спестиш много от ток! Laughing
4. За ТМ и Венцулини- ако няма ядове, тогава как ще оцениш хубавите моменти? bowuu С мъжете е така- те са от друг биологичен вид и просто трябва да се приемат по-философки! Peace А и лесното е зад теб- тепърва предстои най-трудната част: Да направиш от един мъж изградена личност с много любов и търпение! Hug
За апартаментите: Гледам голяма част от вас или си смениха жилището или им предстои: Успех им пожелавам на всички търсещи, но това ме наведе на мисълта, че има голяма вероятност животът ми да мине....на тавана при мишките...та ако ще е така по-добре да се захващам за як ремонт! ooooh! Нашата къща явно е магнит за жените от рода, защото: прабаба ми я е построила и прекарала живота си тук, после баба (82 г.!), после майка (59 г.) и сега аз (37 г.) живеем само и единствено тук и щом се опитаме да се изнесем се случва нещо да ни върне обратно! hahaha
За зодиите: Тотално превъзходство на близнаците-  сега си обяснявам защо толкова добре се чувствам тук- близначките са ми слабост! newsm53
Болничките: Мамите да пишат по-честичко да ни уведомяват как са дечицата! Бързо да се оправят и да няма хронични проблеми! Hug

# 122
Гери, аз съм последния елен  Laughing Нали се учим да спим в кошарата и за тази цел не разпъвам дивана, да не се изкушавам да я вземе при мен щерката. М, даааааа, хубав замисъл, но в 3ч. я взех при мен да я храна и така до 7:30  Misc Ghost newsm27 bambam Ето така се чувствам, всичко ме боли, ама съня ми пак надделя над висене над кошарата

ПП: Абе как може това моето да проспива яденето в 6:00  smile3527

същата история и при нас.... отказах се вече да го уча само се тормозим и аз и той...
аз от 4.30 до 6.00 бях будна (защо лиии??? познай? Crossing Arms) и след това в 7.45 вече бяхме сууупер се наспали (за Еди говоря) Peace

# 123
Марте, Жени Hug Hug Hug Поздравявам ви и ви прегръщам - и вас и слънцата ви !!!
Ние снощи ставахме през час и заспивахме само със сукане  Confused Честно да си кажа, нямам нито желание (изморена съм), нито физическа възможност да я уча да спи сама...като порасне, като започне да разбира се надявам да се отдели по-лесно...Обаче този накъсан сън ще ме довърши, бе хора. Не знам на какво се дължи, явно нещо не и е комфортно. Имаше един период, в който се будеше само веднъж...Еххх, толкова хубаво беше Whistling
Луска
и за тебе  Hug
Нанди - браво на Моника!
Усмихнат ден!

# 124
ДУ.
Ние се наспахме тази нощ, това рядко се случва, напоследък бях започнала да ставам в 5, просто не мога да заспя след неговото хранене и борбата за заспиването му.
Сутринта всичко омазахме с едно плодово пюре. А веднъж ми метна купичката с ръчичка и ни поля и двамата. Сега държа купичката по-здраво, но от сутринта и крак ми се мята по време на хранене. Нови средства за атака се появяват. Simple Smile
Днес ще трябва да поизлезем на свеж въздух.
Страхотен жест от страна на Марта, Луси и Жени. Hug
Честита ви месечинка Гери!  bouquet
Някой беше питал за витамин Д, аз го давам сутрин на гладно.

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 11:37 от *milly*

# 125
  • София
Добър ден и от мен!
Успях да ви изчета.

Жени, Марта, Луси страхотни сте  Hug Браво! Рядко се срещат толкова позитивни хора!

Жени дано Митко се оправи бързо.  Praynig както и всички болни дечица, а като се замисля, че още не са почнали грипните епидемии...

Maria_I за абкм трябва да има и друг симптом освен обрив най-често повръщане или разстройство.

Ние също не спим през нощта, въобще нямаме нощен сън всъщност, спи 1-2 часа после е буден 2-3 часа и така цял ден и нощ. Но като ви чета се успокоявам, че повредата не е само в моя телевизор.

Ljufis благородно завиждам за ските и за бара.

# 126
  • Стара Загора
Днес станах с мислъта, че вече ще дочитам темата и ще пиша, че годината преполови а аз още немога да се включа. Отдено мислех, че още пишете в старата тема...а вие сте преполовили новата Mr. Green но да не се вайкам колко съм зле в главата а да пиша по същество докато имам време и колкото са ми отпуснали талибанчетата ми Crazy
За Слави - въобще се чудя защо ви занимавам вас...като ние тук сме майски мами а той е октомвриско чадо Mr. Green но ще напиша, че сега го спираме от градина колкото и да не ми се ще и ще ги гледам у нас двамата та ако не пиша просто да знаете, че съм ритнала камбаната и никой неможе да ви уведоми защото сержа не ползвам нет Mr. Green Пускахме кръв...изследванията са му добри...не отлични но добри и за сега отпада диагнозата бронхиална астма но има предпоставки...каквото и да значи това. Спазмите на дробовете стават все по ужасни и по-трудно отшумяват. Именно по тази причина го спир от градина за зимата и ще го занивама в нас с книжките от поредицата Моливко с която работят в градината и то докато спи Борис защото иначе просто няма да имам време.
За Боример - истинския представител на майската тема Mr. Green Той отказа пак яденето в един момент...нито мляко нито нещо друго...живееше само на вода /преварена неподсладена/ Ревях като магаре в нас но не пиша тук защото се усещам, че само се оплаквам и рева като бостаска мечка Twisted Evil Сега положението е по-добро при нас..т.е пие мляко сутрин между 170-200мл. АМ...после към 10,30ч. плодово пюре с каша от готовите на Хип и Бейбивита има разни...в 13,30 яде едно месно или зеленчукова супа и плодово пюре....следоблед пие 100мл. АМ и вечер яде каша /7 зърна или елда с малко плодово пюре/ Изпива около 150мл. вода за деня и това. Но пак съм доволна защото поне яде. Зъби още няма Twisted Evil а ще стане на 9 месеца Crossing Arms
Марте и Жени като прочетох поста на Мариета ми стана много мило Hug БЛагодаря ви, че ми показахте, че има още добри хора Hug и такива мислещи за другия.
Лусиндоооо какъв дявол ти доде и на теб до главата Twisted Evil Оправяй цялата патардия и се появявай на лице, че очите вече немога да ти видя Mr. Green затри се като на стара баба... Mr. Green
Нандииии мнго се смях с вашия кучо Mr. Green и нашия така се обажда неподготвен Twisted Evil за това често стои изключен неговата кожа Mr. Green
Попарата - Боример не я обича...пробвах го няколко пъти...не я харесва...еми няма да я правя. Ще яде каквото му е кеф...не каквото трябва по таблиците Crossing Arms
Спането - спят в своите си легла...Слави е в отделна стая/неговата си де/ а Боример в кошара в спалнята но не долепена до леглото ни.
Колите - имаме две..една нова Джета /на сержа/ и моя Ситроен С5...и двете имат хубави, големи багажници но ако ми се наложи за повече багаж ползвам един фирмен пикап Mr. Green който идеално събира багажа ми за ужасТ на сержа Twisted Evil
Бисквити - ползвам Плазмон глутенови...с тях въведох глутена.
За зодиите - близнаци форевър Mr. Green /Лусинда и Хоупова къде са хукнали с тез лъвици Mr. Green Heart Eyes/
Боже забравих вече какво щях да пиша....ама ми е простено.
Надявам се скоро да мога пак да се включа.
Честити месечинки на всички които пропуснах, честити празници на всички отминали Hug Нека сте здрави всички Hug

# 127
Лелеее, момичета -Марта, Жени, Луси - много ме разчувствахте  Hug страхотен жест  Hug
Аз съм пред нервен срив ( ако някой реши нещо да ми праща, нека да е мента, глог и валериан   Mr. Green)  Приспивам буквално с часове (понякога рева и пея "високи, сини  планини") Вярно, че не съм особен талант, ама все пак.....пък и ако не иска да ме слуша да заспива по -бързо  Close Нощното будене ми изпива силиците - вече съм 45 кила, изглеждам все едно съм била в освиенциум и бухенвалд (едновременно  Twisted Evil) Като си видях коледно -новогодишните снимки ми идваше да си тегля куршума  Crazy
Та така де, иначе сме много добре  Mr. Green Моето момиче става днес на осем месеца  Heart Eyes Да ми е жива и здрава  Heart Eyes Честито и нашите астрални близначета - Ани, Еди, Кирил и Ириндичка Hug

Болничките да оздравяват по -бързо  Hug

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 13:43 от *polita*

# 128
  • на североизток
Марте, Жени, Луси,  прекрасни сте!
Разплакахте ме и ме накарахте да продължавам да вярвам, че има все още истински хора!

Луси, всичко ще се нареди - сигурна съм! Имаш такова прекрасно дете! Да нацелуваш Венцуливи от нас Heart Eyes

Хера, липсваше ми! Дано и при вас нещата да се подредят по-скоро!

Нанди, браво на Моник!

За спането - и при нас е малък ад, но го преживявам за трети път Crazy От тримата май каката спеше най-спокойно. Ния се буди по 12584599 пъти на нощ и през деня, мята се, крещи като обезумяла. Да не казвам, че и милото й 7 годишно братче все още продължава да се буди по 125874 пъти на нощ, да реве понякога или да се разхожда като сомнамбул. Shocked Вчера сутринта каката преспа и резултатът беше налице - опикала се в леглото /не помня вече откога не се беше случвало/, да не скучае майка й Twisted Evil
Та така при нас.
Бягам в другата стая, че дзверо пак крещи и каката не може да го усмири Simple Smile

# 129
Здравейте и от нас:)

Марта, Жени поздравявам Ви! Възхищавам се на хора като вас!

При нас нищо ново. Каката и баткото са на антибиотик, Бобо мажем нослето с антибиотично кремче. Но като цяло вече сме добре.

За спането: и ние сме от неспящите, ставам по 3-4 пъти, като стане непоносим го слагам в шезлонга- дремя и люлям. Примирих се с недоспиването.......

Хубава вечер

# 130
  • Сливен
Добър ден Simple Smile
Моето Ели снощи заспа около 23.30ч като изпи 180мл вода с 6л АМ, съвсем неочаквано се пробуди в 2.30ч и пак гладна... ММ я нахрани, хапнала около 150мл вода с 5л АМ и пак заспа... Събуди се около 11.00ч днес, хапна много малко едва 90мл вода с 3л АМ и излязохме на разходка Simple Smile След това като се върнахме хапна 190г пуешко пюре със зеленчуци смесено с 30-40мл АМ... Такъв сън и такова хапване не е имало за сега  Laughing

Честита месечинка на Еди на ГериСян, Ирка на spasdidi, Ани на a_val, Тияна на polita Simple Smile Hug  bouquet Да са здравички и много, много щастливи и усмихнати Simple Smile

nandi, браво на малката кукла Моника Simple Smile  Hug

Lussy, много се радвам, че си писала, не се тревожи скоро ще изгрее   Nature Sunny и на твоята улица Wink Hug   Hug Браво за милия жест към Мариетка Simple Smile

Хера, Елито също не хареса попарата... Днес и дадох за пръв път, но не и допадна, утре ще сложа повечко сиренце и ще пасирам пак и да видим... Ако не иска ще опитам с едни звездички на Плазмон и малко сиренце, ако трябва и пасирани, но поне да хапва нещо, че е време да се измества и предиобедното хранене  Wink

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug Hug Hug
Хубав следобед Simple Smile

# 131
Марта, Жени   bouquet Браво!!!
Някоя мама може ли да каже, която си е купувала чаршафи с обиколници, дали има такива комплекти без завивка. Искам да купя обиколници, защото Павел много се удря в леглото.

# 132
Момичета, благодаря за честитките и пожеланията към Едик!  Hug  bouquet

Зазка, купона във вас е на макс! Но това събуждане на седемгодишния баткоо - ух Crazy

Херии, душко, айде бързо да минават неприятностите у вас, чее много лошо... Hug Но сякаш идеята за спиране на Слави от градина ми се струва най-разумна и уместна, щото има доста вируси, а както има слабо място той в момента никак не е добре да ходи на градина! Ще се занимавате с Моливко и туй то, няма как...
Аз не съм забравила, че ще идваш във Варна, както и другите момичета, тез дни се сетихме и ще чакам да дадеш телефон на лични и като дойдеш ако имате време разбира се може да се видим за по едно кафенце! Peace

Ex, забравих да похваля Едито - днес успешно въведохме и рибата! newsm68 newsm44

Последна редакция: ср, 11 яну 2012, 18:00 от ГериСян

# 133
Здравейте и от нас! И ние в кюпа при неспящите. Заспа снощи в 22:00 и се събуди в 22:30  Shocked Два часа успиване после и през час будене и мрънкане. И то ако беше само снощи.......
Честита месечинка на Еди на ГериСян, Ирка на spasdidi, Ани на a_val, Тияна на polita Simple Smile Hug  bouquet Да са здравички и много, много щастливи и усмихнати Simple Smile

Колко е хубаво да копираш и да поставяш текст  Grinning Аз този път си го откраднах от juji2704 Надявам се да не ми се сърди.  Hug
Марте, Жени, браво за идеята, която ви е хрумнала.
Момичета, какво става е Елфи, никаква я няма, започнах да се притеснявам за нея  newsm78 . Някой има ли инфо?

# 134
Някоя мама може ли да каже, която си е купувала чаршафи с обиколници, дали има такива комплекти без завивка. Искам да купя обиколници, защото Павел много се удря в леглото.
Има си комплекти, които са само с обиколници, ето ти пример - http://www.satenendom.com/obikolnici-za-koshara/6716-obikolnik-futbolist.html (конкретно този не ми харесва много... пускам го само за справка), сега на намалението на Комсед в SkyCity също имаше 1 - 2 комплекта само с обиколници и много се чудехме с ММ дали да взимаме, но решихме че нямаме нужда от още, имаме 2 комлекта, които сменяме и 3-ти просо няма смисъл да взимаме...

Честита месечинка на всички родени днес преди 8 месеца - нека са здрави, щастливи и много усмихнати Simple Smile
При нас нищо ново, в Петък сме на консултация та тогава ще пиша как се движим..
Риба, попара и бисквити не съм давала още.
Колата ни е Тойота Авенсис комби, доволни сме и поне засега побира всичкия ни багаж.

Общи условия

Активация на акаунт